ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ(Βίντεο)

5/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η υπόθεση των Κίτρινων Γιλέκων στην Γαλλία έχει ένα μεγάλο και σκοτεινό παρασκήνιο το οποίο σκόπιμα τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ προσπαθούν να το συσκοτίσουν.  Ένα χαρακτηριστικό στοιχείο που έχει αποκρυφτεί αλλά αποκαλύφτηκε εκ των ύστερων είναι ότι μέσα στους διαδηλωτές είχαν διεισδύσει πράκτορες της γενικής ασφάλειας που φορούσαν κίτρινα γιλέκα και κράνη σαν μηχανόβιοι προτρέποντας τους διαδηλωτές σε βιαίες διαδηλώσεις και καταστροφές περιούσιων.

Το παιχνίδι αυτό όπως αναφέρεται ενορχηστρώθηκε και οργανώθηκε από ψιλά καθώς ήταν αδύνατον μια τέτοια τεράστια λαϊκή κινητοποίηση να μην έχει χρηματοδότες και σπόνσορες. Η οργάνωση  και η κίνησης τον διαδηλωτών έδειχναν πως υπήρχαν οργανωμένα κέντρα που τους κατεύθυναν για πρόκληση μεγάλης ταραχής. Η σφοδρότητα των διαδηλώσεων ήταν άλλο ένα στοιχείο που αποδεικνύει πως πολλοί διαδηλωτές ήταν ειδικά εκπαιδευμένοι να επιτελέσουν συγκεκριμένο έργο. Και για αυτό και τα κανάλια τους πρόβαλαν σε μεγάλη έκταση. Όλα αυτά μας ανάγουν στον τελικό σκοπό που δεν είναι άλλος από την επιβολή όλο και πιο σκληρών κατασταλτικών μέτρων και τελικά στρατιωτικού νόμου.

Ακόμα και ο ρόλος της Λε Πεν είναι στην υπόθεση αυτή διφορούμενος καθώς πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι το εναλλακτικό χαρτί του Μακρόν στο μεγάλο παιχνίδι της Νέας Τάξης.

German look at French Yellow Vest movement

Aldebaran Anonymous World – Message aux gilets jaunes et à la résistance mondiale

GILETS JAUNES LA GRANDE MANIPULATION Origines, Nouvel Ordre Mondial, Loi Martiale, Crise 2019

Yellow vest protests across Portugal

«Les Gueux» #Chanson #GiletsJaunes

Le presidence de la republique

BRASSENS SOUTIENT LES GILETS JAUNES!

Petit Papa Macron/Parodie

Sacre Jupiter/Parodie de «Sacre Charlemagne»

Les gilets jaunes: Ramenez le plein a la maison musical…

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Σας πέρασε ποτέ απ το μυαλό αυτά τα διμοσιεύματα σκοπό να έχουν την εξασθένηση της αντίστασης, και ότι στην πραγματικότητα πράγματι να είναι οργανομένα αλλά απο αντίκρουα συμφέροντα της μεριάς του BREXIT αλλά και του Τράμπ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *