ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ… «ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ» Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ!

4.2/5 (5)

Μια αποκάλυψη που βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό για το αν γνώριζε ο Κώστας Σημίτης τη δράση του Γιάννου Παπαντωνίου – Ο Εκδότης του περιοδικού «Αμυνα & Διπλωματία», Αλέξανδρος Τάρκας, σε άρθρο του ισχυρίζεται ότι υπήρξαν 4 μυστικές συναντήσεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη με τον κ. Παπαντωνίου για τα εξοπλιστικά ζητήματα – Παρόλα αυτά το περιβάλλον του κ. Σημίτη εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δεν ξέρει απολύτως τίποτα και μάλιστα δηλώνει ότι «λυπάται» για τα όσα έκαναν ο Γιάννος Παπαντωνίου και ο Άκης Τσοχατζόπουλος

«Πρώτον, όλα -ανεξαιρέτως- τα υπογραφέντα συμβόλαια της περιόδου 2001-2004 δεν είχαν εγκριθεί απλώς από το ΚΥΣΕΑ, αλλά είχαν εξεταστεί λεπτομερειακά και προεγκριθεί από τον τότε πρωθυπουργό σε μακράς διάρκειας συναντήσεις με τον τότε υπουργό Εθνικής Αμυνας, πριν υποβληθούν στις επίσημες συνεδριάσεις με τα άλλα μέλη της κυβέρνησης.

Πρόκειται, σύμφωνα με τον αδόκιμο όρο, για τέσσερα «προ-ΚΥΣΕΑ», με συναντήσεις των κυρίων Σημίτη και Παπαντωνίου στις 12 Φεβρουαρίου 2002, την 1η Αυγούστου 2002, στις 20 Νοεμβρίου 2002 και την 4η Νοεμβρίου 2003. Ασφαλώς, πέραν αυτών των τεσσάρων «προ-ΚΥΣΕΑ», υπήρχε και πλήθος άλλων συναντήσεών τους».

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» και είναι προφανές ότι προκαλεί τεράστια ερωτήματα.

Τελικά όχι μόνο ήξερε ο κ. Σημίτης, αλλά προφανώς ήξερε πάρα πολλά πράγματα.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΧΕΡΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ … ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ- ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ? ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ & ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΠΗΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ! ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΛΠΑ ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ & Ο … ΓΟΥΡΟΥΝΗΣ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *