ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ BRYAN JOHNSON ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΜΦΥΤΕΨΩ ΕΝΑ ΤΣΙΠ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ(Βίντεο)

5/5 (3)

 

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Αποκ. 13,16      Παρασύρει δε και πείθει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλουσίους και τους πτωχούς, τους ελευθέρους και τους δούλους, να προσκυνήσουν το είδωλον και να υποταχθούν στο θηρίον και να τους δώσουν ανεξάλειπτον χαραγμένην σφραγίδα στο δέξι των χέρι και εις τα μέτωπά των, όπως γίνεται με τους δούλους, (δια να διαλαλούν έτσι την ισόβιον υποταγήν των στο θηρίον).

Αποκ. 13,17      Και δια να θλίψη και ταλαιπωρήση τους Χριστιανούς, πειθαναγκάζει, κανείς να μη ημπορή να αγοράση η να πωλήση, εκτός εκείνων που έχουν το χάραγμα και την σφραγίδα του θηρίου, η οποία σφραγίς είναι το όνομα του θηρίου η ο αριθμός, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματός του.

Θυμηθείτε πότε οι άνθρωποι φοβήθηκαν τόσο «να εντοπιστούν» και ορκίστηκαν να μην είναι μέρος του «συστήματος»; Αυτό διήρκεσε μέχρι το 2007 με την επανάσταση του iPhone smartphone, τώρα δισεκατομμύρια άνθρωποι μεταφέρουν τις πιο εξελιγμένες συσκευές εντοπισμού που είναι γνωστές στον άνθρωπο στις τσέπες τους όλη μέρα κάθε μέρα.

Το πρώτο βήμα ήταν να πάρει ο καθένας μπροστά από έναν υπολογιστή, το 1993-2007. Το 2ο βήμα ήταν να φέρουμε τον υπολογιστή στους ανθρώπους, 2007-2017. Το τρίτο και τελευταίο βήμα θα είναι να αποκτήσουμε την τεχνολογία που δεν μπορεί να ζει κανείς χωρίς μέσα μας μέσω των εμφυτευμάτων μικροτσίπ, 2018-2025. Όταν ο Αντίχριστος εμφανιστεί, το σήμα του θα είναι απλώς η πιο πρόσφατη και πιο ωραία εμφυτεύσιμη συσκευή που πωλείται σε έναν χαμένο κόσμο γεμάτο με ανθρώπους που είναι ήδη ενσύρματοι. Και ο, ο Μπράιαν Τζόνσον(Bryan Johnson) είναι ένας πρώην Μορμόνος που έγινε ένας αφοσιωμένος άθεος που πιστεύει ότι είναι ο δικός του θεός που ελέγχει τη ζωή του. Καταπληκτικό, έτσι δεν είναι;

Ο Μπράιαν Τζόνσον δεν είναι καθόλου φιλόδοξος. Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Neuroscience Kernel θέλει να «επεκτείνει τα όρια της ανθρώπινης νοημοσύνης». Σχεδιάζει να το κάνει αυτό με νευροπροστατικές εγκεφαλικές αυξήσεις που μπορούν να βελτιώσουν τη διανοητική λειτουργία και να θεραπεύσουν τις διαταραχές Με απλά λόγια, ο Kernel ελπίζει να τοποθετήσει ένα τσιπ στο μυαλό σας.

«Ελπίζω ότι μέσα σε 15 χρόνια θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε αρκετά ισχυρά εργαλεία για να διασυνδέσουμε το μυαλό μας «, λέει ο Johnson. «Μπορώ να αυξήσω το ρυθμό μάθησης, το εύρος της φαντασίας και την ικανότητα να αγαπώ; Μπορώ να καταλάβω τι είναι να ζεις σε μια 10-διαστάσεων πραγματικότητα; Μπορούμε να βελτιώσουμε ή να θεραπεύσουμε νευρολογικές παθήσεις και δυσλειτουργίες; »

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά ο Τζόνσον έχει ιστορικό επιτυχίας. Στο πρώτο εξάμηνο του πανεπιστημίου, είχε δημιουργήσει μια κερδοφόρα επιχείρηση που πωλούσε κινητά τηλέφωνα σε συμφοιτητές. Μέχρι την ηλικία των 30 ετών, είχε ιδρύσει την εταιρεία πληρωμών Braintree, την οποία πώλησε έξι χρόνια αργότερα στο PayPal για 800 εκατομμύρια δολάρια. Χρησιμοποίησε 100 εκατομμύρια δολάρια από τα έσοδα για να δημιουργήσει τον πυρήνα το 2016 – τώρα απασχολεί περισσότερους από 30 ανθρώπους.

Ο Bryan Johnson, ο οποίος ίδρυσε την εταιρεία, παρουσίασε την ιδέα ενός «διεπαφή εγκεφάλου-υπολογιστή», που θα μας επιτρέψει επίσης να επικοινωνούμε με μηχανές.

Θα δώσει επίσης στους ανθρώπους τις δυνατότητες να λύσουν απίστευτα περίπλοκα προβλήματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ο Johnson είπε: «Θα υποστήριζα ότι αυτό είναι μια αναγκαιότητα για το μέλλον και για τη συνάφεια μας.»

Αυτό οφείλεται στους φόβους ότι η ανθρωπότητα θα είναι ενδεχομένως άχρηστη σε έναν κόσμο που κυριαρχείται από μηχανές που μπορούν βασικά να κάνουν τις περισσότερες δουλειές.

Εξήγησε: «Ο ορισμός μου για τον άνθρωπο είναι το γεγονός ότι μπορώ να είμαι οτιδήποτε. »

«Θεωρώ τον εαυτό μου να έχει μειωμένη τη γνωστική ικανότητα επειδή είμαι περιορισμένος από τις προκαταλήψεις μου, από τα τυφλά σημεία μου. Δεν θέλω τους περιορισμούς, δεν θέλω αυτούς τους περιορισμούς, θέλω να ανοίξω ,να διευρυνθώ.Τι έχουν να χάσουν; Δεν ξοδεύουμε τη ζωή μας προσπαθώντας να διορθώσουμε τους εαυτούς μας; Είμαι απίστευτα απογοητευμένος που είμαι άνθρωπος. »

Ο επιστήμονας Mikhail Lebedev προβλέπει ότι η εγκεφαλική διεύρυνση θα είναι σύντομα μια ευρέως διαδεδομένη πραγματικότητα. Νωρίτερα φέτος, προέβλεψε ότι θα είναι μέρος της καθημερινής ζωής μέχρι το 2030.

Τιτ. 2,13      περιμένοντες την απερίγραπτον μακαριότητα, που ελπίζομεν, και την φανέρωσιν της δόξης του μεγάλου Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού,

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

 

 

 

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *