ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΟΥ COVID (Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η κρατική καταπίεση των μέτρων για τον κορωναϊού δημιουργεί περισσότερα προβλήματα υγείας. Για παράδειγμα, σας κλειδώνουν μέσα στα σπίτια δημιουργώντας ψυχολογικά προβλήματα, και το κλείδωμα αυτό βλάπτει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου που δεν μπορεί μετά να ανταποκριθεί όταν κυκλοφορήσει έξω.
Η καλή διατροφή και η ξεκούραση δεν επαρκούν για να είσαι καλά στην υγεία γιατί χρειάζεται επαφή με την φύση, καθαρός αέρας και φυσικά κίνηση του σώματος.
Ο ίδιος ο αστυνομικός αυτός με ένα τραγικό τρόπο απευθύνεται σε όλους τους ένστολους τονίζοντας πως η κατάσταση με τον covid 19 έχει ξεφύγει τελείως και έχει επιβληθεί ένα ολοκληρωτικό καθεστώς που καταπιέζει κατάφορα τα σώματα και τις ψυχές των ανθρώπων και τονίζει βασικά ότι ζούμε σε μια κοινωνία που οι νόμοι πήγαν περίπατο για χάρη της καταπίεσης του κορωναϊού.

Ζούμε σε μια κοινωνία όπου έχει καταλυθεί το κράτος δικαίου, μεγάλοι πολιτικοί εγκληματίες όπως στην Αμερική Κλίντον, Ομπάμα κ.τ.λ. αλλά και στην χώρα μας πολιτικοί προδότες κυκλοφορούν ελεύθεροι ενώ αν κάποιος κυκλοφορήσει χωρίς την μάσκα του κορωναιού θα τον συλλάβουν και μπορεί και να τον κλείσουν και φυλακή.

Είναι λυπηρό όπως το χαρακτήριζε εν λόγω αστυνομικός, ότι άνθρωποι που κατέχουν υψηλές θέσεις στην εξουσία δεν λένε την αλήθεια στον κόσμο για να μην χάσουν την θέση τους σαν όργανα της παγκόσμιας κλίκας.

Ex Policeman Speaks Out With Serious Truth Telling

Και τέλος, καταλήγει ότι: όσα ορκίστηκα να υπηρετώ, ουσιαστικά έχουν γίνει κουρελόχαρτα σε αυτήν την δικτατορία του κορωναϊού.
Και κάνει μια έκκληση σε όλους τους ένστολους συνάδελφων τους όταν βρεθούν ξανά κάτω από εντολές να ξυλοκοπούν τον κόσμο που αντιδρά, να σκεφτούν την συνείδηση τους και ότι αυτό που κάνουν είναι ενάντια στους όρκους που έδωσαν να υπηρετούν τον πολίτη.

«Ghost Town»: Shocking Dystopian Video Of NYC Shows An Abandoned And Boarded Up 5th Avenue

Για πολλούς ιατρικούς τεχνικούς έκτακτης ανάγκης, η εργασία μέσω της πανδημίας Covid-19 απλά δεν αξίζει τον κόπο.
Φεύγουν από τις δουλειές παρόλο που τους χρειάζονται

EMTs Are Leaving Their Jobs In Alarming Numbers

Κλουβιά για ανθρώπους στην Καλιφόρνια (χρησιμοποιούν άδειες περιοχές για να κρύψουν πολλά από αυτά)

ARE THESE FOR US? THOUSANDS OF HUMAN CAGES FOUND IN CALIFORNIA…

Πώς έχουμε τόσα κρούσματα covid19 αλλά οι θάνατοι θαυματουργικά έχουν εξαφανιστεί παγκοσμίως …

Πάντα όταν έχετε μια ήπια εποχιακή εξάπλωση της γρίπης, έχετε πολλές «περιπτώσεις», περίπου το 30% του πληθυσμού προσβάλλει τη γρίπη, κάθε σεζόν. Για ήπιες ασθένειες όπως η κοινή γρίπη και επίσης το covid19, δεν θα έχετε πολλούς θανάτους

Στην περίπτωση του Covid-19, όταν μετράτε τους θανάτους, πρέπει να αφαιρέσετε τους ψεύτικους θανάτους από πραγματικούς θανάτους. Αυτό περιπλέκει λίγο τον υπολογισμό. Έχει εκτιμηθεί ότι το 80% των θανάτων covid είναι ψεύτικοι θάνατοι και δεν προκαλούνται από covid.

«Στην περίπτωση του Covid-19, κατά τον υπολογισμό των θανάτων, πρέπει να αφαιρέσετε τους ψεύτικους θανάτους από πραγματικούς θανάτους. Αυτό περιπλέκει λίγο τον υπολογισμό. Έχει εκτιμηθεί ότι το 80% των θανάτων covid είναι ψεύτικοι θάνατοι και δεν προκαλούνται από covid »

Στην περίπτωση του Covid-19, όταν μετράτε τους θανάτους, πρέπει να αφαιρέσετε τους ψεύτικους θανάτους από TOTAL θανάτους. Αυτό περιπλέκει λίγο τον υπολογισμό. Έχει εκτιμηθεί ότι το 80% των θανάτων covid είναι ψεύτικοι θάνατοι, ΟΠΟΥ ο θάνατος δεν προκαλείται από covid.

Crucial Viewing – to truly understand our current Viral Issue #Casedemic

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *