ΤΟ ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (Βίντεο)

gender-revolution-ngm-covers

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Στο τεύχος του National Geographic που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο περιγράφεται μια καταπληκτική περίπτωση η οποία υποτίθεται ότι καταρρίπτει τις υπάρχουσες αντιλήψεις περί διαχωρισμού των φύλων σε αρσενικό και θηλυκό. Δηλαδή άλλη μια προσπάθεια επιβολής της τρανσέξουαλ ιδεολογίας πάνω στην φύση του ανθρώπου.

Συγκεκριμένα αναφέρεται η περίπτωση του 9χρονου αγοριού Άβερι Τζάκσον (Avery Jackson) που προβάλλεται ως ακτιβιστής και είχε το πρωτοποριακό «θάρρος» να δηλώσει δημόσια πως «επιτέλους είμαι κορίτσι».

cover0117_subscriber

«Το ωραιότερο πράγμα του να είμαι κορίτσι είναι πως τώρα πλέον δεν χρειάζεται να προσποιούμαι ότι είμαι αγόρι», είναι τα λόγια του αγοριού στο εξώφυλλο του National Geographic.

Το τεύχος του περιοδικού αυτού θα κυκλοφορήσει στις 27 Δεκεμβρίου. Μαζί θα κυκλοφορήσει ένα συνοδευτικό ντοκιμαντέρ το οποίο θα προβληθεί τον Φεβρουάριο της επόμενης χρονιάς με επιμελήτρια την Katie Couric. Η αρχισυντάκτρια του National Geographic, Susan Goldberg ,μιλώντας στο κανάλι NBC, αναφέρει πως τόσο το ντοκιμαντέρ όσο και το ερχόμενο τεύχος έχουν ως σκοπό την διήγηση ιστοριών τρανσέξουαλ ανθρώπων που αλλιώς δεν θα έβγαιναν στη δημοσιότητα.

«Θέλαμε να δούμε πως είναι οι παραδοσιακοί ρόλοι των φύλων παγκοσμίως, αλλά επίσης να μελετήσουμε το φύλο σαν ένα ευρύ φάσμα. Υπάρχει μεγάλη κάλυψη ρεπορταζ για διασημότητες, ενώ δεν υπάρχει επεξήγηση για τους ανθρώπους γύρω μας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά σε σχολικές αίθουσες ή στη δουλειά σχετικά με το φύλο τους», λέει η αρχισυντάκτρια Susan Goldberg.

Η ιστορία αυτή άρχισε πριν από ένα χρόνο και με την περίπτωση αυτή βρήκε την ευκαιρία όλο αυτό το τρανσέξουαλ κατεστημένο που επιδιώκει ακόμα και δια νόμων να διαστρέψει τη φύση του ανθρώπου, να καταδείξει πως ένα μικρό αγοράκι δηλώνει δημόσια ότι είναι κορίτσι γενόμενο έτσι το σύμβολο του αγώνα υποτίθεται κατά της ομοφοβίας.

Β Τιμ. 3,1-2    Μαθε δε τούτο• ότι κατά τας τελευταίας ημέρας που θα επακολουθήσουν, θα παρουσιασθούν στον δρόμον της Εκκλησίας καιροί δύσκολοι, περιστάσεις επικίνδυνοι, διότι οι άνθρωποι θα είναι φίλαυτοι, φιλάργυροι, αλαζονικοί, υπερήφανοι, φιλοκατήγοροι και ύβρισται, απειθείς στους γονείς, αχάριστοι, χωρίς ιερόν και όσιον,

Β Τιμ. 3,3-4    γυμνοί και από την στοιχειώδη στοργήν προς τους οικείους, αδιάλλακτοι και ασυμβίβαστοι, διαβολείς και συκοφάνται, άγριοι και σκληροί, χωρίς καμμίαν αγάπην προς το αγαθόν, προδόται, παράφοροι και αυθάδεις, φουσκωμένοι και σκοτισμένοι από οίησιν, θα αγαπούν περισσότερον τας ηδονάς παρά τον Θεόν•

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *