ΤΟ ΝΕΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ(Βίντεο)

4.88/5 (8)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Δαν. 11,15           Ο βασιλεύς του βορρά θα εισέλθη, θα υψώση προχώματα και προμαχώνας γύρω από τας πόλεις. Θα καταλάβη πόλεις ισχυράς, ενώ αι δυνάμστου βασιλέως του νότου δεν θα ημπορέσουν να αντισταθούν. Θα εγειρθούν βέβαια οι εκλεκτοί του άνδρες κατά τον πόλεμον αυτόν, αλλά και αυτοί δεν θα έχουν την ισχύν της αποτελεσματικής αντιστάσεως.

Η ρωσική τορπίλη της Ημέρας της Κρίσεως έχει δύο φορές την καταστροφική δύναμη από οτιδήποτε στο οπλοστάσιο του αμερικανικού στρατού. Προφανώς, αυτό το όπλο έχει σχεδιαστεί για επίθεση και όχι για την άμυνα. Εάν σχεδιάζετε μια ευθεία γραμμή από τη Ιερουσαλήμ προς το Βορρά, πού σας οδηγεί; Όπως φαίνεται στη Μόσχα, από όπου θα βρεθεί ο βασιλιάς του Βορρά.

Η τρομακτική είδηση, που ακούγεται πιο πιθανό να προέρχεται από μια ταινία «James Bond», έχει διαρρεύσει στην πραγματικότητα από την έκθεση του Πενταγώνου σχετικά με τη στάση των πυρηνικών όπλων.

Η «τορπίλη της Ημέρας της Κρίσης» βρισκόταν εδώ και αρκετά χρόνια στο ραντάρ των στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ και για πρώτη φορά αποκαλύφθηκε δημοσίως από την εφημερίδα Washington Free Beacon το 2015.

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *