ΤΟ ΝΕΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ : ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΚΑΙ… ΒΑΛΕ!

5/5 (4)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μια καινούργια στρατοκρατική Ευρώπη λανσάρει το μοντέλο του Βελγίου, όπου όπως έγινε γνωστό και επίσημα θα υπάρχει μόνιμη στρατιωτική δύναμη στους δρόμους τουλάχιστον μέχρι το 2020 και αναλόγως των εξελίξεων στον τομέα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Βελγίου, αντιστράτηγου Marc Thys, (28/8/2017), ένεκα του διαρκούς κινδύνου τρομοκρατικών επιθέσεων ο στρατός θα αναλάβει ευρύτερα καθήκοντα και θα περιπολεί επί μονίμου βάσεως στα; κυριότερα αστικά κέντρα. Υπενθυμίζεται ότι στις 22 Μαρτίου του 2016 οι Βρυξέλες δεχτήκαν τρομοκρατική επίθεση από ισλαμιστές με αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο 32 άτομα και να τραυματιστούν 200.

Αυτή είναι λοιπόν η νέα Ευρωπαϊκή Ένωση όπου μεταφέρθηκε ουσιαστικά ο πόλεμος της Συρίας, τη ευθύνη των ανεύθυνων μαριονέτων πολιτικών της.

Τώρα δικαιώνονται όσοι έλεγαν πριν από χρόνια ότι η ισλαμική εισβολή στην Ευρώπη έχει και ένα άλλο σοβαρό λόγο : δηλαδή την εγκαθίδρυση στρατοκρατικών καθεστώτων και… αντίο δημοκρατία και άλλα συναφή, με τα οποία κορόιδευαν επί χρόνια τους ευρωπαϊκούς λαούς.

Έρχεται και η σειρά μας ; Άλλωστε εμείς δεν έχουμε ανάγκη είμαστε ήδη υπό μνημονιακή κατοχή

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *