ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΛΟΚΑΜΙ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ

5/5 (9)

UFPs

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Ένα μυστικό και συνάμα πιο ύπουλο οπλικό σύστημα με μεγάλες καταστροφικές δυνατότητες έχει εγκαταστήσει με πονηρό τρόπο το αμερικανικό πεντάγωνο σε διάφορα μέρη του κόσμου μέσα στην θάλασσα όπως απεκάλυψε το Fox News.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τα UFPs “Upward Falling Payloads,” κατασκευασμένα από την DARPA, Defense Advanced Research Projects Agency (Υπηρεσία Έρευνας Προηγμένων Προγραµµάτων). Τα UFPs πρόκειται για μεγάλους λοβούς ύψους 4,5 μέτρων που ζυγίζουν 2500 κιλά περίπου και στο εσωτερικό τους ενσωματώνουν μη επανδρωμένα μικρά αεροσκάφη ’drones’ που περιέχουν πύραυλους μεγάλης ισχύος. Οι κάψουλες αυτές έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα μέρη του κόσμου κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας έτσι ώστε να μην κινούν καμιά υποψία.

Την δεδομένη στιγμή με μια εντολή οι κάψουλες αυτές ανέρχονται στην επιφάνεια της θάλασσας και απελευθερώνουν τα drones που θα κατευθυνθούν για να πλήξουν τους επιλεγμένους στόχους. Το ερώτημα βεβαία που τίθεται εδώ είναι από την στιγμή που έχει αποκαλυφτεί αυτή η ιστορία αν και με ποιον τρόπο θα μπορέσουν να αντιδράσουν αυτοί οι επιλεγμένοι για καταστροφή στόχοι. Ο νοών νοείτω.

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *