ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΝΤΠ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Η’ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ-ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΝΩΕ(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ιω. 14,6 Του λέγει ο Ιησούς• “εγώ είμαι ο ασφαλής δρόμος, που οδηγεί στον ουρανόν, εγώ είμαι η απόλυτος και καθαρά αλήθεια, που φωτίζει τον άνθρωπον δια την σωτηρίαν, εγώ είμαι η ζωή και ο χορηγός της αιωνίου ζωής δι’ όλους τους πιστούς. Κανείς δε δεν ημπορεί να έλθη προς τον Πατέρα, δια να απολαύση την αιώνιον ζωήν, παρά μόνον δια μέσου εμού.

Εφ. 1,7 Πράγματι δια του Υιού του ελάβομεν και έχομεν την απελευθέρωσιν από την δουλείαν της αμαρτίας και την σωτηρίαν με το αίμα του, που εχύθη επάνω στον σταυρόν και εδόθη δια την εξαγοράν μας. Ελάβομεν έτσι και έχομεν την συγχώρησιν των αμαρτιών μας σύμφωνα με τον πλούτον της χάριτός του.

Το μοντέλο αυταρχισμού της Κίνας λατρεύεται από την παγκόσμια ελίτ, επειδή, γνωρίζουν πώς να ελέγχουν τους πολίτες τους μέσω του φόβου και της επιτήρησης, το Covid 19 έχει πλέον αρχίσει να επιβάλλει νόμους και περιορισμούς σε όλο τον κόσμο, όπως και το μοντέλο της Κίνας. Υπάρχει ήδη ένας υποχρεωτικός σαρωτής κωδικών QR και γραμμικού κώδικα υγείας στην Κίνα και δεν επιτρέπεται να πάει κανείς πουθενά χωρίς αυτό.

Is China’s NWO Model Coming To America Or Is It Already Here?

Return Of The Fallen As In The Days Of Noah

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *