ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΤΩΝ ΜΜΕ…FAKE NEWS (Βίντεο)

5/5 (4)

denzel-wash-fake-news

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τα τελευταία χρόνια με το διαδίκτυο και τα Facebook έχει δημιουργηθεί κυριολεκτικά ένας μύλος με τις ειδήσεις που συχνά είναι ψεύτικες και πλαστές ώστε να ελκύουν τα κλικ των ανίδεων αναγνωστών.

Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι πρέπει να αναπτύξουμε την διάκριση ώστε να ξεχωρίζουμε ποιες ειδήσεις είναι φτιαχτές και πλαστές και ποιές όχι, δηλαδή να καταλάβουμε ποιοι μας κοροϊδεύουν και ποιοί πραγματικά μας ενημερώνουν.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε ένας Αμερικανός ηθοποιός, ο Denzel Washington, σε μια έγκριτη δημοσιογράφο, είπε τα εξής χαρακτηριστικά που ομολογούν μια τραγική αλήθεια:

Συγκεκριμένα είπε πως, αν δεν διαβάζεις εφημερίδες δεν είσαι ενημερωμένος, αν όμως διαβάζεις εφημερίδες τότε είσαι παραπληροφορημένος. Το πρόβλημα όπως ανέφερε, δημιουργείται και με τον χείμαρρο πληροφοριών που ρίχνουν επάνω σου για κάποιο γεγονός με συνέπεια στο τέλος να μην καταλαβαίνεις τίποτα.

Απευθυνόμενος στην δημοσιογράφο της είπε με σαφήνεια ότι, εσείς οι δημοσιογράφοι έχετε όλοι την ευθύνη για να ενημερώνεται σωστά ο κόσμος και να μην σας ενδιαφέρει μόνο πόσα φύλλα θα πουλήσετε ή πόσα κλικ θα έχετε.

Σε αντίθεση με τα ΜΜΕ που πλέον ζαλίζουν τον κόσμο, η καινούργια ταινία του Denzel Washington το 2016 δίνει ένα σωστό μήνυμα.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας «Fences»του Denzel Washington :

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *