Το μήνυμα είναι: Πάρτε το εμβόλιο επειδή είναι πολύ χειρότερο να πεθάνετε από το COVID από το να πεθάνετε από το αποτέλεσμα ενός εμβολίου

5/5 (2)

Ο Tim Zook έλαβε τη β΄δόση του εμβολίου για COVID-19 στις 5 Ιανουαρίου και άρχισε να αισθάνεται άρρωστος περίπου δύο ώρες αργότερα. Δεν πέθανε παρά 4 ημέρες αργότερα, στις 9 Ιανουαρίου. Εκκρεμεί η επίσημη αιτία θανάτου του.

Η οικογένεια σε σοκ μετά τον θάνατο του εργαζομένου στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης μετά τη δεύτερη λήψη εμβολίου COVID-19.

Η Gina Silva του FOX 11 μίλησε με την οικογένεια του.

Ένας εργαζόμενος στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης της Orange County πέθανε λίγες μέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου από κοροναϊκό της Pfizer, αναφέρθηκε την Τρίτη.

Ο ιατροδικαστής είπε ότι η αιτία του θανάτου δεν είναι πειστική προς το παρόν και ότι οι περαιτέρω τοξικολογικές δοκιμές που θα χρειαστούν θα διαρκέσουν μήνες.

Ο Tim Zook, 60 ετών, εργαζόταν ως τεχνολόγος τεχνολόγος ακτινολογίας- ακτίνων Χ στο South Coast Global Medical Center στη Σάντα Άννα.

Στις 5 Ιανουαρίου, ο Zook δημοσίευσε μια φωτογραφία της κάρτας εμβολιασμού COVID-19 με τη λεζάντα, “Ποτέ δεν ήμουν τόσο ενθουσιασμένος στο παρελθόν όταν έκανα ένα εμβόλιο. Τώρα είμαι πλήρως εμβολιασμένος μετά τη δεύτερη δόση του Pfizer.”

Μόλις δύο ώρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του άρχισε να αντιμετωπίζει κοιλιακό άλγος και δυσκολίες στην αναπνοή. Παρουσίασε ταχεία επιδείνωση της υγείας του και πέθανε τέσσερις ημέρες αργότερα.

“Οι γιατροί πιστεύουν ότι το σώμα του αντέδρασε σε κάτι μετά τη λήψη του εμβολίου και το ονόμασαν φλεγμονώδη αντίδραση“, δήλωσε η γυναίκα του 27 ετών, Ροσέλ. «Ήταν τόσο έντονο που άρχισε να επιτίθεται σε ζωτικά όργανα και δεν είχε την δυνατότητα ν’ ανακάμψει».

Η οικογένειά του είπε ότι είχε υψηλή αρτηριακή πίεση και ήταν ελαφρώς υπέρβαρος, αλλά εκτός από αυτό, ήταν αρκετά υγιής.

Η σύζυγος του Zook είπε ότι ο σύζυγός της ήταν υποστηρικτής του εμβολίου και ότι δεν κατηγορεί καμία φαρμακευτική εταιρεία.

“Πίστευε στα εμβόλια. Είμαι βέβαιος ότι θα έπαιρνε ξανά αυτό το εμβόλιο και θα ήθελε το κοινό να το πάρει”, είπε.

Είπε ότι πιστεύει ότι πρέπει να γίνει περισσότερη έρευνα σε περιπτώσεις σοβαρών αντιδράσεων στα εμβόλια γιατί παρόλο που είναι σπάνιες, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι θανατηφόρες.

Παρά την τραγική τους απώλεια, η οικογένεια Zook πιστεύει ότι οι άνθρωποι πρέπει ακόμη να εμβολιαστούν.

“Το μήνυμα είναι: Πάρτε το εμβόλιο επειδή είναι πολύ χειρότερο να πεθάνετε από το COVID από το να πεθάνετε από το αποτέλεσμα ενός εμβολίου”, δήλωσε η Rochelle.(σσ. σαν ευθανασία ακούγεται θα πεθάνετε που θα πεθάνετε ας έχετε έναν ήπιο θάνατο, αν υπάρχει αυτός)

Ο θάνατος του Zook έχει αναφερθεί στο εθνικό σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου, το οποίο διαχειρίζεται η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων και τα Κέντρα Ελέγχου Νόσων. Το γραφείο του ιατροδικαστή της Orange County δήλωσε στο FOX 11 ότι εάν υπάρχει συσχέτιση μεταξύ του θανάτου του και του εμβολίου, θα ειδοποιήσει τον Οργανισμό Υγείας του OC.

“Πρέπει να συνεχίσουμε τις έρευνες και να δούμε από τι πέθανε αυτός ο κύριος”, δήλωσε ο Δρ. Nathan Newman, επικεφαλής ιατρός της Santa Monica Urgent Care.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ COVID TEST!!!

“Οι άνθρωποι ανησυχούν, φοβούνται, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να είναι καθησυχασμένοι ότι έγιναν μελέτες με δεκάδες χιλιάδες άτομα – σημειώθηκαν πολύ λίγες σοβαρές αντιδράσεις και το όφελος από τον εμβολιασμό υπερτερεί κατά πολύ των κινδύνων που είχαν δει”, είπε ο Newman.

Ο Anthony Fauci συνοψίζει την κατάσταση της πανδημίας κοροναϊού

Ο Fauci, ο κορυφαίος εμπειρογνώμονας για τις μολυσματικές ασθένειες του έθνους, συνόψισε την κατάσταση της πανδημίας εν μέσω μιας καταστροφικής αύξησης, η οποία έχει ωθήσει νέους αριθμούς περιπτώσεων και αριθμούς θανάτου υψηλότερους από ποτέ σε δεκάδες πολιτείες στις ΗΠΑ.

Αυτό το περασμένο Σαββατοκύριακο, αξιωματούχοι υγείας στην Placer County ανέφεραν ότι ένα άτομο πέθανε λίγες ώρες μετά τη λήψη εμβολίου COVID-19, αν και δεν διευκρίνισαν ποιο εμβόλιο έλαβε το άτομο.

Το άτομο είχε αποδειχθεί θετικός στο COVID-19 με τεστ στα τέλη Δεκεμβρίου και έλαβε εμβόλιο COVID-19 αρκετές ώρες πριν από το θάνατό του στις 21 Ιανουαρίου 2021.

“Υπάρχουν πολλές τοπικές, πολιτειακές και ομοσπονδιακές υπηρεσίες που ερευνούν ενεργά αυτήν την υπόθεση. Οποιεσδήποτε αναφορές σχετικά με την αιτία θανάτου είναι πρόωρες, εν αναμονή του αποτελέσματος της έρευνας”, ανέφερε σε δήλωσή του ο Σερίφης-Στεφανιαίος Τομέας Placer.

Το CDC δημοσίευσε πληροφορίες μετά την εκμάθηση σοβαρών αλλεργικών αντιδράσεων σε ορισμένες περιπτώσεις στο εμβόλιο COVID-19 και συνιστά εάν ένα άτομο είχε ποτέ σοβαρή αλλεργική αντίδραση σε οποιοδήποτε συστατικό ενός εμβολίου COVID-19, “τότε” δεν πρέπει να κάνει αυτό το ειδικό εμβόλιο. “

Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε άτομο με άσχημες αλλεργίες δεν μπορεί να το πάρει.

“Το CDC συνιστά στα άτομα με ιστορικό σοβαρών αλλεργικών αντιδράσεων που δεν σχετίζονται με εμβόλια ή ενέσιμα φάρμακα – όπως αλλεργίες σε τρόφιμα, κατοικίδια ζώα, δηλητήρια, περιβαλλοντικά ή λατέξ – να εξακολουθούν να εμβολιάζονται”, γράφει το CDC στον ιστότοπό του.

Το CDC επιβεβαιώνει τις αλλεργικές αντιδράσεις του εμβολίου COVID-19, εκδίδει νέα καθοδήγηση..

“Άτομα με ιστορικό αλλεργιών στα φάρμακα από το στόμα ή οικογενειακό ιστορικό σοβαρών αλλεργικών αντιδράσεων ή που μπορεί να έχουν μια πιο ήπια αλλεργία στα εμβόλια (χωρίς αναφυλαξία) – μπορεί επίσης να εμβολιαστούν.”foxla 28/1/21

dimpenews.com

Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ

Μην σας προβληματίζει η εμφάνιση. Αυτό είναι το νέο σύνηθες που προωθεί η αριστερή διανόηση της προεδρίας Μπάιντεν. Λευκός ο Μπάιντεν, αυτοπροδιοριζόμενη μαύρη η Καμάλα Χάρις, εκπροσωπούν τα δύο παραδοσιακά γένη.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μην εκπροσωπηθούν οι υπόλοιπες 64 εκφράσεις – γένη για την ύπαρξη των οποίων είμαστε  μέχρι τώρα  αδαείς. Η αριστερή διανόηση που κυριαρχεί του δημοκρατικού κόμματος είναι πλέον  «woke» και δεν δέχεται διακρίσεις.

Η ικανότητα και οι επιδόσεις δεν έχουν θέση . Το μόνο που μετράει είναι η διαφορετικότητα. Μοναδικό διαβατήριο επιβίωσης να είσαι woke ,να παπαγαλίζεις το ποίημα σου και να απαγορεύεις στους «άλλους» να μιλάνε. 

Η ελευθερία του λόγου ανήκει το παρελθόν

ΠΗΓΗ

http://aiakosrex.blogspot.com/2021/01/blog-post_30.html

ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ05 Φεβρουαρίου, 2021 10:33

ΝΑ ΡΕ ! ΟΡΙΣΤΕ !

ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !.

ΟΡΙΣΤΕ !.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥΡΛΟΥΣ ΤΡΑΝΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥΣ ΚΆΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ !.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΙ ΣΥΚΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ.

Η ΣΑΛΙΑΡΑ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΣΟΝΑΚΙΑ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ,Ο ΤΕΝΤΡΟΣ ,ΝΑ ΤΟΝ ΔΗ ,ΝΑ ΖΗΛΕΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑΣ ;

ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ,ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Π@ΥΤΣΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.

ΠΙΟ ΞΕΦΤΊΛΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

ΛΕΣ ;

ΞΕΡΩ ΓΩ….

ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

Απάντηση

Ανώνυμος05 Φεβρουαρίου, 2021 13:57

Ωρε Αριστομαχε, τι ‘ν’ τούτον πράμα ωρε; Κι εγώ που νόμιζα ότι μόνον εδώ στο γελαδισταν έχουμε τέτοιες κούκλες;

Αριμνηστος

Απάντηση

Ανώνυμος05 Φεβρουαρίου, 2021 14:20

ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ,ΣΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ…..

ΖΗΤΑ

Απάντηση

Ανώνυμος05 Φεβρουαρίου, 2021 15:56

Α ρε κατακαημένοι αμερικανοί, απολαύστε ότι ψηφίσατε για πρόοδο και απαλλαγή απο τον οπισθοδρομικό πρώην πρωθυπουργό σας. Τα σόκ θα έρχονται απανωτά στη ζωή σας διοτι θεωρούνται πολιτικώς ορθά απο την αόρατη ελίτ που πραγματικά σας κυβερνάει.

Μην πείτε μετά οτι δεν τα ξέρατε, χρόνια τώρα σας προετοιμάζουν.

capricorn

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *