«ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΑΛΛΑΚΙΔΕΣ ΜΑΣ»

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Στις 12 Νοεμβρίου, μια μόλις μέρα πριν από τις επιθέσεις στο Παρίσι, κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τον εντυπωσιακό τίτλο : «Σύντομα άφθονο αίμα θα σας πνίξει σας ωκεανός»! Το εντυπωσιακό αυτό θέαμα περιλαμβάνει βίντεο κλιπ από διάφορα βίντεο του ISIS, συμπεριλαμβανομένων αποκεφαλισμών και εκτελέσεων, με μουσική υπόκρουση ενός τραγουδιού που καλεί στο Τζιχάντ.

Όπως αναφέρεται, το Ισλαμικό Κράτος, (ISIS), πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα βίντεο προειδοποιώντας για αιματηρές επιθέσεις στη Ρωσία πολύ σύντομα και απειλώντας «να κάνουν τις γυναίκες τους παλλακίδες και τα παιδιά τους σκλάβους»!

φοτο1Το βίντεο αυτό είναι ένα φρικιαστικό «μουσικό βίντεο», ένα μοντάζ το οποίο εικάζεται ότι απευθύνεται στους Ρώσους επειδή η προπαγάνδα του ISIS για το βίντεο ήταν περισσότερο για τη Ρωσία, αλλά παρόλα αυτά περιέχει αγγλικούς υπότιτλους.

φοτο1 (1)Οι στοίχοι λένε τα εξής χαρακτηριστικά :
«Θα φέρουμε πίσω [τον Καύκασο]
Και δεν θα επιτρέψουμε την κυριαρχία
Των σκοτεινών δυνάμεων άλλη φορά.
Το Κρεμλίνο θα γίνει δικό μας.
Τα Ουράλια θα επιστρέψουν
Οι άπιστοι θα τρέμουν.
Θέλουμε τη Σαρία στο [Ταταρστάν]»

φοτο1 (2)Το βίντεο έρχεται σχεδόν δύο βδομάδες αφότου η ISIS κυκλοφόρησε ένα μήνυμα για την Ρωσία αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την κατάρριψη του ρωσικού τζετ, πτήση 9268, 20 περίπου λεπτά αφότου απογειώθηκε από την χερσόνησο του Σινά στην Αίγυπτο, απειλώντας για περισσότερες επιθέσεις.

Δυστυχώς πολύ σύντομα μετά την κυκλοφορία του έχει αφαιρεθεί από το διαδίκτυο, με αποτέλεσμα ο χρήστης να μην έχει την δυνατότητα να το δει.

Σε όλα αυτά φαίνεται ξεκάθαρα το έξαλλο μένος των Τζιχαντιστών για την Ρωσία, την έδρα της Ορθοδοξίας, την μόνη χώρα που αποφάσισε να επέμβει δραστικά για να προστατέψει τους χριστιανούς της Σύριας και όχι μόνο, από την εγκληματική δολοφονική τους οργή.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *