Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας δεσμεύεται να «ξαναγράψει» και να «βελτιώσει» την…Βιβλο, (βίντεο)

5/5 (2)

Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας ανακοίνωσε σχέδια για επανεξέταση, επανεξέταση και βελτίωση της Χριστιανικής Γραφής, παραβιάζοντας χιλιάδες χρόνια χριστιανικής πίστης και ιστορίας.

Μετά από αποτυχημένες προσπάθειες να αναγκάσουν τις χριστιανικές εκκλησίες και τους πιστούς να συμμορφωθούν με τα πρότυπά τους, οι ηγέτες του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος αποφάσισαν να ξαναγράψουν τον λόγο του Θεού για να προωθήσουν καλύτερα το δικό τους σοσιαλιστικό πρόγραμμα.

Τον Νοέμβριο, μια ομάδα 16 αντιπροσώπων διαφορετικών θρησκειών από την Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας διέταξε ο Γουάνγκ Γιανγκ, Πρόεδρος της Πολιτικής Συμβουλευτικής Διάσκεψης του Κινεζικού Λαού, να απευθύνει τις διδασκαλίες της Βίβλου και άλλα θρησκευτικά κείμενα και να ξαναγράψει τα «ριζοσπαστικά τμήματα που αντικατοπτρίζουν την προοδευτική στάση της Κίνας», σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

«Ο κ. Wang τόνισε ότι οι θρησκευτικές αρχές πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες του Προέδρου Xi και να ερμηνεύσουν τις ιδεολογίες διαφορετικών θρησκειών σύμφωνα με τις« βασικές αξίες του σοσιαλισμού »και τις« απαιτήσεις της εποχής », ανέφερε η γαλλική εφημερίδα Le Figaro.

Η εντολή να ξαναγραφεί η Βίβλος για να είναι λιγότερο «ριζοσπαστική» έρχεται λίγο μετά από μια διαταγή στα τέλη Σεπτεμβρίου στους τοπικούς αξιωματούχους της Ji’an, μια νοτιοανατολική επαρχία Jiangxi, να ζητήσει την εκκλησία της καθολικής εκκλησίας με τίτλο «The True and Original Πηγή του Σύμπαντος «να αντικαταστήσει μια ζωγραφική της Παναγίας με ένα πορτρέτο του Ξι Τζίνπινγκ και να ζωγραφίσει πάνω από το σημάδι στο μέτωπο της εκκλησίας και να αντικαταστήσει το αρχικό όνομα της Εκκλησίας με» Ακολουθήστε το κόμμα, υπακούστε στο κόμμα και Να είστε ευγνώμονες στο κόμμα. »

από το bitterwinter.org, ο Tang Zhe που χρησιμοποιεί ψευδώνυμο για λόγους ασφαλείας, μια καθολική εκκλησία στην επαρχία Poyang έκλεισε με το σκεπτικό ότι κάθε εκκλησία αρνείται να ενταχθεί στην κινεζική πατριωτική καθολική ένωση επειδή θεωρεί ότι είναι «xie jiao,»Ή μια» κακή λατρεία «.

Οι τοπικοί ιερείς ανέφεραν στο «Tang Zhe» ότι η κίνηση να εξαναγκαστούν οι καθολικές εκκλησίες στην κινεζική πατριωτική καθολική ένωση είναι καταστροφική.

China’s War on Christianity & Religion, CCP orders Bible rewrite? Chinese Communist Party is evil!

«Η πτώση κάτω από τον κομμουνιστικό έλεγχο είναι μια καταστροφή στην εκκλησία. Η συμμετοχή στην CPCA είναι ισοδύναμη με την παράδοση στον διάβολο, ένας συνταξιούχος ιερέας από τη βορειοανατολική επαρχία Jilin, παρατήρησε την πίεση του καθεστώτος να κάνει όλες τις καθολικές εκκλησίες να ενταχθούν στην CPCA. Προσέθεσε ότι επέλεξε να αποσυρθεί επειδή δεν θέλει να υποβληθεί στην κατήχηση του Κ.Κ.Κ. και να τον βοηθήσει να indoctrinate πιστών «, ανέφερε η Zhe.

Τα μέλη της CPCA που ήταν επιφορτισμένα με το έργο της επανεγγραφής του λόγου του Θεού συμφώνησαν με το καθήκον και δήλωσαν ότι με την «επανεξέταση» των θρησκευτικών βιβλίων θα εμπόδιζαν «ακραίες σκέψεις» και «αιρετικές ιδέες», αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης.

Η CPCA σημείωνε πρόοδο όσον αφορά την παύση λειτουργίας άλλων καθολικών εκκλησιών σε πολλές περιοχές και την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων.

Μετά από ανασκόπηση και συζήτηση για την απώλεια των κυβερνητικών επιδομάτων τους με την ανάκληση συνταξιοδοτικών συντάξεων, αναφέρθηκε ότι νέοι κληρικοί της CPCA διακήρυξαν την υποστήριξή τους για την ηγεσία του κόμματος, την αγάπη για τη χώρα και τη θρησκεία, υποσχόμενοι «να συνεισφέρουν το μερίδιό τους στην πραγματοποίηση του ονείρου της Κίνας – του έθνους. »

China Rewrites the Bible?! 10 Ways China is Targeting Christians and Catholics

Reports: China planning to re-write the holy books Bible & Quran

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *