ΚΙΝΗΜΑ CHABAD LUBAVITCH-ΝΤΠ ΠΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ,(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη 

Ιω. 16,13     Οταν όμως έλθη εκείνος, δηλαδή το Πνεύμα της αληθείας, θα σας οδηγήση εις κάθε αλήθειαν, που αναφέρεται στο έργον της σωτηρίας. Διότι δεν θα ομιλήση και εκείνος από τον ευατόν του, άσχετα από τον Πατέρα και εμέ, αλλά θα είπη όσα ακούσει από τον Πατέρα και θα σας αναγγείλη όσα πρόκειται να συμβούν.

America Meddling In Israeli Elections – Moshiach / Messiah Will Not Come – It’s All Planned!

Chabad Lubavitch NWO Movement – They Are Everywhere!

Δείτε όλες τις λεπτομερές σε αυτό το άρθρο  

ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΡΑΒΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΝΕΤΑΝΥΑΧΟΥ «ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ»(Βίντεο)

http://nikosxeiladakis.gr/%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%85-%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83-%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%85%ce%b1/

Ο Chabad, επίσης γνωστός ως Lubavitch, Habad και Chabad-Lubavitch, είναι ένα Ορθόδοξο Εβραϊκό, χασιδικό κίνημα. Το Chabad είναι ένα από τα γνωστά χασιδικά κινήματα στον κόσμο, ειδικά για τις δραστηριότητες του. Είναι μια από τις μεγαλύτερες χασιδικές ομάδες και εβραϊκές θρησκευτικές οργανώσεις στον κόσμο. Ιδρυτής: Shneur Zalman της Liadi Ιδρυτής: Μεγάλο Δουκάτο της Λιθουανίας Ραβίνος: Menachem Mendel Schneerson (Μη γνώμη SMHP) Ραβίνος Menachem Mendel Schneerson 18 Απριλίου, 1902 OS – 12 Ιουνίου 1994 / AM 11 Nissan 5662 – 3 Tammuz 5754, Εβραϊκά: מנחם Το מענדל שניאורסאהן, γνωστό σε πολλούς ως Λιβαβιτσερ Ράμπι ή απλώς ως Ράμπι, ήταν Ρώσος αυτοκράτορας Αμερικανός Ορθόδοξος Εβραίος Γεννήθηκε: 18 Απριλίου 1902, Mykolaiv, Ουκρανία Πέθανε: 12 Ιουνίου 1994, Mount Sinai Beth Israel, Νέα Υόρκη Πόλη, Νέα Υόρκη Ivana Marie «Ιβάνκα» Trump (γεννήθηκε 30 Οκτωβρίου 1981) είναι μια αμερικανική επιχειρηματίας, σχεδιαστής μόδας, συγγραφέας, τηλεοπτική προσωπικότητα πραγματικότητας και πολιτικός.

Είναι η κόρη του Προέδρου Donald Trump και της πρώτης συζύγου του Donald, Ivana. Είναι το πρώτο εβραϊκό μέλος μιας πρώτης οικογένειας, έχοντας μετατραπεί πριν παντρευτεί τον εβραϊκό σύζυγό της, τον Jared Kushner. Η Trump είναι επιχειρηματίας τέταρτης γενιάς, ο οποίος ακολούθησε τα βήματα της γιαγιάς της Elizabeth, παππού Fred και πατέρα της, που υπηρετούσε για λίγο ως εκτελεστικός αντιπρόεδρος του οικογενειακού οργανισμού Trump.

Ήταν επίσης δικαστής στην αίθουσα της τηλεόρασης του πατέρα της, στην εκπομπή The Apprentice. Ξεκινώντας από το Μάρτιο του 2017, εγκατέλειψε τον Οργανισμό Trump και άρχισε να υπηρετεί στην προεδρική διοίκηση του πατέρα της ως σύμβουλος παράλληλα με τον σύζυγό της.

 Υπέβαλε αυτή την επίσημη μη καταβληθείσα θέση μετά από ανησυχίες ηθικής σχετικά με την πρόσβασή της σε διαβαθμισμένο υλικό, ενώ δεν κρατήθηκε στους ίδιους περιορισμούς με έναν ομοσπονδιακό υπάλληλο. Θεωρήθηκε ότι ήταν μέρος του εσωτερικού κύκλου του προέδρου, ακόμη και πριν γίνει επίσημος υπάλληλος στη διοίκησή του.

Ιω. 14,6         Του λέγει ο Ιησούς· “εγώ είμαι ο ασφαλής δρόμος, που οδηγεί στον ουρανόν, εγώ είμαι η απόλυτος και καθαρά αλήθεια, που φωτίζει τον άνθρωπον δια την σωτηρίαν, εγώ είμαι η ζωή και ο χορηγός της αιωνίου ζωής δι’ όλους τους πιστούς. Κανείς δε δεν ημπορεί να έλθη προς τον Πατέρα, δια να απολαύση την αιώνιον ζωήν, παρά μόνον δια μέσου εμού.

Οι Εβραίοι προετοιμάζονται για την άφιξη του Αντίχριστου

Jews Preparing For The Arrival of Antichrist

Donald Trump Will Help Israel Build Settlements On The Moon – But He Can’t Build A WALL!!!!

It is about to start

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *