ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΤΟ COVID-19 ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Για 2 άτομα ανάμεσα σε χιλιάδες που διαμαρτύρονταν για τον covid-19 ανάμεσα σε χιλιάδες έγινε κανονική στρατιωτική επιχείρηση.
Ένα πραγματικά χαρακτηριστικό παραστατικό που δείχνει ως που μπορεί να φτάσει η κατάσταση με την δικτατορία του κορωναϊού είναι αυτό που έγινε πρόσφατα στην Αυστραλία. Συγκεκριμένα, 2 άτομα που τόλμησαν σε δημόσιο χώρο όπου κυκλοφορούσε πολύς κόσμος να υψώσουν φωνή διαμαρτυρίας κατά των καταπιεστικών μέτρων που υπέβαλε η κυβέρνηση της Αυστραλίας για τον κορωναϊό είχε σαν αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν στρατιωτικές δυνάμεις και να μπαίνουν λες και γινόταν πόλεμος για να συλλάβουν τα άτομα αυτά για να σταματήσουν τις διαμαρτυρίες τους.

Εντωμεταξύ έχει αρχίσει και παρουσιάζονται στην Αυστραλία και αλλού σοβαρά προβλήματα ελλείψεως βασικών ειδών διατροφής γιατί με πρόφαση την πανδημία το σύστημα βάζει λουκέτο σε μεγάλες κτηνοτροφικές μονάδες και άλλες μονάδες παραγωγής τροφίμων. Όλα αυτά γίνονται με στόχο την άμεση εξάρτιση του κόσμου από το σύστημα για την επιβίωση του.

Η Αυστραλία θα ξεμείνει από ντόπιο ρυζι από τα Χριστούγεννα, το οποίο μπορεί να εξηγήσει γιατί η αστυνομία τους, επιτίθεται σε άτομα σε λαϊκές αγορές (η που προφανώς δεν βοηθά την κοινωνική αποστασιοποίηση) και γίνονται όλο και πιο βίαιοι γενικά – αν το κράτος αναμένει ελλείψεις σε τρόφιμα, πρέπει να ενισχύσει την παρουσία της αστυνομίας και να προσαρμόσει τους ανθρώπους στον αυξημένο ολοκληρωτισμό, ιδίως γύρω από τα τρόφιμα. Ετοιμάζονται – είστε προετοιμασνένοι; Ξεκινήστε να καλλιεργείτε τρόφιμα σήμερα.

Australia Runs Out of Rice as Police Invade Market Protest

Η Γερμανία θεσπίζει «Απαγόρευση Γεωργίας» σε όλες τις καλλιέργειες εντός 30 χιλιομέτρων από την πρώτη επιβεβαιωμένη αφρικανική πανώλη των χοίρων (ASF), η οποία όχι μόνο θα παρέχει τρόφιμα και στέγη στα άγρια γουρούνια που διαδίδουν τον ιό, αλλά στερεί τη Γερμανία από αυτά τα τρόφιμα που έχουν απομείνει στο έδαφος. Εάν αυτή η παράλογη απάντηση έχει προηγηθεί καθώς ο ιός εξαπλώνεται σε ολόκληρη τη Δυτική Ευρώπη, θα δούμε τη σκόπιμη διακοπή της παραγωγής τροφίμων, συμβάλλοντας σε μεγάλες παγκόσμιες ελλείψεις τροφίμων. Ξεκινήστε να καλλιεργείτε τρόφιμα σήμερα.

Germany Stops Harvest, «Temporarily Bans Agriculture» as African Swine Fever Reaches Europe

YOU’VE GOTTA SEE THIS! THE C-l9 WILL LEAD TO THE ONE WORLD ORDER!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *