ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ;

4.5/5 (8)

ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ;

«Με βάση τις προφητείες που μιλούνγια πολιτειακή ανωμαλίακαι οικουμενική κυβέρνηση, τείνω να πιστέψω πως το κακό θα γίνει πριν τις 7 Ιουλίου.

 Δεν όρισε την ημερομηνία τυχαία. Ο Τσίπρας θα αναστείλει τις Εκλογές, θα υπάρχει βασικά ακυβερνησία, και θα υπογραφούν τετελεσμένα από μη εκλελεγμένη κυβέρνηση. 

Η Ρωσία πιστεύω θα αντιδράσει αργότερα, όταν βεβαιωθεί πως κλείνουν τα Δαρδανέλια… 

Η Ρωσία θα πάρει την Πόλη ακριβώς όπως πήρε και την Κριμαία και ακριβώς όπως προφητεύεται. 

Εγώ σήμερα θα γεμίσω το σπίτι με προμήθειες και νερό κι ο καθένας ας ενεργήσει κατά την πίστη του…»

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ

Είχαμε δημοσιεύσει την προειδοποίηση με μήνυμα του Γέροντος του Γεωκών. 
Σε αυτήν την ανάρτηση υπήρξε ένα σχόλιο, το οποίο δημοσιεύσαμε για να το διαβάσουν όλοι:  

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ; 

Τώρα μας αποστέλλεται με e- mail ένα μήνυμα τριπλό. Τα δύο πρώτα σκέλη περιέχονται στην ανάρτηση του Chris Pierides στο facebook. Το τρίτο αποτελεί σχόλιο του αποστολέα και ακολουθεί σε εισαγωγικά μετά τον σύνδεσμο που οδηγεί στην ανάρτηση του Chris Pierides στο facebook.

Η ανάρτηση του Chris Pierides 

«Η Ελλάδα δεν είναι κυρίαρχο Κράτος ούτε έχει Ελληνική Κυβέρνηση για να αποφασίσει οτιδήποτε. 


Θα κάνει ό,τι της πει το ΝΑΤΟ. Αλλά, όλοι αυτοί που παριστάνουν τους πολιτικούς αναλυτές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι στόχος του ΝΑΤΟ είναι η Ρωσία, όχι η Τουρκία. 

Αν ήταν η Τουρκία, το πιο απλό πράγμα που θα έκαναν αμέσως θα ήταν να ζητήσουν από τον ΟΗΕ την ΑΜΕΣΗ εφαρμογή των ψηφισμάτων του με την απειλή στρατιωτικής επέμβασης του ΟΗΕ (δηλαδή του ΝΑΤΟ) προς ΕΚΔΙΩΞΗ της Τουρκίας από την Κύπρο, όπως έγινε στην Κορέα το 1954. 

Και το πρόβλημα θα είχε λυθεί αμέσως. Αλλά όπως είπαμε, Eastmed is a bigtime joke. 

Αν το πιόνι Τσίπρας διαταχθεί να επιτεθεί στο Καστελόριζο, τότε, με δεδομένο ότι είναι προσυνεννοημένος με το ΝΑΤΟ, θα θυσιάσει τα παιδιά μας για να χάσει επίτηδες η Ελλάς και να φέρει μέσα την Τουρκία.

 Να μην είμαστε μοναχοφάηδες που λέει κι ο Κοτζιάς… Τότε θα νομίσουμε πως τελειώσαμε, αλλά εκεί ακριβώς είναι που θα έχουμε κερδίσει την Πόλη. 

Δεν θα ξέρει πού να κρύψει την ντροπή του όποιος θέλει να παίζει τον άθεο αψηφώντας το θέλημα του Θεού…»

Σε διπλό ταμπλό χτυπά η Τουρκιά Καστελόριζο και Κύπρο

ΠΗΓΗ
Σχόλιο του αποστολέα του e- mail 

«
Με βάση τις προφητείες που μιλούνγια πολιτειακή ανωμαλίακαι οικουμενική κυβέρνηση, τείνω να πιστέψω πως το κακό θα γίνει πριν τις 7 Ιουλίου.

 Δεν όρισε την ημερομηνία τυχαία. Ο Τσίπρας θα αναστείλει τις Εκλογές, θα υπάρχει βασικά ακυβερνησία, και θα υπογραφούν τετελεσμένα από μη εκλελεγμένη κυβέρνηση. 

Η Ρωσία πιστεύω θα αντιδράσει αργότερα, όταν βεβαιωθεί πως κλείνουν τα Δαρδανέλια… 

Η Ρωσία θα πάρει την Πόλη ακριβώς όπως πήρε και την Κριμαία και ακριβώς όπως προφητεύεται. 

Εγώ σήμερα θα γεμίσω το σπίτι με προμήθειες και νερό κι ο καθένας ας ενεργήσει κατά την πίστη του…»

Ως Οίμος – Αθήνα, πιστεύουμε ότι οι καλύτερες προμήθειες είναι οι προσευχές μας στον Θεό. Πάντως καλούμε όποιον έχει κάνει ή θα κάνει προμήθειες, όταν χρειαστούν να τις μοιραστεί ανενδοίαστα με συνανθρώπους του, ώστε να ευλογηθούν και ίσως τότε θαυματουργικά να πολλαπλασιαστούν και να βοηθήσουν περισσότερους ανθρώπους από όσους θα περίμενε κανείς…

 

Πηγή

attikanea.blogspot.com

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ…

Στις 26 Ιουνίου του 2015, ο μόλις 5 μηνών τότε Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοινώνει τη διεξαγωγή ενός   ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ – ΠΑΡΩΔΙΑ, για την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015, σχετικά με τη συμφωνία με τους δανειστές, το οποίο ΔΕΝ λήφθηκε καθόλου υπόψη, δίνοντας όμως το έναυσμα στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να προχωρήσει σε ένα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ  με το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, θέτοντας τους Έλληνες αντιμέτωπους με μια πρωτόγνωρη κατάσταση και με τα μηχανήματα αυτόματων αναλήψεων ΑΤΜ να επιτρέπουν αναλήψεις μόλις 60 ευρώ ανά ημέρα.


ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΕΤΥΧΕ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΥΠΕΚΥΨΕ σε μια ακόμη λιτότητα μνημονίων και κυρίως στην ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, απαραίτητη προϋπόθεση για να επέλθει Η ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, ώστε να μεταφερθεί ουσιαστικά η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και κατ’επέκταση η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ από τα χέρια των Πολιτών (ΜΕΤΡΗΤΑ) στα κομπιούτερ των Τραπεζών (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ).

 Ώστε να γίνει εφικτή η επερχόμενη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ο οποίος θα μπορεί τότε ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ το Σύστημα του Χρήματος, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ «ΑΟΡΑΤΗ ΜΟΡΦΗ», ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ, ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ (ΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ), ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ Ή ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ.

Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS.

ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ…

Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ… 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ,

ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΜΕΝΕΙ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ (ΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) ΜΕ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΙΔΙΩΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜE ΠΟΛΕΜΟ .

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ».

ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ Η ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ, Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΧΑΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΚΛΠ.

Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2019, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ…!!!

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ, ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 53, π.3 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΜΙΛΑΝΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΡΩΣΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.

ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ…

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ…

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ. ΜΕΤΑΝΟΙΑ-ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΖΩΗ.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΛΕΟΝ !

ΚΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ…


ΑΜΗΝ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *