ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ(Βίντεο)

5/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Αθήνα:  Ορισμένοι πρόσφυγες έδωσαν μάχη με την αστυνομία έξω από τη γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα την Τετάρτη, καθώς διαμαρτυρήθηκαν για τις καθυστερήσεις που τους εμπόδισαν να επανενωθούν με τις οικογένειές τους στη Γερμανία.

Περίπου 100 άτομα προχώρησαν από την πλατεία Συντάγματος στη γερμανική πρεσβεία, φέρνοντας πανό με την ένδειξη «Θέλω την οικογένειά μου» και «Δύο χρόνια είναι πάρα πολύ».

Τι θα κάνουν οι Μουσουλμάνοι αν γίνουν παντοδύναμοι ;

Ιμάμης ακαδημαϊκός λέει ότι αν κατακτήσουν με τζιχάντ ένα κράτος και δεν εξισλαμιστεί, πρέπει να τους δώσει φόρο αν όμως είναι πολυθεϊστές τότε θα τους πολεμήσουν κάνοντας σκλάβες τις γυναίκες τους και καταστρέφοντας τις εκκλησίες τους. Το ίδιο θα κάνουν και σε Χριστιανούς ή Εβραίους που θα αρνηθούν να δώσουν φόρο Τζίζια.

Υπάρχουν ακόμα περιοχές Χριστιανών που πληρώνουν φόρο σε Ισλαμιστές. Ας μην ξεχνούμε τα 400 χρόνια που πληρώναμε φόρο στους Τούρκους επειδή κάναμε το έγκλημα να μας υποδουλώσουν , ενώ σήμερα κάνουμε το ίδιο έγκλημα βάζοντας στην ιερή ορθόδοξη χώρα μας τέτοιους ανθρώπους με τέτοια πιστεύω. Ας δούμε κατάματα την αλήθεια γιατί όταν θα γεννούν 5 και δέκα παιδιά ο καθένας τους σε 2 δεκαετίες θα είμαστε μειονότητα και θα υπερισχύσουν αφανίζοντας μας. Το θέμα είναι σοβαρό και πρέπει να ξυπνήσουμε συνέλληνες.

Ο μουσουλμάνος που θα παντρευτεί χριστιανή πρέπει να την μισεί

Οι Μουσουλμάνοι μπορούν να κάνουν σεξ με την σορό της νεκρής συζύγου τους

ΙΜΑΜΗΣ – Θάνατος σε όποιον δεν ορκιστεί υποταγή στο ΙΣΛΑΜ

Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΙΕΡΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ:»EΞΩ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Will Islam conquer the world?

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *