ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΝΤΟΜΟ ΤΟΥ..ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ(Βίντεο)

5/5 (2)

 

 

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Οι ειδικές υπηρεσίες ερευνάς και τεχνολογίας του αμερικανικού πενταγώνου ασχολούνται τα τελευταία χρόνια με κάποια πολύ προχωρημένα τεχνολογικά ευρήματα που φαίνονται ακόμα και στη φαντασία σαν απίθανα.

Ένα από τα τελευταία αποτελέσματα των ερευνών αυτών είναι η παράφυση δημιουργία εντόμων που μεταφέρουν θανατηφόρους ιούς και τα όποια έντομα εν είδος πολεμικής επιχείρησης θα εξαπολύονται σε εχθρικό έδαφος για την εξολόθρευση εχθρικών πληθυσμών.

 

 

Ένα άλλο προκεχωρημένο και επίσης παράφυση αποτέλεσμα των ερευνών αυτών Έργων Άμυνας (DARPA) διερευνά τη δυνατότητα μόλυνσης φυτών με έντομα, είναι η παραγωγή ειδικών εντόμων στα οποία εμφυτεύουν ειδικά τσιπς ανίχνευσης εκρηκτικών υλών και πεδίων του αντίπαλου εχθρού ενώ το Γραφείο Ναυτικών Ερευνών ελπίζει να χρησιμοποιήσει έντομα διαφορετικά από αισθητήρες ικανά να ανιχνεύουν εκρηκτικές ύλες. Με λίγα λόγια έχουν την δυνατότητα να εντοπίσουν θανατηφόρες παγίδες του εχθρού.

https://i0.wp.com/www.voltairenet.org/local/cache-vignettes/L400xH300/Voltairenet-org_-_1_1_-235-4e8ad.jpg

Πέντε επιστήμονες από ένα γαλλικό και δύο γερμανικά πανεπιστήμια έχουν δημοσιεύσει αυτές τις πληροφορίες στην επιστήμη, ένα από τα πιο σεβαστά επιστημονικά περιοδικά στον κόσμο .Στην έκθεσή τους που δημοσιεύθηκε στις 5 Οκτωβρίου, αμφισβητούν σοβαρά το γεγονός ότι η έρευνα του DARPA με τίτλο «Συμμετέχοντες εντόμων» που έχει σχεδιαστεί γενετικά για να προστατεύσει την αμερικανική γεωργία από παθογόνους παράγοντες. για τον σκοπό που δηλώνει ο οργανισμός αλλοιωμένο μολυσματικό ιό – προσδιορισμένο. Αυτοί οι ιοί μεταδίδονται σε φυτά και μεταβάλλουν τα χρωμοσώματα τους. Αυτή η ικανότητα – όπως εξηγείται από τους πέντε επιστήμονες – φαίνεται να είναι «πολύ περιορισμένη».

DARPA Genetically Modified INSECTS To Save CROPS!

Bioweapon? Scientists Sound Alarm Over DARPA Plans To Spread Viruses Using Insects

Εντούτοις, στο πλαίσιο του επιστημονικού περιβάλλοντος, το πρόγραμμα «θεωρείται ευρέως ως μια προσπάθεια ανάπτυξης βιολογικών παραγόντων για εχθρικούς σκοπούς και τα συστήματα διανομής τους», με άλλα λόγια, «μια νέα μορφή βιολογικών όπλων». Αυτό παραβιάζει τη Σύμβαση για τα Βιολογικά Όπλα, η οποία τέθηκε σε ισχύ το 1975, αλλά παρέμεινε αδρανής κυρίως λόγω της άρνησης των ΗΠΑ να δεχθούν επιθεωρήσεις των δικών τους εργαστηρίων.

 

 

Οι πέντε επιστήμονες δηλώνουν ότι «θα ήταν εύκολο να χρησιμοποιηθούν απλοποιήσεις για την ανάπτυξη μιας νέας τάξης βιολογικών όπλων, όπλων που θα ήταν εξαιρετικά μεταδοτικοί σε ευπαθή φυτικά είδη λόγω της διάδοσης των εντόμων ως φορέας».

http://www.antimilitaristas.org/IMG/jpg/11-2.jpg

 

L’Arte della Guerra – L’esercito di insetti del Pentagono (IT/PT/EN/FR/DE/SP)

Αυτό το σενάριο επίθεσης στις γεωργικές καλλιέργειες στη Ρωσία, την Κίνα και άλλες χώρες, με επικεφαλής το Πεντάγωνο με σμήνη εντόμων που μεταφέρουν τον ιό, δεν είναι ιστορία επιστημονικής φαντασίας. Το πρόγραμμα της DARPA δεν είναι το μόνο που χρησιμοποιεί έντομα ως όπλο πολέμου. Το Αμερικανικό Γραφείο Ναυτικών Ερευνών ζήτησε από το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον στο Σεντ Λούις [2] να πραγματοποιήσει έρευνα για να μετατρέψει ακρίδες σε βιολογικά αεροσκάφη.

WashU engineers to use cyborg insects as biorobotic sensing

Όσο και αν όλα αυτά φαίνονται απίθανα, η τεχνολογία του αφανισμού και του διαβόλου προχώρα με ασύλληπτους ρυθμούς ώστε ακόμα και η αποκάλυψη να ωχριά μπροστά της.

Scientists sound alarm on DARPA ‘Insect Allies’

DARPA Releasing Giant GMO Insect Bioweapons

Scientists Accuse DARPA Of Biowarfare & Gentically Modifying Insects For Bioweapons

 

 

ο διερευνητικής βούλγαρος δημοσιογράφος Dilyana Gaytandzhievahas μια πολύ μακρά και λεπτομερή θέση για την αμερικανική παραγωγή βιολογικών όπλων στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό.
Και οι αμερικανικές προθέσεις δεν είναι επίπονες

Πώς να σκοτώσει 625.000 ανθρώπους με το κόστος του 0,29 δολάρια για κάθε ένα θάνατο


Μια έκθεση του Στρατού των ΗΠΑ το 1981 σε σύγκριση με δύο σενάρια – 16 ταυτόχρονες επιθέσεις σε μια πόλη από τον Α aegypti κουνούπια, έχουν μολυνθεί με τον κίτρινο πυρετό, και αεροζόλ επίθεση τουλαραιμία, και αξιολογεί την αποτελεσματικότητά τους στο κόστος και απώλειες. Εδώ για tularemia:

Στο πλαίσιο του έργου DTRA «Virus and Other Arboviruses in Georgia» το 2014 εντοπίστηκε για πρώτη φορά το τροπικό κουνούπι Aedes albopictus και μετά από δεκαετίες (60 χρόνια) επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη κουνούπι Aedes Aegypti στη Δυτική Γεωργία. Το Aedes Albopictus είναι ένας φορέας πολλών παθογόνων ιών, του ιού του Κίτρινου πυρετού, του Dengue, του Chikungunya και του Zika.

 

Στο πλαίσιο ενός άλλου έργου DTRA «Επιδημιολογία και Οικολογία της Τουλαρεμίας στη Γεωργία» (2013-2016) συγκεντρώθηκαν 6.148 κρότωνες. Από τα βοοειδή συλλέχθηκαν 5.871 και 1.310 ψύλλοι και 731 κρότωνες. Το 2016 συλλέχθηκαν και μελετήθηκαν 21.590 κρότωνες στο Κέντρο Lugar.

Η Υπηρεσία για την Απειλή και Αμυνα (DTRA) χρηματοδότησε 11 βιο-εργαστήρια στην πρώην Σοβιετική Ένωση Χώρα Ουκρανίας, που συνορεύει με τη Ρωσία

Τα σμήνη των εντόμων, που μεταφέρουν γενετικά τροποποιημένους μολυσματικούς ιούς, επιτίθενται στις αγροτικές καλλιέργειες μιας χώρας και καταστρέφουν την παραγωγή τροφίμων και μολύνουν τους ανθρώπους – αυτό δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά ένα σχέδιο που προετοιμάζεται στην πραγματικότητα από το DARPA, το Pentagon’s Οργανισμός Άμυνας Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων

Τα τροποποιημένα από την CIA γονίδια των κουνουπιών που διαδίδουν πυρετό του δάγκειου πυρετού από το Fort Detrich στη Φλώριδα είναι ένα παράξενο πείραμα με έναν ιό που έχει κάποια μολυσματικότητα – και έχει σκοτώσει αρκετούς φτωχούς μαύρους πολίτες.

Αυτά τα mosquitos αναπτύχθηκαν για την καταπολέμηση του δάγκειου πυρετού ο οποίος απαιτεί 20.000 ανθρώπινες ζωές ετησίως.

Ένας εμπειρογνώμονας, πρώην κυβερνήτης. σύμβουλος, αυτό. Νόμος Ο καθηγητής Francis Boyle υποστηρίζει ότι ο ιός Zika είναι ένας πράκτορας βιολογικής καλλιέργειας των ΓΤΟ και ότι ο Bill Gates (γνωστός για τα θανατηφόρα εμβολιακά του προγράμματα) συμμετέχει: «Μην εμπιστευτείτε τίποτα (το Rockefeller

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *