Το εμβόλιο Covid Εισάγει Νανοσωματίδια για τον Έλεγχο του Νου

5/5 (3)

Ένας βιολόγος που ονομάζεται Ricardo Delgadoκαι ένας γιατρός, ο Δρ Jose Luis Sevillano, οι οποίοι φιλοξενούν ένα διαδικτυακόπρόγραμμα που ονομάζεται La Quinta Columnaλένε ότι τα χέρια ορισμένων ανθρώπων γίνονται μαγνητικά ακριβώς στο σημείο όπου εμβολιάστηκαν, μαγνητίζοντας όχι μόνο μαγνήτες αλλά ψαλίδια, μεταλλικά τμήματα, εργαλεία, ακόμη και κινητά τηλέφωνα!

Το φαινόμενο δεν περιορίζεται αποκλειστικό στο χέρι. Μέσα σε διάστημα ημερών κινείται προς το στήθος, το λαιμό ή την άνω σπονδυλική στήλη (δυστυχώς η μητέρα μου και η θεία μου δέχτηκαν την πρώτη ένεση του σκευάσματος της Pfizer και η αδελφή μου επιβεβαίωσε ότι το πάρα πάνω δυστυχώς αληθεύει).

Οι δύο αυτοί επιστήμονες ξεκίνησαν τη δική τους έρευνα και ανακάλυψαν αυτά:

1. Όλα τα εμβόλια κατασκευάζονται με την ίδια νανοτεχνολογία. Στην Ισπανία περιγράφηκε ακόμη και ως «μυστικά νανοσωματίδια».  Αυτά τα νανοσωματίδια γίνονται μαγνητικά όταν φτάσουν στην ίδια θερμοκρασία με το ανθρώπινο σώμα. Όταν παραμένουν σε περιβάλλον κάτω των 10 βαθμών, παραμένουν μη μαγνητικά. [Γιατί καταψύχουν τα εμβόλια;]

https://www.nature.com/articles/s41598-020-78262-w

2. Αυτά τα σωματίδια πρέπει να είναι ένα υλικό νανοτεχνολογία που ονομάζεται GRAPHENE (γραφένιο) που είναι υπεραγώγιμο και ενσωματώνεται εξαιρετικά στα κύτταρα των νευρώνων του εγκεφάλου:

https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnsys.2018.00012/full

3. Η Ευρωπαϊκή Ένωση επένδυσε ένα δισεκατομμύριο ευρώ σε ένα project που ονομάζεται Η Ναυαρχίδα του Γραφένιου:

https://spectrum.ieee.org/nanoclast/semiconductors/nanotechnology/europe-has-invested-1-billion-into-graphenebut-for-what

4. Τα μόρια του GRAPHENE μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τους νευρώνες του εγκεφάλου σε απομακρυσμένη λειτουργία χρησιμοποιώντας διαφορετικές ραδιοσυχνότητες (το 5G θα μπορούσε να είναι μια απ’ αυτές), μπορούν να χαρτογραφήσουν τον εγκέφαλο καθώς και να μεταδώσουν και να λάβουν ΟΔΗΓΙΕΣ εξ αποστάσεως:

https://www.noldus.com/applications/magnetogenetics

5. Αυτά δεν ήταν ποτέ «εμβόλια» κατά κάποιου ιού, αντίθετα όλον αυτόν τον καιρό ήταν ένα μυστικό project νανοτεχνολογίας που αναπτύχθηκε για να εισέλθει στους εγκεφάλους του ανθρώπινου πληθυσμού και να τους ελέγξει(μέχρι τώρα δεν γνωρίζουμε αν μπορούν να τροποποιήσουν το DNA μέσω του 5G).Στην La Quinta Columna ανακάλυψαν ότι οι άνθρωποι έχουν ήδη παρουσιάσει μαγνητισμό μέσω γραφενίου που υπάρχει σε μάσκες, PCR τεστ, χημικά ψεκάσματα και εμβόλια γρίπης και covid.

6. Το εικονίδιο του GRAPHENE μαντέψτε τι είναι: τρία εξάγραμμα.

https://www.shutterstock.com/image-vector/graphene-structure-icon-vector-1030374052

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B978012812651600001X

7. Το γραφένιο θα μπορούσε να ξεπλυθεί με φυσικό τρόπο από το σώμα, επειδή υπάρχει ένα ένζυμο που ονομάζεται μυελοπεροξιδάση που προφανώς αποσυνθέτει τα μόρια του γραφενίου. Παραδόξως η κατανάλωση αλκοόλ ή ακόμη και ο καπνός μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση αυτού του ενζύμου. Γι’ αυτό θέλουν ο πληθυσμός να εμβολιάζεται κάθε 6-12 μήνες και να είναι νηφάλιος.

8. Η αλληλεπίδραση μεταξύ του γραφενίου σε εμβολιασμένους ανθρώπους και του 5G θα μπορούσε να οδηγήσει στο μοιραίο όταν το 5G θα ενεργοποιηθεί πλήρως τον Ιούλιο του 2021, οπότε δεν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας για να σταματήσουμε αυτή την τρέλα και να διακόψουμε τα προγράμματα εμβολιασμού για μια για πάντα.

9. Οι ομιλητές του project Ναυαρχίδα του Γραφενίου είναι σε διευθυντικές θέσεις στην AstraZeneca και βρίσκονται σε πολύ στενή επαφή με μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες: «Το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ θα δώσει μια επισκόπηση του γραφενίου και της χρήσης του σε βιοϊατρικές συσκευές, και εκπρόσωποι από την AstraZeneca, τη Glaxo Smith Kline, την Pixtium Vision, την Clinatec και τα Multichannel Systems θα μιλήσουν για το πώς αυτή η έρευνα αιχμής ολοκληρώνεται στη βιομηχανία καθώς και για την πορεία της προς τα εμπρός».

https://graphene-flagship.eu/graphene/news/novel-healthcare-solutions-for-an-ever-changing-world/

https://graphene-flagship.eu/research/funding/

10. Μια εταιρεία που ονομάζεται Nanografi με έδρα την Τουρκία παράγει τη νέα ρινική έκδοση του εμβολίου covid για απ΄ευθείας ψέκασμα στη μύτη (ώστε να φτάνει εύκολα στον εγκέφαλο) και εμπλέκεται επίσης σε νανοτεχνολογίες που χρησιμοποιούν γραφένιο.

https://nanografi.com/public-announcement/

11. Η ΕΕ επενδύει 2.000 εκατομμύρια ευρώ στην έρευνα για το γραφένιο και την αναδημιουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου, όπου η Ισπανία είναι η χώρα με τις περισσότερες ομάδες εργασίας.

https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/ca/IP_13_54

Nueva financiación para investigar el “supermaterial” grafeno

Los científicos del Imperial College de Londres recibirán más de 4,5 millones de libras de fondos públicos para investigar cómo el “supermaterial” grafeno puede propiciar mejoras en sectores de alta tecnología, como el diseño aeroespacial y las tecnologías médicas.   El Ministro de Hacienda británico, George Osborne, anunció una inversión de capital de 21,5 millones de libras para la comercialización del grafeno, uno de los materiales más delgados, ligeros, resistentes y conductivos que se han descubierto hasta la fecha; y cuyos creadores recibieron el Premio Nobel de Física en 2010 al ser considerado uno de los logros científicos más innovadores … Sigue leyendoNueva financiación para investigar el “supermaterial” grafeno

Nanotecnología

12. Ο Μπιλ Γκέιτς χρηματοδότησε το Imperial College London για έρευνα σχετικά με το Graphene στην τεχνολογία εμβολίων με χρηματοδότηση ύψους 4,5 εκατομμυρίων λιρών.

13. Ο Michael L. Gordon, ο ειδικός Εθνικής Ασφάλειας από τη Wall Street Journal που έκανε δημόσια καταγγελία για «όπλα μαζικής καταστροφής» στο Ιράκ, ήταν ο ίδιος δημοσιογράφος που μίλησε για την κινεζική προέλευση του νέου κορωνοϊού στη Γουχάν . 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *