Το εμβόλιο μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα Χ Ε Ι Ρ Ο Τ Ε Ρ Α αποτελέσματα (Δρ Ιωάννης Ιωαννίδης)(Βίντεο)

5/5 (5)

«Όλοι μας μέσα στα επόμενα χρόνια έχουμε πιθανότητα να πεθάνουμε από κάτι, αλλά η πιθανότητα να πεθάνουμε από κορονοϊό είναι απελπιστικά μικρή!».  Η εποχή μας, η οποία βασίζεται τόσο πολύ στον ορθολογισμό και την επιστήμη μήπως δεν υπηρετεί τελικά τον άνθρωπο όσο θα ‘πρεπε;  Μήπως η «επιστήμη» αυτή κατευθύνεται από κάποιους έναντι της ευλογημένης από τον Θεό επιστήμης;…
Αυτό θα μας το αποκαλύψει ο άγιος για μια ακόμη φορά κορονοϊός. Εκτός από το ξεσκέπασμα των μασκών των επισκόπων και πολιτικών, ο ιός αυτός ξεσκεπάζει την δαιμονοκινούμενη επιστήμη και ανυψώνει την πραγματική επιστήμη! 
Είναι ένα δώρο από τον Τριαδικό Θεό στον άνθρωπο, ώστε με το μυαλό που διαθέτει, να προσπαθήσει να ερμηνεύσει (σε επιτρεπτά όρια) την Πρόνοιά Του κι έτσι να βοηθηθεί στην επίγεια ζωή του. 
Τι γίνεται όμως, όταν το ευλογημένο αυτό δώρο χρησιμοποιείται για να λαϊκίσει ή να προωθήσει πολιτικά και πονηρά σχέδια; Την περίοδο που διανύουμε, εν μέσω «πανδημίας», η κυβέρνηση σε συνεργασία με τον ιατρό κ. Τσιόδρα μας έχει καταμπερδέψει, καθώς οι δηλώσεις φάσκουν και αντιφάσκουν. 
Δε θέλουμε να συνωμοσιολογίσουμε, αλλά αποδεικνύεται πως ο ρόλος όσων εμπλέκονται στην ενημέρωση του λαού δεν είναι και τόσο αγαθός, καθώς τα επιχειρήματά τους πολλές φορές αυτοαναιρούνται και καθίστανται αμφίβολα. 
Συν τοις άλλοις, απαγορεύουν σε οποιονδήποτε άλλον επιστήμονα να ορθώσει ανάστημα και να υποστηρίξει τις επιστημονικές του θέσεις. 
Μία τέτοια περίπτωση αποτελεί ο καταξιωμένος καθηγητής Παθολογίας και Επιδημιολογίας του πανεπιστημίου του Stanford, με χιλιάδες δημοσιεύσεις σε ιατρικά περιοδικά, δρ Ιωάννης Ιωαννίδης. 
Ο κ. Ιωαννίδης αναφέρει πως τρέχουν πολλές μελέτες στο εξωτερικό που αποδεικνύουν πως η θνησιμότητα που προκαλεί ο ιός είναι μικρότερη ή ίση με αυτή του ιού της γρίπης. 
Επίσης τονίζει πως «η πιθανότητα να πεθάνουμε από κορονοϊό είναι απελπιστικά μικρή!»  Δε διστάζει, βέβαια, να τοποθετηθεί και περί εμβολίου. 
Όπως χαρακτηριστικά λέει στον ALPHA της Κύπρου: «Το εμβόλιο τονώνει την ανοσοποιητική απάντηση και μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα χειρότερα αποτελέσματα.  Το να περιμένουμε το εμβόλιο για να συνεχίσουμε τη ζωή μας νομίζω ότι είναι τραγικό λάθος». 
Καλό είναι να το ακούσει αυτό ο έχων άποψη για όλα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, που δηλώνει δογματικά ότι δε θα επανέλθουμε πλήρως στην κανονικότητα πριν βρεθεί το εμβόλιο για τον κορωνοϊό! Αναρωτιόμαστε γιατί άραγε να φιμώνονται επιστήμονες τέτοιου βεληνεκούς και να ακούγονται μόνο οι φωνές των εγκάθετων του πολιτικού συστήματος… 
Δρ Ιωάννης Ιωαννίδης: 
«Η θνητότητα του ιού αποδεικνύεται ίση με αυτήν της εποχικής γρίπης».  Αέρα αισιοδοξίας εξέπεμψαν όσα είπε για την εξέλιξη της πανδημίας ο Έλληνας καθηγητής Παθολογίας και Επιδημιολογίας στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ δρ Ιωάννης Ιωαννίδης, με βασικό επιχείρημα ότι η θνητότητα του ιού αποδεικνύεται τελικά ίση με αυτήν της εποχικής γρίπης. 
«Έχουμε πλέον ισχυρά δεδομένα από πολύ καλές μελέτες χωρών όπως η Ισλανδία, η Δανία, η Γερμανία και μελέτες που κάνουμε στο Στάνφορντ, οι οποίες πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα. 
Είναι αισιόδοξο αυτό, σε αντίθεση με ό,τι θεωρούσαμε αρχικά ότι είναι ένας ιός με θνητότητα 30 ή έστω 10 φορές μεγαλύτερη της εποχικής γρίπης. 
Φαίνεται ότι είναι της ίδιας τάξεως. 
Υπάρχει αισιοδοξία μέσα σε αυτή την τραγωδία ότι πλησιάζουμε σε μια κατάσταση κοντά στη λύση αυτού του επιδημικού κύματος» είπε ο καθηγητής, ο οποίος συμπλήρωσε ότι αναμένονται 200.000 θάνατοι από τον κορονοϊό, ενώ της εποχικής γρίπης είναι συνήθως 400.000 έως 700.000 ανά έτος. 
Αναφορικά με το φθινόπωρο, ο Ελληνοαμερικανός γιατρός τόνισε: 
«Πλέον ξέρουμε τον αντίπαλο, ξέρουμε πώς να τον αντιμετωπίσουμε, κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει το φθινόπωρο ή τα επόμενα χρόνια. 
Όλοι μας μέσα στα επόμενα χρόνια έχουμε πιθανότητα να πεθάνουμε από κάτι, αλλά η πιθανότητα να πεθάνουμε από κορονοϊό είναι απελπιστικά μικρή!» 
Υποστήριξε επίσης ότι το να μείνουμε για πάντα κλεισμένοι ως κοινωνία θα είναι αυτοκαταστροφικό και θα προκαλέσει μεγαλύτερη οικονομική κρίση μετά την πανδημία.  Τα μέτρα, είπε, πρέπει να χαλαρώσουν, αλλά με πολλή προσοχή. 
Ωστόσο, ο καθηγητής δεν φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος αναφορικά με το εμβόλιο, μιλώντας στον Alpha Κύπρου: «Ο λόγος που πεθαίνεις από τον κορονοϊό δεν είναι αναγκαστικά ο ιός, μπορεί να είναι η απάντηση του ανοσοποιητικού συστήματος στον κορονοϊό. 
Το εμβόλιο τονώνει την ανοσοποιητική απάντηση και μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα χειρότερα αποτελέσματα.  Το να περιμένουμε το εμβόλιο για να συνεχίσουμε τη ζωή μας νομίζω ότι είναι τραγικό λάθος». 
Αυτό που απαιτείται, είπε καταλήγοντας ο κ. Ιωαννίδης, είναι η προστασία των νοσοκομείων:  «Η “σφαγή” στην Ιταλία και τη Νέα Υόρκη ήταν “σφαγή” νοσοκομειακών λοιμώξεων. 
Ερχόταν κάποιος χωρίς κορονοϊό, ενώ το νοσοκομείο είχε κατακλυστεί από τον ιό και γινόταν διασπορά!»
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/05/blog-post_289.html#more

Μπορείτε να σκεφτείτε σαν Γονείς ?

Κλεισμένα μέσα στο σπίτι με μιά οθόνη στα μούτρα
χωρίς επαφές, χωρίς παιδική ηλικία, χωρίς φίλους, χωρίς αέρα, χωρίς χαρά, χωρίς παιχνίδι, χωρίς τίποτε!
Πού και πώς θα γνωρίσουν ανθρώπους για να κάνουν
οικογένειες ? Ποιές οι αναμνήσεις τους σαν ΠΑΙΔΙΑ ? ΜΑΣ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΟΥΝ κι εσείς κάθεστε και τους δίνετε θυσία τα ίδια σας τα παιδιά.
Αυτοί που ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ τα παιδιά μας και το μέλλον
τους, πρέπει να τους κάνουμε εμείς να το πληρώσουν.
Είναι οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ! Εάν ίσως μπορείτε να σκεφτείτε ως Γονείς,
καταλάβετε οτι τα καταστρέφουν παντελλώς!

seeGreek2

Corono-CHIP

Πώς ένα τσιπάκι θα πολεμήσει έναν οργανικό ϊό ?
Εκτός εάν ο ϊός με κάποιο μέσο (αέρος, υγρού ή τροφής) έχει εισχωρήσει σε όλους τους ανθρώπους
και βρίσκεται σε αδράνια, αλλα εννεργοποιείται
μέσω ενός διαδεδομένου ηλεκτρονικού συστήματος,
ενός τύπου WiFi που βρίσκεται παγκοσμίως σε χρήση.

Πάντως, για να βγαίνει στην φόρα αυτός αμέσως,
και να δηλώνει οτι έχει την θεραπεία κατά του ϊού,
παγιώνοντας ένα νέο παγκόσμιο σύστημα ελέγχου,
και με έναν τρόπο που θα φακελλώσει όλους τους
ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
πάει να πεί οτι γνωρίζει παρα πολύ καλά τον ϊό
και η σιγουριά του προδίδει οτι έχει το αντίδοτο.

Γιατί να μήν σκεφτώ οτι αυτός κατασκεύασε αυτό το μικρόβιο
για να πουλήσει την θεραπεία ?

Λοβέρδος: Ο Κρεμαστινός δεν πέθανε από κορωνοϊό -Τι μου είπε η σύζυγός του !!!

==π.Δ…ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ!!!! ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ…. ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΝΕ…. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ…

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ.


Ο Ανδρέας Λοβέρδος αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Κρεμαστινός «έφυγε» από την ζωή, έχοντας νικήσει όμως τον κορωνοϊό.


Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 78 ετών ο Δημήτρης Κρεμαστινός, καθηγητής Ιατρικής και τέως υπουργός Υγείας.


Ο γιατρός του Ανδρέα Παπανδρέου και πολύ καλός του φίλος νοσηλευόταν 1,5 μήνα στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού προσβεβλημένος από τον κορωνοϊό, ωστόσο ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε, μιλώντας στην εκπομπή OPEN Ελλάδα ότι είχε νικήσει τον κορωνοϊό, αλλά κατέληξε λόγω της παραμονής του για πολλές μέρες στην Εντατική.


Δείτε τις σχετικές δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου:

Τό είδα>>> ΕΔΩ

Κούβελας: Επινόηση Τσιόδρα ο υπολογισμός θανάτων για να δικαιολογηθούν τα μέτρα!!!

==π.Δ…ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ!!!! ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ…. ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΝΕ…. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ…

Oυσιαστικά μας δίνει μία ψευδή εικόνα της θνητότητας, κάτι, που πολλοί προσπάθησαν να το κάνουν από την αρχή για να δικαιολογήσουν τα σκληρά μέτρα είπε ο Καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας.

Τη μέθοδο υπολογισμού των θανάτων από τον κορωνοϊό, την οποία ακολουθεί ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, αμφισβήτησε ο Καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, κάνοντας λόγο για μέθοδο που αποτελεί «επινόηση» του κ.Τσιόδρα και η οποία δίνει «ψευδή εικόνα θνητότητας» του κορωνοϊού.

Σε συνέντευξή του στον FOCUS FM 103.6, ο κ.Κούβελας ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Ο κ.Τσιόδρας, όπως κάθε επιστήμονας, θα έπρεπε να ακολουθήσει την κανονική επιστημονική μέθοδο και να μην ακολουθεί μία επινόηση.

Δε θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό.

Γιατί υπήρξαν πολλοί άνθρωποι, που πέθαναν και χαρακτηρίστηκαν από COVID.

Oυσιαστικά μας δίνει μία ψευδή εικόνα της θνητότητας, κάτι, που πολλοί προσπάθησαν να το κάνουν από την αρχή για να δικαιολογήσουν τα σκληρά μέτρα».

«Ο ΕΟΔΥ έχει ανακοινώσει και τους θανάτους από την κοινή εποχική γρίπη και θα δείτε, ότι είναι πάνω από 100 επίσης, δλδ σε τάξη μεγέθους, δεν διαφέρει το ένα από το άλλο.

Άρα πώς δικαιολογεί κάποιος αυτά τα σκληρά μέτρα με την αναγκαία οικονομική επίπτωση;», σημείωσε ο κ.Κούβελας και πρόσθεσε πως ο ίδιος δεν είναι κατά των σκληρών μέτρων, αλλά όπως είπε, «όπου χρειάζεται, θα έπαιρνα σκληρά μέτρα, αλλά όχι για τόσο μεγάλο διάστημα».

«Από τους Αϊνστάιν της επιδημιολογίας ο καθηγητής Ιωαννίδης».

Αναφερόμενος στην αμφισβήτηση, που δέχθηκε ο καθηγητής Ιωαννίδης, τόνισε πως «είναι ένας από τους σημαντικότερους επιδημιολόγους στον κόσμο, είναι ένας από τους Αϊνστάιν της επιδημιολογίας, που η γνώμη του θα έπρεπε να είναι σεβαστή αξιωματικά».

Πρόσθεσε μάλιστα πως «ο κ.Ιωαννίδης είχε γίνει καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έτσι του είχαν συμπεριφερθεί από πάντα, γιατί έχει κάποιες θέσεις οι οποίες φαίνονται ακραίες αλλά δεν είναι».
www.ethnos.gr6 Μαΐου, 2020

Τό είδα>>>ΕΔΩ

Για γέλια ή για κλάματα τα ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ που ακούμε;!!!

==π.Δ…ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ!!!!ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ…. ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΝΕ…. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ……

NOT IN THIS «NEW GREECE» – ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ «ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ»

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *