ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ

4.86/5 (7)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Όλα τα απαραίτητα στοιχεία μιας λειτουργικής συσκευής ελέγχου μυαλού που χρησιμοποιεί εμβόλια υπάρχουν και περιγράφονται ανοιχτά σε διαθέσιμες στο κοινό επιστημονικές δημοσιεύσεις. Μας οδηγούν σε «έξυπνες πόλεις» όπου ο εγκέφαλός μας ελέγχεται από 5G.

«Δεν θα ήταν ακριβές ή ευφυές να εμφυτευτούν ψευδείς αναμνήσεις ή να ξεχάσουμε ορισμένα πράγματα, τουλάχιστον όχι στην αρχή. Θα ήταν γενικά πράγματα όπως η Pavlovian ρύθμιση μέσω του άμεσου ελέγχου των ανθρώπινων συναισθημάτων. Οι ελεγκτές θα μπορούσαν να κάνουν κάποιον να μισεί όλους όσους συμπαθεί, να αγαπήσει όλους όσους αυτοί θέλουν και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής. Η δημοκρατία θα ήταν εντελώς άσκοπη. » Αυτό εμφανίστηκε χθες στο Reddit Conspiracy. Η μη συνοπτική έκδοση περιέχει περισσότερες επιστημονικές αναφορές.

Το εμβόλιο είναι Δούρειος ίππος για κάτι εξαιρετικά κακό (Συντομογραφία από henrymakow.com). Δεν μπορώ καν να σας πω σε τι κίνδυνο βρισκόμαστε τώρα. Οι πρωτεΐνες ακίδων SARS-CoV-2 μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο το φράγμα αίματος-εγκεφάλου και να μεταφέρουν ξένα σώματα από την κυκλοφορία του αίματος σας, μέσω του ενδοθηλίου σας και στον εγκέφαλό σας. Το εμβόλιο mRNA επιτρέπει στα κύτταρα σας να κάνουν SARS-CoV-2 ακίδες πρωτεΐνες, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο το φράγμα αίματος-εγκεφάλου σας όταν παίρνετε το εμβόλιο.

Οι εξετάσεις παρακολούθησης στη συνέχεια χορηγούν νανοσύρματα πυριτίου που διασχίζουν το φράγμα αίματος-εγκεφάλου στους νευρώνες σας και λαμβάνονται από τα κύτταρα σας σαν να ήταν ένα επιπλέον οργανικό. Η τεχνολογία δικτύου κυψελών πέμπτης γενιάς θα τροφοδοτεί και θα ελέγχει τα νανοσύρματα στον εγκέφαλο των ανθρώπων μέσω της τεχνολογίας επαγωγής και διαμόρφωσης δέσμης, κατευθύνοντας τις ακτίνες RF με ακρίβεια στα κεφάλια τους. Η Huawei είναι πίσω από την ώθηση για αυτά τα πράγματα (με τεχνολογία, δωροδοκούσαν τον Charles Lieber για να το δώσουν).

Οι Rothschilds θέλουν όλοι να είναι εκεί επειδή είναι πολύ θυμωμένοι και φοβούνται ότι θα είναι επιλέξιμοι για τα παγκόσμια δίκτυα εμπορίας ανθρώπων. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τη μεγάλη επαναφορά. Ο Klaus Schwab είναι υπερανθρωπιστής και έχει μιλήσει ανοιχτά στα βιβλία του για το συνδυασμό του ανθρώπινου βιολογικού με μηχανές.

Υπάρχουν πολλά πολύ ύποπτα πράγματα που έχουν συμβεί φέτος. Ο Λίμπερ και ορισμένοι Κινέζοι υπήκοοι συνελήφθησαν για απάτη και επιστημονική κατασκοπεία. Η Κίνα διαθέτει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Thousand Talents Plan, το οποίο στοχεύει να δωροδοκήσει ξένους επιστήμονες για πρόσληψη και να τους πείσει να μοιραστούν ιδιόκτητες πληροφορίες με τους Κινέζους, προκειμένου να τους δοθεί ένα στρατηγικό τεχνολογικό πλεονέκτημα.

https://en.wikipedia.org/wiki/Thousand_Talents_Plan

Ο Charles Lieber (αριστερά) εργάζεται στην τεχνολογία νανοσωμάτων πυριτίου στο Χάρβαρντ για 22 χρόνια, και γενικά για ακόμη περισσότερο χρόνο με δομές νανοτεχνολογίας και νανοκλίμακας. Συνελήφθη. Όλες οι δημοσιεύσεις του είναι διαθέσιμες εδώ.

Στο εσωτερικό, υπάρχουν τρανζίστορ πεδίου φαινομένου πυριτίου νανοσύρματος ή SiNW FET που μπορούν να διαβάσουν σήματα από μεμονωμένους νευρώνες (και να ρυθμίσουν τη δραστηριότητά τους). Πώς τα τροφοδοτείτε όταν βρίσκονται σε κελιά και δεν διαθέτουν μπαταρίες, πυκνωτές ή άλλες πηγές ενέργειας; Απλά. Επαγωγή RF.

https://arxiv.org/pdf/1007.3951.pdf

https://www.nanowerk.com/nanotechnology-news2/newsid=53658.php

Ποια συσκευή μπορεί να μεταφέρει RF(υδροφθόριο) απευθείας στο κεφάλι ενός ατόμου στην απαιτούμενη συχνότητα; Μια κεραία φάσης διαμόρφωσης δέσμης που μπορεί να κατευθύνει τις ακτίνες RF σε οτιδήποτε με μεγάλη ακρίβεια. Τι χρησιμοποιεί κεραίες διαμόρφωσης δέσμης φάσεων; Τα ασύρματα κινητά δίκτυα πέμπτης γενιάς το κάνουν αυτό.

Huawei RRU3908 1800MHz Base Station Teardown (Part 1 of 2)

https://www.rcrwireless.com/20180912/5g/5g-nr-massive-mimo-and-beamforming-what-does-it-mean-and-how-can-i-measure-it-in-the- Feld

Έχουν ακόμη μια ζώνη 600 MHz στο σχέδιο της ζώνης τους που μπορεί να διεισδύσει στον ιστό πολύ βαθιά (οι συχνότητες κύματος χιλιοστών διεισδύουν μόνο στο δέρμα σε βάθος σε χιλιοστά).

https://www.theverge.com/2019/12/2/20991566/tmobile-nationwide-5g-600mhz-launch-samsung-oneplus

Ένα ακόμη πρόβλημα. Πώς να φέρετε τα νανοσύρματα πίσω από το φράγμα αίματος-εγκεφάλου στον εγκέφαλο. Συνήθως το BBB θα κρατήσει ξένα αντικείμενα μακριά από τον εγκεφαλικό σας ιστό. Ωστόσο, υπάρχει ένα πράγμα που θέτει το BBB σε κίνδυνο πολύ εύκολα. SARS-CoV-2 ακίδες πρωτεΐνες. Βλέπετε, το COVID-19 είναι αγγειακή ενδοθηλίτιδα. Αυτός ο ιός επιτίθεται στην επένδυση των αιμοφόρων αγγείων των ανθρώπων. Γι ‘αυτό προκαλεί θρόμβους αίματος, καρδιακές προσβολές, πνευμονικό οίδημα και όλα αυτά τα άλλα περίεργα συμπτώματα που δεν θα περίμενε κανείς από πνευμονία. Οι εκδηλώσεις του είναι πρωτεϊκές επειδή τα αιμοφόρα αγγεία βρίσκονται σε όλο το σώμα. Για αυτόν τον λόγο, φαίνεται να είναι ένας «ιός όλων» που μπορεί να επηρεάσει οποιοδήποτε όργανο. Μπορεί να προκαλέσει ιαιμία και φλεγμονή σε πολλά διαφορετικά ζωτικά όργανα, καθώς και επιθετική πήξη και ουδετεροφιλία.

https://academic.oup.com/eurheartj/article/41/32/3038/5901158

Τι θα συνέβαινε εάν κάποιος με μειωμένο αιματοεγκεφαλικό φράγμα εγχύσει κατά λάθος μια σειρά νανοσωλήνων πυριτίου στην κυκλοφορία του αίματος; Ο Klaus Schwab δηλώνει ανοιχτά τις διατροφικές τάσεις στα βιβλία του και περιγράφει ακόμη και τη χρήση της διάγνωσης του μυαλού για να προσδιορίσει την έκταση των απειλών για την ασφάλεια των ανθρώπων:

https://www.algora.com/Algora_blog/2020/11/17/klaus-schwab-great-reset-will-lead-to-fusion-of-our-physical-digital-biological-identity

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *