ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ-«ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!» ΒΙΝΤΕΟ

5/5 (3)

Ο ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΥΡΑΣ:«ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!»

Ο αγιορείτης γέροντας Γεώργιος Αλευράς, πνευματικό τέκνο του Αγίου Πορφυρίου, με πολύ λεπτή διάκριση εντοπίζει τα σκοτεινά σημεία του παγκόσμιου εγχειρήματος, που γίνεται ιδιαίτερα πιεστικό στην χώρα μας, ώστε σώνει και καλά να κάνουμε το πειραματικό – όπως ανέφερε ρητά οεφευρέτης των εμβολίων mRNA Δρ. Ρόμπερτ Μαλόουν στο Fox News (23-6-2021) – εμβόλιο, τονίζοντας ότι πουθενά δεν επιτρέπεται η υποχρεωτικότητα των εμβολίων!
Και επειδή δεν επιτρέπεται και το ξέρουν, προσπαθούν με κάθε τρόπο πίεσης, εκφοβισμού, «εξαγοράς», απειλών, να μας οδηγήσουν σε αυτοκαταπάτηση της Ελευθερίας μας, την οποία έδωσε και σέβεται ο Θεός, αλλά θέλει να καταπατήσει ο Εχθρός, εγκαθιστώντας μια παγκόσμια Δικτατορία, που θυμίζει Ναζί, διωγμό και Στρατόπεδα Συγκέντρωσης, φυσικά «για το καλό μας»…
ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ
Ο Γέροντας Γεώργιος Αλευράς, αναφέρει λοιπόν σε συνέντευξή του στον Βασίλη Κωστούλα:
«Το εμβόλιο είναι ένας μοχλός πίεσης στον κόσμο για να υποταχθεί στην δύναμη του κακού, του πονηρού! Δεν είναι μια πράξη η οποία την κάνει ελεύθερα ο άνθρωπος γιατί νιώθει την ανάγκη της προστασίας.
…Και ενώ πρέπει να αποφασίζουμε μόνοι μας, ξαφνικά, εμμέσως πλην σαφώς, ασκούν πιέσεις σε όλο τον κόσμο ότι πρέπει να γίνει, διότι δεν θα έχεις τα πλεονεκτήματα που είχες, όπως είχες, στον πρότερο βίο πριν, που όλα τα πράγματα ήτανε ωραία και ρόδινα.
Εδώ φαίνεται το ύπουλο σχέδιο του Σατανά, ότι βάζει το δίλλημα στους ανθρώπους, αν θέλεις να περνάς όπως περνούσες πριν, πρέπει να κάνεις το εμβόλιο. Μα, εδώ είναι ένα δίλλημα σατανικό. Ποτέ δεν υπήρχε αυτό στην ιστορία της ανθρωπότητος.
Αυτό μου θυμίζει λίγο τους Ναζί, πώς ξεγελούσαν τους Εβραίους και τους πηγαίνανε στα Στρατόπεδα Συγκεντρώσεως, τάχα μου, υποτίθεται και υπάρχει εργασία και πρέπει να κάνουν κάποια υγειονομικά εμβόλια, δεν ξέρω τι και τους ανθρώπους τους ξεπαστρέβανε σιγά σιγά, τους κάναν σαπούνι!
Δηλαδή σήμερα, τι, καλύτερη τύχη περιμένετε να έχει ο κόσμος, μέσα σε αυτή την θύελλα που έχει έρθει και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.
Εδώ φαίνονται τα πράγματα, ότι πάμε για μια Παγκόσμια Δικτατορία του Κακού! Ο άνθρωπος δεν είναι ελεύθερος! Αν νομίζει ότι θα αποκτήσει ελευθερία με αυτόν τον τρόπο, γελιέται. Απλά δείχνει φανερά ο Σατανάς το πρόσωπό του»!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΗ

ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΜΠΟΛΙΑΣΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΤΑ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΙ Η ΘΩΡΙΑ ΤΟΥΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ

Γράφει ο Μιχάλης Αντερής
Μήπως τώρα είναι η ώρα να τρελαθούμε τελείως;Υπάρχει κανείς κυβερνητικός που να είναι σοβαρόςή έστω απλά να μην είναι γελοίος;
Αλήθεια τώρα;
Τί είναι αυτά που λένε κάθε μέρα καθισμένοιστο δέλτα του ποταμού των μεταλλάξεων;…

Στρατόπεδα συγκέντρωσης θα ξαναζωντανέψουν;την ευτυχία στην πυρά των φούρνων θα επιστρέψουν;αφού ο κόσμος πίστεψε πως ο ιός σκοτώνει 
του λεν πως «το εμβόλιο σε απελευθερώνει»!
Οι τύραννοι «νομοθετούν» καθ όπως τους αρέσειάνοιξαν την εστίαση για να την κάνουν γκέτοκαι τους ανεμβολίαστους να βγάλουν απ τη μέσηαφού πρώτα τους ράψουν ένα κορωναϊό στο πέτοόπως και τότε στους Εβραίους του Δαβίδ το άστρο«Πρώτα για την υγεία μας» λένε πως παίρνουν θέσηκι έτσι όμορφα οχυρώνονται στου ρατσισμού το κάστρο!
Το ίδιο και οι συνοδικοί οι «επίσκοποι» οι βαρείςαντί ποιμένες λύκοι που δαγκώνουν τον λαόκι αντί να τον διδάσκουν την σωτηρία της ψυχήςτά πλούτη και τη Δόξα της Ουράνιας ζωήςγια το τομάρι νοιάζονται και για τον κόσμο αυτό!
Είστε κι από τους Γερμανούς της τότε κατοχήςπολλές φορές χειρότεροι δόλιοι και βδελυροίγια την υγεία μας νοιάζεστε μόνο στα λόγια εσείςενώ σαν γνήσιοι ποντικοί σκέφτεστε το…τυρί!
Ρε σεις, ΔΙΣ και κυβέρνηση δεν πάτε να χαθείτε;να αφήσετε λίγη ζωή στον έρμο τον λαόΠως τόπε αυτό ξεκάθαρα τότε ο Ιησούς:«Συμφέρει εσάς να δέσετε μια πέτρα στο λαιμόκαι…στο πέλαγος της θάλασσας νά καταποντιστείτε»*
 Μιχάλης Αντερής* «Συμφέρει αὐτῷ ἵνα κρεμασθῇ μύλος ὀνικὸς εἰς τὸν τράχηλον αὐτοῦ καὶ καταποντισθῇ ἐν τῷ πελάγει τῆς θαλάσσης.»(Ματθ. ιη΄6)

http://oimos-athina.blogspot.com/2021/07/blog-post_6.html

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *