ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ(Βίντεο) Weather Warfare

5/5 (3)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο παραμύθι από αυτό που καλλιεργούν εδώ και πολλά χρόνια διάφοροι κύκλοι του αμερικανικού βαθέως κράτους ο Πάπας Φραγκίσκος με το καινούργιο ευαγγέλιο, οι οικουμενιστές γενικά και η παγκόσμια ελίτ για την υπερθέρμανση του πλανήτη και ότι σε αυτό ιπτιος είναι ο ιδιος ο ανθροπος

Ο ίδιος ο Πάπας Φραγκίσκος αναφερόμενος στην κλιματολογική αλλαγή δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: θα κριθούνε εκείνοι που δεν επενέβησαν για να σταματήσουν την κλιματολογική αλλαγή.

Η μεγάλη απάτη σε όλα αυτά είναι ότι αυτοί που φωνάζουν να λειφτούν μέτρα για να σταματήσουν κλιματολογικές αλλαγές είναι οι ίδιοι που προκαλούνε τα ακραία φυσικά φαινόμενα στον πλανήτη.

Άλλη μεγάλη απάτη είναι ότι αυτό που ισχυρίζονται πολλοί μετεωρολόγοι ότι ζούμε στην πιο θερμή περίοδο όλων των εποχών ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου η μέση θερμοκρασία του πλανήτη, οι περισσότεροι επιστήμονες αναφέρουν ότι η αλλαγή έγκειται στο μηδαμινό ποσοστό του 0,3%.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα την The Daily Caller 5 July 2017 οι 3 μεγαλύτερες εταιρίες που μετράνε τις θερμοκρασίες στο πλανήτη, χρησιμοποιούν επίτηδες αυξημένους πολαπλασιαστές για να δείξουν πως ανεβαίνει η μέση θερμοκρασία του πλανήτη, και το 0,3 το καναν 2,0.

Στην πραγματικότητα οι όποιες κλιματολογικές μεταβολές οφείλονται στις σκόπιμες τεχνικές παρεμβάσεις της Νέας Τάξης όπως τα λεγόμενα CHEMTRAILS το HAARP- και διάφορα άλλα. Και όταν κάποιος ερευνά τις τεχνητές παρεμβάσεις του κολάνε την ετικέτα του συνωμοσιολόγου και τον χαρακτηρίζουν γραφικό για να τον απαξιώσουν. Όλοι αυτοί που προκαλούν αυτά τα ακραία φυσικά φαινόμενα είναι στην ουσία εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας.

Το 1996 η US Navy και Airforce, το πολεμικό ναυτικό και η Πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ ξεκίνησαν ένα πρόγραμμα με την χαρακτηριστική ονομασία « ο καιρός μας ανήκει 2025 ».

“Owning the Weather by 2025”το πρόγραμμα αυτό ολοκληρώνεται με τις διάφορες χημικές ουσίες που σπέρνουν στον αέρα και οι οποίες δηλητηριάζουνε σταδιακά τους ανθρώπους.

Μέσω του HAARP δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την έκρηξη ακραίων φυσικών φαινομένων και αιφνιδίων καιρικών αλλαγών. Τα ηλεκτρομαγνητικά κύτταρα που εκπέμπει προσβάλουν την ιονόσφαιρα και προκαλούν στην συνέχεια καταστροφικά καιρικά φαινόμενα.

Στη παρακάτω φωτογραφία της NASA που φαίνεται καθαρά πως εμφανίζεται το σύννεφο HAARP που έχει δημιουργηθεί και εκπεμφθεί από τον κεντρικό σταθμό.

Στο επόμενο βίντεο προβάλλονται οι τεχνητές αιτίες που δημιούργησαν το 2012 το μεγάλο τυφώνα Sandy που έπληξε την Νέα Υόρκη και τις ανατολικές ακτές. Ο τυφώνας αυτός ήταν καθαρά δημιούργημα των Chemtrails και του HAARP.

Στο χάρτη αυτό φαίνονται τα πιθανά μέρη όπου υπάρχουν σταθμοί του HAARP σε όλο τον κόσμο.

Ο τυφώνας IRMA προωθήθηκε στα βόρεια του κόλπου του Μεξικού μέσω του HAARP και των chemtrails.

 

Η συστηματική παρέμβαση στην δημιουργία ακραίων καιρικών φαινόμενων είναι στην ουσία μια μεγάλη στρατηγική επιχείρηση των Ηνωμένων Πολιτειών για να μπορούν να παρεμβαίνουν και να ελέγχουν με αυτόν τον τρόπο διάφορες περιοχές του πλανήτη. Χαρακτηριστικές τέτοιες περιπτώσεις τεχνίτης παρέμβασης στην φύση για πολιτικούς σκοπούς είναι η μεγάλη ξηρασία και μετά πλημύρες που εμφανίστηκε στην Βόρεια Κορέα καθώς και σε περιοχές της Κούβας.

Το ίδιο φαινόμενο της ξηρασίας είχε προκληθεί το 1999 στο Ιράκ και στο Ιράν και επίσης στην Συρία και το ίδιο στο Αφγανιστάν προετοιμάζοντας το έδαφος για την αμερικανική εισβολή.

Γενικά σήμερα η χειραγώγηση του καιρού και η τεχνητή πρόκληση ακραίων φυσικών φαινομένων είναι ένα μεγάλο όπλο που χρησιμοποιείται από μεγάλες υπερδυνάμεις για την εξυπηρέτηση των στρατηγικών τους στόχων. Ο πόλεμος του καιρού είναι σήμερα μια εναλλακτική μορφή πολέμου που μπορεί να οδηγήσει σε μια πραγματική σύγκρουση.

Ο γνοστος επιστήμονας Michio Kaku μας λειει πώς δημιουργήθηκε ο τυφώνας Irma.

Proof of Weather Modification | NASA, HAARP & Chemtrail Technology ▶️️

WEATHER MANIPULATION – Heating up the heavens, HAARP is the most powerful ionospheric heater

Στα παρακάτω βίντεο με κινούμενα σχέδια που είχαν γυριστεί πριν από χρόνια φαίνεται πως ήξεραν από τότε με λεπτομέρειες που και πότε θα χτυπήσουν οι τυφώνες που εμφανιστήκαν τα επόμενα χρόνια.

Άραγε η σειρά American Dad είχε προβλέψει το μέλλον; Στη σεζόν 12 επεισόδιο 19 που προβλήθηκε το 2014 φαίνεται σαν να προβλέπεται ο τυφώνας Χάρβεϊ στο Χιούστον το Σεπτέμβριο του 2017. Πως δεν το πρόσεξε κανείς τότε;

Οι Σίμσονς για άλλη μια φορά προβλέπουν το μέλλον και συγκεκριμένα….τον τυφώνα Ίρμα.

Περίεργα φαινόμενα από Χιούστον Τέξας.

 

 

Τι σπέρνουν για να προκληθεί ο επόμενος μεγάλος τυφώνας, Σεπτέμβριος 2017.

 

 

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *