Το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού και το χάος των επικείμενων εκλογών -Το «Σύμβολο της Πίστεως» του Κορωνοϊού

5/5 (1)

ΗΠΑ: Το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού και το χάος των επικείμενων εκλογών

Θα ριζώσει το σχεδιασμένο δεύτερο κύμα του κορωνοϊού με το εκλογικό χάος και τις εξεγέρσεις σε όλη τη χώρα (ΗΠΑ) ως περισπασμούς;
By Gary D. Barnett September 28, 2020

Τι στον κόσμο εκτυλίσσεται μπροστά μας; 

Βρισκόμαστε στο μέσον της πιο απίστευτης προσπάθειας των ισχυρών, που έχει συμβεί ποτέ στη γη, να καταλάβουν την ανθρωπότητα. Αυτές οι ώρες θα καθορίσουν τη μοίρα μας, καθώς εκείνοι που κυριαρχούν και διατάσσουν είναι σε αποστολή να ολοκληρώσουν το έργο του απόλυτου ελέγχου του πληθυσμού χωρίς καθυστέρηση. 

Αυτή είναι πάντα η επιθυμία των τυράννων, αλλά καμία τέτοιας κλίμακας ή μεγέθους προσπάθεια δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν. Ωστόσο, τώρα αυτό το γεγονός ψεύτικης σημαίας Covid έχει συντελέσει στο να είναι επικίνδυνα κοντά στην επίτευξη η πιθανότητα παγκόσμιας κυριαρχίας από τους λίγους

Αυτό είναι το δίλημμά μας και υπάρχει λίγος χρόνος για να αντιστρέψουμε αυτήν την πορεία που βρισκόμαστε σήμερα. Τι θα αποφασίσει ο λαός;

Εκείνοι που είναι επικεφαλής αυτής της σκευωρίας έχουν προειδοποιήσει ξανά και ξανά για το τι πρόκειται να έρθει. Αυτό έχει γίνει ως μέθοδος ετοιμότητας, για να φυτευτεί στο μυαλό των μαζών η ιδέα ότι ο τρόμος του ιού είναι επικείμενος και ότι μόνο το κράτος μπορεί να μας σώσει από αυτήν τη θανατηφόρα μάστιγα. 

Αυτό φυσικά είναι ψέμα, αλλά με την κατάλληλη προετοιμασία, οι περισσότεροι έχουν υποκύψει σ’ αυτή την πιθανότητα, και ως εκ τούτου είναι ώριμοι για την επερχόμενη προπαγάνδα. Τούτο είναι απλώς ένα σχέδιο πλύσης εγκεφάλου, και δεν υπάρχει τίποτα νέο σχετικά με αυτήν την τεχνική που χρησιμοποιείται για να παραλύσει την κριτική σκέψη ενσταλάζοντας το φόβο ανάμεσα στην αγέλη. Αλλά, σε αυτήν την περίπτωση, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι θανατηφόρο.

Προκειμένου να ενισχυθεί η παράλογη ιδέα ότι μια ελαφρά ασθένεια, που μοιάζει με τη γρίπη, θα μπορούσε να προκαλέσει την καταστροφή της χώρας, έχουν προγραμματιστεί προσεκτικά σημαντικοί περισπασμοί που έχουν στόχο να προκαλέσουν σύγχυση και να διασπείρουν πρόσθετο φόβο και τίθενται σε εφαρμογή την ίδια στιγμή της άφιξης της επόμενης εποχικής γρίπης.

Αυτό φυσικά δεν ήταν τυχαίο, καθώς πολλές ψεύτικες σημαίες θα χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα για να προκαλέσουν μαζική σύγχυση. Εκείνο που ήταν απαραίτητο για την έναρξη αυτών των γεγονότων ήταν να προκαλέσουν σκόπιμα περισσότερο διχασμό μεταξύ του κοινού και, στη συνέχεια, να επιτρέψουν τη χαοτική βία να συνεχιστεί χωρίς κρατική παρέμβαση.

Αυτό ξεκίνησε με την προσπάθεια της πολιτικής τάξης και των δικών της μέσων μαζικής ενημέρωσης  να κατακλύσουν το κοινό με ειδήσεις που θα πυροδοτούσαν φυλετικές αναταραχές και  θα αντέτασσαν τους μαύρους ενάντια στους λευκούς. Το μόνο που ήταν απαραίτητο ήταν να κάνουν ψευδείς ισχυρισμούς σχετικά με τη δολοφονία ενός μαύρου από λευκό αστυνομικό, και στη συνέχεια να πλημμυρίσουν τα εθνικά τηλεοπτικά κύματα με συγκεκριμένο στόχο να προκαλέσουν μίσος. 

Μόλις επιτεύχθηκε αυτό, επετράπη το να στήσουν, υποστηρίξουν και απελευθερώσουν εγκληματικές συμμορίες, όπως οι κακοποιοί «Black Lives Matter» και οι μαρξιστές ομόλογοί τους ονομαζόμενοι Antifa, στους δρόμους των αμερικανικών πόλεων. 

Κατά τη γνώμη μου, αυτό σκόπιμα οργανώθηκε και εξουσιοδοτήθηκε από τους κυρίαρχους, και αυτές οι άθλιες ορδές μπόρεσαν τότε να εξεγερθούν, να λεηλατήσουν, να καταστρέψουν περιουσίες και να διαπράξουν εκτεταμένες πράξεις βίας χωρίς αντίσταση από την αστυνομία, καθώς οι περισσότεροι κρατικοί αστυνομικοί είχαν διαταχθεί να αποσυρθούν.

Ενώ αυτό συνέβαινε, η πολιτική καπηλεία μίσους έγινε ακόμη πιο αχαλίνωτη, καθώς η αριστερά και η δεξιά έφτασαν σε μια φρενήρη σύγχυση σκέψης, λίγο πριν από τις πιο φιλοπόλεμες εκλογές στην ιστορία. Έχει δηλωθεί σε συνεχή βάση ότι αυτές οι εκλογές ποτέ δεν θα παγιωθούν το Νοέμβριο, ανεξάρτητα από το τι θα δείξει η καταμέτρηση των ψήφων. Καμιά πλευρά δεν φαίνεται ότι θα αποδεχτεί το αποτέλεσμα, το οποίο θα είναι αμφίβολο στην καλύτερη περίπτωση, οπότε μια μαζική εξέγερση είναι βεβαίως ενδεχόμενη, αλλά πιθανότατα δυνατή. 

Ολόκληρο αυτό το φιάσκο έχει όλη την ορμή να οδηγήσει σε τεράστια πολιτική αναταραχή ταυτόχρονα με την κλιμάκωση μαζικών εξεγέρσεων και βίας από άλλες ομάδες. Με άλλα λόγια, έρχεται απόλυτη χαοτική τρέλα.

Όλο αυτό και το κατασκευασμένο δεύτερο κύμα αυτής της ψεύτικης πανδημίας φαίνεται ότι θα συμβούν ταυτόχρονα, λίγο πριν κυκλοφορήσει το δηλητηριώδες και πιθανώς θανατηφόρο εμβόλιο των Gates. Αυτή είναι μια συνταγή για καταστροφή και μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε εκτεταμένα lockdowns, μαζική καραντίνα, απαγόρευση κυκλοφορίας, ακραία βία και έπειτα στρατιωτικό νόμο. 

Το αποκορύφωμα όλων αυτών των γεγονότων μαζί σε σύντομο χρονικό διάστημα θα καταστρέψει την ικανότητα των ανθρώπων να σκέφτονται με οποιονδήποτε ορθολογικό τρόπο, λες και το έκαναν τον τελευταίο καιρό. Αυτό θα αφήσει τους περισσότερους Αμερικανούς ουσιαστικά αβοήθητους ενόψει ολοκληρωτικών και δρακόντειων μέτρων που σίγουρα θα προκύψουν, εάν αυτή η χώρα πέσει σε μια θυελλώδη κατάσταση παραφροσύνης.

Όσο δύσκολο και αν είναι για τους περισσότερους να το αποδεχτούν, αυτό φαίνεται να είναι ένα σχέδιο που δεν είναι μόνο επιθυμητό, ​​αλλά και έχει διοργανωθεί από την άρχουσα τάξη των δηλωμένων ελίτ στην κορυφή της πυραμίδας. Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί μαζικές μεταβιβάσεις πλούτου και θα συνεχιστούν με πολύ περισσότερα που θα έρθουν το 2021 όταν αυτή η αποτυχημένη οικονομία διαλυθεί εντελώς κατά τη διάρκεια μιας οικονομικής κατάρρευσης επικών διαστάσεων παγκοσμίως. 

Αυτό θα φέρει ακραία φτώχεια, περισσότερη απώλεια θέσεων εργασίας, νομισματική αναδιάρθρωση, ψηφιοποιημένα συστήματα και εξάλειψη των μετρητών, επιχειρηματικές πτωχεύσεις σε όλα τα επίπεδα εκτός από την κορυφή, και δραματικές ελλείψεις τροφίμων. 

Η υποδομή επιτήρησης και ελέγχου θα επεκταθεί επιθετικά, και λόγω του απόλυτου πανδαιμόνιου που πιθανότατα θα υπάρξει, οι άνθρωποι θα απαιτήσουν περισσότερα μέτρα ελέγχου από την εγκληματική κυβέρνηση, ώστε να αποκτήσουν «ασφάλεια» σε αντάλλαγμα της ελάχιστης ελευθερίας που τους έχει απομείνει.

Αυτό δεν είναι μόνο μια άλλη οικονομική ύφεση. Δεν είναι μόνο ένα άλλο τράνταγμα στο δρόμο, ή ένας άλλος πόλεμος ενάντια σε ανύπαρκτα ξένα τέρατα. Δεν είναι εξωτερική τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή. Αυτός είναι ένας πόλεμος εναντίον του λαού από το εσωτερικό. 

Τούτο είναι πολύ αληθινό, και χωρίς μαζική αντίσταση τώρα δεν θα υπάρξει επιστροφή στο φυσιολογικό, καθώς ο λαός επέτρεψε σε αυτήν την αποτρόπαια κυβέρνηση, κατόπιν αιτήματος των αφεντικών της, να αποκτήσει έλεγχο τον οποίο δεν θα αφήσει ποτέ εθελοντικά. Το σχέδιο για το μέλλον έχει αποκαλυφθεί, και μπορεί να οδηγήσει μόνο στη σκλαβιά του λαού από τους λίγους που απαρτίζουν αυτήν την αυταρχική ολιγαρχία η οποία προσπαθεί να δημιουργήσει ένα τεχνοκρατικό κράτος απόλυτου ελέγχου.

«Θα υπάρξει, στην επόμενη γενιά, ή περίπου, μια φαρμακολογική μέθοδος που θα κάνει τους ανθρώπους να αγαπούν τη δουλεία τους και να παράγουν δικτατορία χωρίς δάκρυα, για παράδειγμα, να παράγουν ένα είδος ανώδυνου στρατοπέδου συγκέντρωσης για ολόκληρες κοινωνίες, έτσι ώστε οι άνθρωποι να έχουν χάσει στην πραγματικότητα τις ελευθερίες τους,  αλλά μάλλον να το απολαμβάνουν». («The Ultimate Revolution».  Ομιλία του Aldous Huxley στο Berkeley Language Center, March 20, 1962).

informationclearinghouseThe Best of Gary D. Barnett
lewrockwell.com

seferou.blogspot.com

The Covidean Creed(Όπως συμφωνήθηκε στο Ανίερο Συμβούλιο του Νταβός)
Ian Jenkins


Πιστεύω εις έναν Ιό, τον SARS-COV-2,  Πατέρα Παντοκράτορα, καταστροφέα ουρανού και γης, ορατών τε πάντων και αοράτων.
Και εις μίαν ασθένειαν, τον Covid-19, τον Υιό του SARS-COV-2 τον μονογενή, τον εκ του Πατρός Sars γεννηθέντα προ πάντων των αιώνων. 
Σκότος εκ σκότους, «θεόν» αληθινόν εκ «θεού» αληθινού, γεννηθέντα ου ποιηθέντα (πιθανώς), ομοούσιον τω Πατρί Sars, δι’ ου τα πάντα καταστρέφονται.
Πιστεύω ότι δεν υπάρχει ασθένεια, παρά μόνον ο ένας Αληθινός Ιός και ο Θάνατος δεν επέρχεται χωρίς την παρουσία του. 
«Δεν θα έχετε ασθένειες ενώπιον του Ενός Αληθινού Ιού».
Εκείνοι που πεθαίνουν έξω από τον Ιό δεν θα πρέπει να αναφέρονται για το θάνατό τους στους λαούς στα καθημερινά δελτία, ούτε σε χαμηλόφωνους τόνους, αλλά θα καταγράφονται σιωπηρά σε σκοτεινές πλάκες όταν έρθει η ώρα.

Μέσω του Ιού όλα τα πράγματα διαλύθηκαν. 
Κατελθόντα εκ των ουρανών (ή ίσως από την Κίνα ή τη Meryland) και ενανθρωπήσαντα  υπέρ ημών ανδρών και γυναικών (και όλων των ενδιάμεσων φύλων) και για την καταδίκη μας. 
Με τη δύναμη του Αγίου Π.Ο.Υ. ενσαρκώθηκε από τα στροβιλιζόμενα μικρόβια (ή ίσως από τη σούπα νυχτερίδας μέσω της άσπιλης Ζωονώσεως) και έγινε Πανδημία.

Για χάρη Του σταυρωθήκαμε κάτω από διαρκές lockdown. 
Δεν υπέφερε θάνατο, όπως οι περισσότεροι τους οποίους πρόσβαλε, και ποτέ δεν θάβεται στις ειδήσεις, αν και από τα αποδεικτικά στοιχεία, που εμφανίζονται σ’ εκείνους που πεθαίνουν ή καταγράφονται ως ασθενείς, έχει σχεδόν εξαφανιστεί.

Στο δεύτερο κύμα ο Ιός αναστήθηκε ξανά. 
Και παρόλο που λίγοι πέθαναν, πολλοί που έκαναν τεστ βγήκαν θετικοί, ωιμέ! 
 Σύμφωνα με το Μεγάλο Σχέδιο, πολλοί θεωρήθηκαν μολυσμένοι (πιθανώς) και «κρούσματα» ονομάστηκαν, αν και η ασθένεια δεν έδειχνε κανένα σύμπτωμα. 
Ανήλθε στη συλλογική συνείδηση και κάθεται στο δεξί και στο αριστερό χέρι όλων (εκτός εάν χρίζουν τον εαυτό τους με αντισηπτικό 100 φορές την ώρα). 

Θα έρθει ξανά με δόξα, όσες φορές χρειάζεται, για να πείσει ζώντας και νεκρούς, ότι η βασιλεία της μάσκας του δεν θα έχει τέλος, φαίνεται.

Πιστεύουμε στο Ανίερο παθογόνο, τον Λόρδο Rona, τον αφαιρούντα τη ζωή (εκείνων που είναι ευάλωτοι), αν και προσπερνά τα παιδιά, που εκπορεύεται από το εργαστήριο και το τεστ. 
Με την αναζήτηση ενός Εμβολίου, τη χρήση της Αγίας Μάσκας και με κατάληψη των πιστών, ο Ιός λατρεύεται και δοξάζεται και το όνομά Του διατηρείται ζωντανό στο μυαλό όλων. 
Έχει λαλήσει μέσω της «Επιστήμης» και στη συνέχεια μέσω των ΜΜΕ, μέσω των Ηγεμόνων και Κυβερνητών και μέσω των γραφών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουν (WEF) και των Ιδρυμάτων και δεξαμενών σκέψης που διακηρύσσουν το Ευαγγέλιό Του.

ΟΥΑΙ σε όσους μιλούν δημόσια ενάντια στα λόγια των Δυνάμεων του COVID ή των υπηρετών τους, γιατί θα είναι ανάθεμα και τα ονόματά τους θα αφαιρεθούν από το Βιβλίο του Face και δεν θα έχουν καμία πλατφόρμα. Θα γίνουν ένα με εκείνους που ισχυρίζονται ότι η γη είναι επίπεδη και θα ονομαστούν Συνωμοσιολόγοι.

Πιστεύουμε σε μια ανίερη Καταστροφική και Τεχνοκρατική Παγκόσμια Εκκλησία. 
Αναγνωρίζουμε μια Μεγάλη Επαναρρύθμιση για τη σωτηρία όλων.

Προσμένουμε εις μάτην για την ανάσταση της Λογικής, της Αναλογικότητας και της Δημοκρατίας, και για τη ζωή του Νέου Κόσμου που θα έρθει.

Αμήν.
Πηγή

seferou.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *