ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ COVID-19 ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι η πλειονότητα των θανάτων στη Σουηδία συμβαίνει μεταξύ των ηλικιωμένων σε γηροκομεία. Ωστόσο, αυτό που θα προτιμούσαν τα σουηδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι να μην γνωρίζετε είναι ότι η πλειοψηφία των «διασκορπιστών» του κοροναϊού της Κίνας είναι μουσουλμάνοι εισβολείς, πολλοί από τους οποίους είναι Σομαλοί που εργάζονταν στα γηροκομεία. Δεν θα θέλαμε άλλωστε να κατηγορηθούμε για ισλαμοφοβία.

Από FrontpageMag – Daniel Greenfield: Το υψηλό ποσοστό θανάτου από τον ιό στη Σουηδία δεν έχει καμία σχέση με την απόφαση κατά του κλειδώματος. Δεν είναι επειδή τα μπαρ είναι ανοιχτά. Το 90% των νεκρών στη Σουηδία ήταν πάνω από 70 και οι μισοί από αυτούς ζούσαν σε ειδική στέγαση.

https://www.frontpagemag.com/fpm/2020/05/sweden-cared-more-about-islamophobia-saving-daniel-greenfield/?utm_source=whatfinger

Πριν από μια δεκαετία, στη Σουηδία, το 13% των εργαζομένων στα κέντρα φροντίδας ήταν κυρίως μουσουλμάνοι μετανάστες. Επί του παρόντος, το 28% των εργαζομένων στα σπίτια φροντίδας στη Σουηδία είναι αλλοδαποί, αλλά στη Στοκχόλμη, όπου έχει συμβεί ο πραγματικός θάνατος, το 55% των εργαζομένων στα σπίτια φροντίδας είναι μουσουλμάνοι μετανάστες.

Η Στοκχόλμη ήταν μηδενική για το ξέσπασμα με περισσότερους θανάτους σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα. Και οι μισοί από αυτούς τους θανάτους έλαβαν χώρα σε κέντρα φροντίδας για ένα πολύ ενοχλητικό πρότυπο.

Σε μια συνέντευξη, ο Johan Giesecke, πρώην επικεφαλής Επιδημιολόγος της Σουηδίας και Επικεφαλής Επιστήμονας του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC), άφησε να του «ξεφύγει» το προηγούμενο ανείπωτο.
Ο Giesecke παραδέχθηκε ότι η Σουηδία δεν είχε προστατεύσει τους ηλικιωμένους και σημείωσε ότι «πολλοί από τους ανθρώπους που εργάζονται σε γηροκομεία προέρχονται από άλλες χώρες, είναι πρόσφυγες ή αιτούντες άσυλο», δηλαδή λαθρο.

Ο Anders Tegnell, ο σημερινός κρατικός επιδημιολόγος, ο Fauci της Σουηδίας, μια λατρευτική φιγούρα του οποίου το πρόσωπο εμφανίζεται σε όλα, από εξώφυλλα smartphone έως τατουάζ και καπέλα, απέρριψε την πρόταση ότι οι μετανάστες, οι οποίοι έχουν πολύ υψηλότερο ποσοστό κοροναϊού, θα μπορούσαν να είναι υπεύθυνοι, ως «καθαρά υποθετικό. «

Η Σουηδία έχει υψηλότερο αριθμό θανάτων από τη Νορβηγία ή τη Φινλανδία, αλλά έχει επίσης πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό μεταναστών. Όχι μόνο η Σουηδία έχει μεγαλύτερο πληθυσμό μεταναστών, αλλά έχει ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό μεταναστευτικού πληθυσμού που εμφανίζεται πιο ευάλωτος στον ιό.

Στις αρχές Απριλίου, ορισμένοι ιατροί εμπειρογνώμονες υπολόγισαν ότι οι Σομαλοί αντιπροσώπευαν το 40% των θανάτων του κοροναϊού στη Στοκχόλμη και το 18% των θανάτων στη Σουηδία. Αυτό μπορεί να οφείλεται στους 15 πρώτους θανάτους κοροναϊού της Στοκχόλμης, 6 από αυτούς που πέθαναν ήταν Σομαλοί. Οι Σομαλοί ακολούθησαν Ιρακινοί, Σύριοι και Αφγανοί ως σημαντικά υπερεκτιμημένοι μεταξύ των τάξεων των περιπτώσεων κοροναϊού.

Τα προάστια των μεταναστών της Στοκχόλμης ήταν μερικά από τα πιο σοβαρά πλήγματα από την πανδημία. Στο Rinkeby-Kista, όπου σχεδόν ολόκληρη η περιοχή κατοικείται από μετανάστες, τα ποσοστά μόλυνσης ήταν διπλάσια από τα υπόλοιπα της Στοκχόλμης. Το Rinkeby φιλοξενεί Σομαλούς, Ιρακινούς, Πακιστανούς και Μαροκινούς. Η περιοχή υπήρξε κόμβος για βίαιες ισλαμικές ταραχές, μισητά τζαμιά και μυστικές συμμετοχές σε ισλαμικές τρομοκρατικές ομάδες.

Στις αρχές Απριλίου, το Νορβηγικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας αποκάλυψε ότι οι μετανάστες αποτελούσαν 1 στις 5 περιπτώσεις ιού και ότι 1 στους 100 Σομαλούς στη Νορβηγία είχε δείξει θετικό για τον ιό. Μια εβδομάδα αργότερα, ήταν 1 στα 4. Οι Σομαλοί αποτελούσαν το 6% των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων. Και στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, οι Σομαλοί αντιπροσώπευαν το 17% των περιπτώσεων.

Οι ερευνητές έχουν προτείνει διάφορες εξηγήσεις για την ευπάθεια της Σομαλίας από καλοήθη εθνοτική ουδετεροπενία, σε χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D, πυκνές συνθήκες διαβίωσης, νοικοκυριά μεταξύ πολλών γενεών, υψηλά ποσοστά καπνίσματος και κακές γλωσσικές δεξιότητες.

Σε μια έρευνα του Διεθνούς Κέντρου για τον Βίαιο Εξτρεμισμό, οι Σομαλοί κατηγόρησαν την άρνηση να λάβουν σοβαρά υπόψη τις προειδοποιήσεις για την υγεία. Ένας ερωτώμενος από τη Στοκχόλμη ισχυρίστηκε ότι η κοινότητα είχε ακούσει «λανθασμένες πληροφορίες με εξτρεμιστικές ιδέες από θρησκευτικούς (μελετητές»).

Η χαλαρή κοινωνική απόσταση της Σουηδίας εξαρτάται από τις κοινοτικές αξίες της χώρας. Όμως η μετανάστευση είχε υπονομεύσει αυτές τις κοινοτικές αξίες που υποθέτουν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται για την ευημερία των άλλων. Ένας πληθυσμός μεταναστών που δεν θεωρούσε μέρος της ευρύτερης εθνικής κοινότητας μπορεί να μην ενδιαφερόταν αρκετά για να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να αποφύγει τη μόλυνση ανθρώπων σε εστιατόρια ή γηροκομεία.

«Πολλοί άνθρωποι είπαν ότι αυτή η ασθένεια προορίζεται μόνο να σκοτώσει μη μουσουλμάνους, επομένως δεν μπορεί να επηρεάσει τους μουσουλμάνους», δήλωσε ένας τρίτος Σομαλός που ζει στη Σουηδία. «Έχω παρακολουθήσει τηλεοπτικές εκπομπές από την Εθνική τηλεόραση της Σομαλίας όπου ο δημοσιογράφος ρώτησε τους ανθρώπους που παίζουν και να κοινωνικοποιούνται στην παραλία Lido στο Μογκαντίσου εάν δεν γνωρίζουν τον ιό της κορώνας. Τόσοι από αυτούς τους ανθρώπους απάντησαν: «Είμαστε μουσουλμάνοι! Αυτή η ασθένεια θα σκοτώσει μόνο απίστους ».

Ισλαμικοί κληρικοί έχουν πράγματι διαδώσει το μήνυμα ότι η πανδημία προορίζεται να σκοτώσει μη μουσουλμάνους. «Ευχαριστώ κορώνα!» Ένας Αιγύπτιος Ιμάμης είχε δείξει ακόμη και βίντεο, ενώ προσευχόταν λέγοντας ότι, «Αλλάχ, απαλλάξτε το ισλαμικό έθνος από τον κορωναϊό και χρησιμοποιήστε το για να εξοντώσει τους απίστους».
Οι σουηδικές αρχές γνώριζαν νωρίς ότι ήταν πιο διαδεδομένο σε ορισμένες ομάδες μεταναστών και δεν έκανε τίποτα για να προστατεύσει τους ηλικιωμένους Σουηδούς που ζούσαν σε κέντρα φροντίδας από έναν πληθυσμό εργαζομένων.
Οποιαδήποτε τέτοια βήματα θα θεωρούνταν ισλαμοφοβικά.

Ποιος μεταφέρει δεκάδες παράνομους εξωγήινους μουσουλμάνους φορτωτές από την Ελλάδα στη Βρετανία και γιατί τους αποδέχονται οι Βρετανοί;

ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ μέ …α ι φ ν ι δ ι α σ μ ό ! Μουριές Κιλκίς: Ανάστατοι οι κάτοικοι – Σε ένα χωριό 800 κατοίκων, έφεραν ….250 αλλοδαπούς από τήν Μόρια

Τα παιδιά σας μετατρέπονται σε ακροαριστερούς σοσιαλιστές που συμπαθούν τους μουσουλμάνους ακριβώς στην τάξη τους
Τα σημερινά σχολεία είναι υπόβαθρα αντι-λευκών, φιλο-μουσουλμάνων, υπέρ-παράνομων εξωγήινων προπαγάνδας.

Tις… «πύλες» του ανοίγει εκ νέου σε αλλοδαπούς το ξενοδοχειακό συγκρότημα «Θεά Δήμητρα» (!!!) στον οικισμό του Σ.Σ.Μουριών, προκειμένου να φιλοξενήσει από σήμερα για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων μηνών διακόσιους πενήντα, ίσως και κατά τι περισσοτέρων, αλλοδαπούς από την Λέσβο,

Τι ειπατε; Ενσωματωση; Αυτος στην γειτονια μας; Ειστε σοβαροι ρε;

Καιει την εικονα της Παναγιας και των Αγιων μας…
Αυτος παιρνει και επιντομα απο το Υστερημα μου;
Αν εγω καψω το Κορανι τι θα μου κανουν;
Θα χασω το κεφαλι μου…
Αυτον ;
Αυτος ειναι καημενος και απαλλασεται; 
Δειτε το βιντεο να φρικαρετε..


https://www.facebook.com/sakalimetohija/videos/882041965585911/

apagoreuetai-group.blogspot.com

Σημερα οι «Καημενοι», μπηκαν σε αγροκτημα και εσφαξαν την κατσικα, αυριο τον ιδιοκτητη, τον Ελληνα;

Λέσβος: Νέα επιδρομή αλλοδαπών σε αγρόκτημα…
Έσφαξαν κατσίκα…
Αυριο τι θα σφαξουν;
Τον ιδιοκτητη, τον Ελληνα, που δεν του επιτρεπουν να υπερασπισει την περιουσια του και την ζωη του; 

Συνελήφθησαν λοιπον, στην περιοχή της Μόριας στη Λέσβο, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, εννέα αλλοδαποί ψευτοπρόσφυγες, για  ζωοκλοπή και ζωοκτονία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες μπήκαν σε περιφραγμένο αγρόκτημα στην ευρύτερη περιοχή του Αφάλωνα κοντά στη Μόρια και έκλεψαν κατσίκα την οποία και θανάτωσαν. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τμήματα σφαγίων, τοποθετημένα σε νάιλον σακούλες.

Οι συλληφθέντες, κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά μέτρα για την πρόληψη και καταστολή ζωοκλοπής και ζωοκτονίας, οδηγούνται, στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Φυσικά δεν πρόκειται να απελαθούν ποτέ. Αντίθετα μετά την όποια ποινή που θα τους επιβληθεί, θα μεταφερθούν ως «ευπαθείς» στην ενδοχώρα για μόνιμη εγκατάσταση και ενσωμάτωση στην ελληνική κοινωνία.

Εκατο Ευρωβολευτες εναντιον της Ελλαδος, γιατι υπερασπισε τα συνορα της στον Εβρο ! ! ! (Αν εχεις τετοιους συμμαχους, τοτε ποιοι ειναι οι εχθροι;)

Παρτε το αποφαση…
Ουτε συμμαχος ειναι ουτε φιλος, ουτε συνεταιρος…
Εκμεταλευτης ειναι η Ευρωπη και τιποτε περισσοτερο…
Καλο δεν εχουμε δει ακομη εδω και τοσα χρονια…
Καιρος να αναθεωρησουμε….

Μετά τα δημοσιεύματα για πυροβολισμούς εναντίον μεταναστών στα ελληνοτουρκικά σύνορα 100 ευρωβουλευτές ζητούν από την Κομισιόν με επιστολή τους να ερευνήσει διεξοδικά τα όσα συνέβησαν, αναφέρει δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung.

«Εάν ούτε η ελληνική κυβέρνηση ούτε η Κομισιόν δεν αντιδρούσαν στις κατηγορίες θα ήταν μια περίπτωση ατιμωρησίας», την οποία η ΕΕ δεν μπορεί να ανεχθεί, γράφουν Σοσιαλδημοκράτες, Φιλελεύθεροι και Πράσινοι βουλευτές στην επιστολή τους.

Προηγουμένως διεθνής ομάδα δημοσιογράφων προχώρησε στην αναπαράσταση των γεγονότων στις αρχές Μαρτίου και σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξαν, Έλληνες συνοριοφύλακες φέρονται να πυροβόλησαν εναντίον μεταναστών. Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του. Εφτά τραυματίστηκαν. Στη Γερμανία πρώτα το Spiegel αναφέρθηκε στο γεγονός».

Και το δημοσίευμα της SZ συνεχίζει: «Εκπρόσωπος της Κομισιόν εξέφρασε την ανησυχία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα δημοσιεύματα και ανακοίνωσε ότι η υπέρμετρη βία δεν είναι αποδεκτή. Αναμένουμε ότι οι ελληνικές αρχές θα ερευνήσουν το συμβάν και θα ενημερώσουν την Κομισιόν’.

Από την πλευρά τους οι ελληνικές αρχές αρνούνται τις κατηγορίες. Η κυβέρνηση ήδη τον Μάρτιο αμφισβήτησε ότι υπήρξαν πυροβολισμοί, δήλωσε εκπρόσωπος της κυβέρνησης και συμπλήρωσε πως δεν υπάρχουν αποδείξεις για αυτό. Στην Αθήνα κάνουν λόγο για μια εκστρατεία παραπληροφόρησης της Τουρκίας: είναι αδιαμφισβήτητο ότι η τουρκική κυβέρνηση τον Μάρτιο χρησιμοποίησε μετανάστες για να θέσει ανοιχτά την Ελλάδα υπό πίεση».

https://twitter.com/greatwhitevin/status/1259597308825669640

Κάπου στην Ευρώπη… μια άλλη επίθεση τζιχάντ οχήματος;
Σίγουρα φαίνεται ότι ήταν μια σκόπιμη πράξη.

https://twitter.com/greatwhitevin/status/1259475508686917632

Ο ιμάμης καλεί τον λαό του για προσευχή

Solving the Demographic Problem

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *