ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «THE GREAT RESET» ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

5/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Πριν από λίγες ημέρες, ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσίευσε μια φωτογραφία στα κοινωνικά μέσα με το βιβλίο Covid-19: The Great Reset του Klaus Schwab στο γραφείο του. Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, ο Μητσοτάκης, ο οποίος είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας από τις 8 Ιουλίου 2019, είχε επίσης αυτό το βιβλίο στο γραφείο του κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας μέσω βίντεο.

https://www.facebook.com/kyriakosmitsotakis/photos/a.10150531647872725/10158258547092725/?type=3

Η σχέση μεταξύ του Μιτσοτάκη και του Schwab, του ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και του πνευματικού πατέρα του The Great Reset, προχωρεί πολύ. Τον Ιανουάριο του 2003 διορίστηκε από το WEF ως παγκόσμιος ηγέτης του αύριο.

http://2017.delphiforum.gr/speakers/kyriakos-mitsotakis

Προσκλήθηκε επίσης στο συνέδριο Bilderberg 2016. Έγινε πρωθυπουργός τρία χρόνια αργότερα. Σύμπτωση? Ο Εμμανουήλ Μακρόν παρακολούθησε τη Διάσκεψη της Μπίλντερμπεργκ τον Ιούνιο του 2014. Έγινε πρόεδρος τρία χρόνια αργότερα. Είναι απλώς σύμπτωση; Και ούτω καθεξής. Τον περασμένο Νοέμβριο, ένας Ολλανδός αρχιτέκτονας έστειλε κραυγή για βοήθεια από την Ελλάδα. Έγραψε: «Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε συνδυασμό του 1984 και του Animal Farm. Δεν έχουμε πουθενά να πάμε, η κατάσταση είναι αφόρητη. Έχω μεγάλες ανησυχίες για το εγγύς μέλλον. Υποχρεωτικός εμβολιασμός (άμεσος ή έμμεσος), μεγάλη στέρηση της ελευθερίας που υπάρχει ήδη, όλα σε έναν ακατοίκητο κόσμο. »

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bilderberg_participants

«Το 2010, λίγους μήνες πριν από το θάνατό του, ο σεβαστός επιστήμονας Φρανκ Φέννερ(Frank Fenner) είπε ότι η ανθρωπότητα αναμφίβολα θα εξαφανιστεί εντός 100 ετών. Νομίζω ότι έχει δίκιο, κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση γρήγορα. Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση το 2020. Τι μας συνέβη; Πόσο καιρό θέλουμε να ανεχτούμε αυτό; » Η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις βρίσκεται στο βιβλίο του Μητσοτάκη στο γραφείο του. Η μεγάλη επαναφορά!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *