ΤΟ ΑΣΜΑ ΤΟΥ…ΔΙΑΒΟΛΟΥ, «ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ», ΣΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ Eurovision (βιντεο)

5/5 (5)

Ζούμε σε εποχές που το κάθε τι διαβολικό γίνεται ίνδαλμα για να γοητεύει μια απρόσωπη ανθρωπότητα.

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από αυτή την πασίγνωστη και προβαλλόμενη από όλα τα διεθνή ΜΜΕ τραγουδίστρια, εκπρόσωπο του διαβόλου, την Μαντόνα.

Σε αυτό το χαρακτηριστικό τραγούδι εμφανίζεται με φόντο τον διάβολο έχοντας 20 μοναχούς αριστερά 20 δεξιά, χτυπώντας πένθιμες καμπάνες, όταν βγάζει την κουκούλα έχει μια κορόνα στο κεφάλι της(δλδ 2020 καροναιος) και είναι με το ένα μάτι κλειστό(μονοφθαλμος της μασονιας,ξέρεις η κορυφή της πυραμίδας). Παντού μασονικά τρίγωνα κάτω από την σκηνή.

Μετά αλλάζει το κομμάτι και προσεύχεται για θυσία έχει πάλι από πάνω της τρίγωνο.

Μετά αλλάζει ρούχα μαύρα πάλι την κορόνα δεν την βγάζει αυτοί που αλλάζουν τα ρούχα φοράνε μάσκες(δλδ χημικός πόλεμος : κοροναιος) κάθε άτομο που φοράει λευκά είναι ήπειρος και το κεφάλι της φοράει λουλούδια(δλδ άνοιξη η εξάπλωση του ιού).και μετά ξεκινάει έναν μονόλογο για την μοναξιά χωρίς μουσική μόνο λόγια (άκουσε τον τι λέει ακριβώς)Καθώς το λέει αυτό σκοτώνει μια μια ήπειρο ρίχνοντας φωτιά(Αυστραλία)

Τροφή για σκέψη, ο καθένας κρίνει με τα δικά του πιστεύω ή την δικιά του ιδεολογία ή με την δίκη του γνώση. Όσο ψάχνεις θα βρίσκεις κι αλλά πολλά.

Θαυμάστε την!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *