ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ «ΜΥΣΤΙΚΟ» ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ (2 βίντεο)

4/5 (1)

κυρια φοτοΓράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Είτε είστε οπαδοί της νομιμοποιήσης είτε είστε οπαδοί της απαγόρευσης της κάνναβης, πρέπει να ξέρετε ότι η ιατρική και η θεραπευτική της άξιας ήταν γνώστη από την εποχή τον Φαραώ. Υπάρχουν ιατρικές έρευνες που επιβεβαιώνουν ότι η κάνναβης έχει θεραπευτικές ιδιότητες σε πολλές ασθένειες , όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας, καρκίνος, χρόνιοι πονοκέφαλοι και άλλα.
FOTO1
Δύστυχώς αυτό το ιαματικό φυτό επί χρόνια έχει προβληθεί διεθνώς σαν ένα επικίνδυνο ναρκωτικό και αυτό μάλλον σκόπιμα από το διεθνές κύκλωμα τον φαρμακευτικών εταιριών και έτσι δεν είναι νομικά δυνατή η ευρεία χρήση του για θεραπευτικούς σκοπούς. Φυσικά, πρόκειται για την κλωστική κάνναβη.

Το εντυπωσιακό είναι πώς το φυτό αυτό αναπτύσσεται πολύ εύκολα ακόμη και σε αυτοσχέδιες γλάστρες, προσφέροντας έτσι μεγάλες δυνατότητες για την εύκολη ιαματική αξιοποιήση του.
FOTO2
Επίσης είναι γνωστό πώς σπόροι της κάνναβης χρησιμοποιούνται ευρέως σε ζωοτροφές, και όσο πάει επιτρέπεται όλο και περισσότερο η χρήση του για έρευνες πάνω σε ασθενείς με σκοπό την θεραπεία τους.

Μετά από τέτοιες έρευνες διαπίστωσαν ότι η χρήση του φέρνει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε περίπτωσεις επιληψίας, σχιζοφρένιας , και ψυχικών ασθενειών.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται τα καρκινογόνα κύτταρα και πώς η επέμβαση του ελαίου από κάννάβη τα εξοντώνει με θεαματικό τρόπο.

Στο επόμενο βίντεο έχουμε μια χαρακτηριστική συγκεκριμένη περίπτωση από ένα ηλικιωμένο ζευγάρι όπου ένας άντρας, που είναι γύρο στα 70 και νόμιζαν ότι έπασχε από πνευμονία αλλά τελικά βρήκαν ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο που επηρέαζε και άλλες λειτουργίες του σώματος. Σαν μια ειδική περίπτωση και επειδή ο ίδιος αρνήθηκε οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή, οι ιατροί επέτρεψαν να κάνει χρήση κάνναβης συσκευασμένη σε κάψουλες. Το αποτέλεσμα σε λίγες εβδομάδες από τότε που άρχισε να παίρνει τις κάψουλες ήταν πραγματικά καταπληκτικό. Σαν συμπλήρωμα επίσης είχε χρησιμοποιήσει για την θεραπεία του και λάδι από κάνναβη που το έπαιρνε από το στόμα του.

 

Πέρα από αυτό το παράδειγμα έχουν καταγραφεί και πολλές άλλες ιατρικές περίπτωσεις που θεωρούνταν ανίατες από την κλασική ιατρική αλλά με την χρήση της φυτικής κάνναβης υπήρξαν πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το πρόβλημα είναι όπως το προαναφέραμε ότι υπάρχει νομικό κόλλημα για την θεραπευτική αξιοποίηση της κάνναβης που θεωρείται επικίνδυνο ναρκωτικό όπως το επικαλούνται οι πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρίες για να πολεμήσουν κάθε δυνατότητα καθαρά ιατρικής χρήσεως της.

Σχετικά σας παραπέμπουμε στο άρθρο μας με τον παρακάτω τίτλο :
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΕΛΙ ΑΠΟ…ΚΑΝΝΑΒΗ! (βίντεο)

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Η μητέρα μου διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, τότε Έχασα πολλά χρήματα για χρόνια για τη θεραπεία, μέχρι που άκουσα σχετικά με το πετρέλαιο κάνναβης μπορεί να θεραπεύσει όλες τις καρκίνο, εγώ προσπάθησα να ψάξουν για έναν τρόπο για να πάρει το λάδι και, τέλος, ένας φίλος μου μου είπε πώς να τον φτάσουν και να πάρει το λάδι, ήμουν σε θέση να τον ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και αγόρασε το πετρέλαιο, η μητέρα μου άρχισε να παίρνει αυτό στις 12 Ιανουαρίου και την δόξα τω Θεώ που θεραπεύτηκε τον Απρίλιο μετά την τελευταία σάρωση της ήταν αρνητική, θα ήθελα να ευχαριστήσω Dr.Eric Mark για το χρόνο που πέρασε για να πάρει αυτό το πετρέλαιο για να σωθούν ζωές, μπορείτε να του στείλετε email αν χρειάζεστε βοήθεια και τη θεραπεία Ericmarkcancercure@gmail.com το λάδι λειτουργεί για όλους τους τύπους καρκίνου και αξίζει τον κόπο. προσεύχεται για σένα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *