Το ίδιο άτομο έκανε 2 τεστ σε απόσταση μιας ώρας-Του είπαν ότι ο πατέρας του πέθανε από covid19, αρνήθηκαν να του δώσουν το τεστ αλλά τυχαία το ανακάλυψε κι είναι αρνητικό!!! –

5/5 (3)

Το ίδιο άτομο έκανε 2 τεστ σε απόσταση μιας ώρας. Από 2 διαφορετικά σημεία δειγματοληψιας Αποτελέσματα : 1 αρνητικό και 1 θετικό

Το ίδιο άτομο έκανε 2 τεστ σε απόσταση μιας ώρας. Από 2 διαφορετικά σημεία δειγματοληψίας


Αποτελέσματα : 1 αρνητικό και 1 θετικό


Και η κοροϊδία πάει σύννεφο, για ΑΥΤΑ τα «αξιόπιστα» τεστ θα πάμε σε lockdown την Κυριακή αλλά χαβά μας εν έχει πρόβλημα! 

πηγή

Του είπαν ότι ο πατέρας του πέθανε από covid19, αρνήθηκαν να του δώσουν το τεστ αλλά τυχαία το ανακάλυψε κι είναι αρνητικό!!!

Του είπαν ότι ο πατέρας του πέθανε από covid19 στέρησαν τον τελευταίο αποχαιρετισμό από πλειάδα οικείων του αρνήθηκαν να του προσκομίσουν το τεστ ως αποδεικτικό και τυχαία το ανακάλυψε κι είναι αρνητικό…”Και πάλι καλά έχω επιτέλους την απόδειξη για να μην μας παίρνουν για μ…..ς. 

Κατά το θάνατο του πατέρα μου χθες στο νοσοκομείο του st Nazaire 44, μ΄ανακοίνωσαν πως ήταν από Covid επομένως έπρεπε να βιαστούμε. Επομένως δεν είχαμε παρά 2 ώρες περιθώριο για να έρθουμε να τον δούμε. Κατά την άφιξή μας, μας εξόπλισαν από την κορυφή ως τα νύχια. Στο νεκροτομείο τον αναζήτησα πολύ γρήγορα. Όταν ζήτησα ν΄ανακτήσω τα αποτελέσματα του test,μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να τα εκτυπώσουν γιατί ο εκτυπωτής είχε βλάβη. 

Αυτό το πρωί όφειλα να οργανώσω την κηδεία γιατί το φέρετρο ήταν προγραμματισμένο για τις 15h30.Επομένως είχαμε το δικαίωμα να είμαστε μαζί του για 1 ώρα αλλά σήμερα χωρίς καμιά προφύλαξη αρχής γενομένης από τη μάσκα ( ομοίως ούτε gel )όταν θα έφευγα ανέβηκα στην υπηρεσία όπου πέθανε για ν΄ανακτήσω τα χαρτιά του και τα αποτελέσματα του test του ! όπως μπορείτε να δείτε είναι αρνητικό.Ήρθε ο καιρός να λογαραριαστούμε( να βάλουμε το ρολόι στην ώρα του) με τη σκατοκυβέρνηση. όλη η σκέψη μου στην αδερφή μου και όλα τα πρόσωπα που δεν μπόρεσαν να τον αποχαιρετίσουν. ΖΗΤΩ ΑΥΤΗ Η ΓΑΛΛΙΑ TOY M……(δηλώνει ότι είναι πολύ θυμωμένος)

🖕

…..”

O καταγγέλλων κατοικεί στο Saint-Michel-Chef-Chef που είναι μια κοινότητα στο τμήμα Loire-Atlantique στη δυτική Γαλλία.Ο ίδιος ανάρτησε λίγο αργότερα το μήνυμα: ”ευχαριστώ τo Facebook που άρχισε να μπλοκάρει τον θυμό μου για το θάνατο του πατέρα μου αφού δημοσίευσα ότι πέθανε ενώ μου είπαν από Covid το τεστ του ήταν αρνητικό..” Πρόλαβε κι έκανε 5.500 μοιράσματα στην αρχική του ανάρτηση….Κι άλλοι χρήστες καταγγέλουν ότι είχαν πρόβλημα διάδοσης της ίδιας πληροφορίας αφού έφτασαν σε εκατοντάδες μοιράσματα…

dimpenews.com  

Ο χρήστης Κωνσταντίνος Εμμ. Βαμβουκάκης είναι με το χρήστη Μίνα Παπακώστα και 53 ακόμη.

4 ώρ.  · Ελληνίδες, Έλληνες!ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ!!!»Δεν κινδυνεύουν συμπολίτες μας από όσους δεν φορούν μάσκα και είναι υγιείς» Αθωωτική Απόφαση του Δικαστηρίου (Τριμελούς πλημμελειοδικείου Αθηνών) υπέρ τριών συμπολιτών μας.Μπράβο στον Παναγιώτη Αποστολόπουλο και την ομάδα του!!!

Germany 2021

ΡΓΥΡΩ ΤΕΓΟΥΤΖΙΚ, ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΗΣ Β΄ – Μήπως έγινε πραξικόπημα και μόνο τα τανκς δεν είδαμε

Ο Αριστοτέλης είναι ο πρώτος που διατυπώνει την άποψη του χωρισμού των λειτουργιών δηλ. των ενεργειών μιας ευνομούμενης πολιτείας σε τρεις (3) κατηγορίες: νομοθετική , εκτελεστική και δικαστική, ενώ στα Πολιτικά του καταγράφει τις παρεκβάσεις των πολιτευμάτων.

Όσον αφορά τη δικαιοσύνη, αφιερώνει ολόκληρο το πέμπτο βιβλίο των Ηθικών Νικομαχείων και τη δικαιοσύνη την ορίζει ως αγαθό που δεν στοχεύει στην ευδαιμονία εκείνου που την ασκεί, αλλά στον άλλο άνθρωπο.

Η αρχή της διάκρισης των λειτουργιών στο Σύνταγμα της Ελλάδος, μορφοποιείται και εδραιώνεται στη διατύπωση του άρθρ.26 Σ απ΄όπου προκύπτει, όπως κι από άλλα σημεία του συντάγματος συνάγεται ερμηνευτικά, ότι είναι καθοριστική για την Οργάνωση της Πολιτείας. Εξ΄αυτής της αρχής, μεταξύ άλλων, προκύπτει η εγγύση και κατοχύρωση του κράτους δικαίου που διέπει τις ρυθμίσεις του συντάγματος.

Οι μεταξύ άλλων εγγυήσεις του ουσιαστικού κράτους δικαίου προκύπτουν όμως κι από διάφορες άλλες διατάξεις του συντάγματος, όπως π.χ. άρθρ.2 παρ.1 που θεσπίζει την προστασία της αξίας του ανθρώπου, άρθρ.25 παρ.1,2, άρθρ.85 παρ.2 όπου αναγνωρίζεται στους δικαστές το δικαίωμα του ελέγχου της συνταγματικότητας των νόμων και του άρθρ.120 παρ. 4 όπου προβλέπεται η αντίσταση κατά της αρχής ως ΔΙΚΑΙΩΜΑ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του πολίτη, όταν επιχειρείται η κατάλυση του συντάγματος. Ταύτα δε, δημιουργούνται ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ προσπάθειας κατάλυσης του συντάγματος, έστω κι αν αυτή η προσπάθεια παρουσιάζεται νομότυπη ( σ.258 Συντ. Δίκαιο Τσάτσου, εκδ. Σάκκουλα).

Άπαντες γνωρίζουμε τι σημαίνει η αρχή της διάκρισης των λειτουργιών και ποιες λειτουργίες επιτελεί το κάθε ένα από τα αρμόδια όργανα.

Η βουλή νομοθετεί (κυρίως) και ασκεί τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, η εκτελεστική εξουσία ασκεί τη διοίκηση (κατά βάσιν) και η δικαστική τηρεί κι εφαρμόζει το δίκαιον και τους νόμους.

Την ως άνω αρχή, έρχεται σήμερα (εδώ κι ένδεκα μήνες σχεδόν) να διαταράξει ή καλύτερα κλονίσει μια σειρά από εκδόσεις Π.Ν.Π. υπό της Προέδρου της Δημοκρατίας, όπου βάσει αυτών εκδίδονται σωρεία διοικητικών πράξεων και διαταγμάτων τα οποία στην ουσία υπερσκελίζουν το νομοθετικό έργο της βουλής και αποκτώντας την ισχύ τυπικού νόμου, βάσει της διαδικασίας του άρθρ.44 παρ.1, υποκαθιστούν-αν μη τι άλλο- όλους τους προγενέστερους θεσπιζομένους νόμους.

Η σωστή λέξη στην προηγούμενη πρόταση θα ήταν «αφανίζουν» αν όχι «καταλύουν».

Και εξηγούμαι:

συνεχεια εδω

https://eposellas.gr/2021/01/argyro-tegoutzik-eirhnodikis-b-mipos-egine-praxikopima-kai-mono-ta-tanks-den-eidame/?fbclid=IwAR2WhjJxuWOeTrUoS8J1m7iXask4OkatVMmCItJWrH2dFLbe7CcPgH-LKOs

https://eposellas.gr/2021/01/argyro-tegoutzik-eirhnodikis-b-mipos-egine-praxikopima-kai-mono-ta-tanks-den-eidame/?fbclid=IwAR2WhjJxuWOeTrUoS8J1m7iXask4OkatVMmCItJWrH2dFLbe7CcPgH-LKOs

https://vk.com/video517280745_456241252?list=f57f0e3cda7a3fb53a

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *