ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ…ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΟΥΜΕ(Βίντεο)

5/5 (5)

Η πόλη ως προπύργιο ενάντια στους άστεγους. Είναιαγριότητες, ο συντριπτική το τι φοβίζει ο κόσμος για να παρενοχλήσει άλλους ανθρώπους.
Οι πάγκοι από τσιμέντο έχουν σχεδιαστεί για να είναι άβολοι, τα σουβλάκια στα μπουφέδες και ακόμη και τα βαρελάκια υψηλής συχνότητας. Στρατηγικές πόλεων που προσπαθούν να καταστείλουν την ανεπιθύμητη συμπεριφορά μέσω της εξουσίας. Η εχθρική αρχιτεκτονική είναι μια τάση αστικής ανάπτυξης στην οποία οι δημόσιοι χώροι είναι χτισμένοι ή τροποποιημένοι για να περιπλέξουν τη χρήση τους.

Πάγκοι  για να μην μπορούν να ξαπλώσουν

Obdachlos in Deutschland – Leben auf der Straße

Τους λαθρο μπορούν και τους ταΐζουν, τον ίδιο τον λαό τους όμως τον σκοτώνουν. Καθημερινά κάθε 5ο παιδί μεγαλώνει μέσα στην φτώχεια στην Γερμανία.

Armut in Deutschland Doku-2019

ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ! Ανθρώπινα δράματα που μένουν στο σκοτάδι: 133 οι άστεγοι στην Καλαμάτα, σύμφωνα με τον Δήμο

Μια μητέρα με τα δύο της παιδιά έχουν βρει στέγη σε αυτό. 

Ζουν με ένα σεντόνι για πόρτα χωρίς ρεύμα και νερό και τα δύο παιδιά κοιμούνται πάνω σε χαρτόνια. 

Λίγο διάστημα μετά γίναμε μάρτυρες της δυστυχίας ενός άλλου ανθρώπου, ο οποίος είχε βρει καταφύγιο μαζί με το σκύλο του σε οικόπεδο στην οδό Αριστοδήμου, πίσω από το Ζουμπούλειο, με μόνη προφύλαξη μερικά χαρτόκουτα.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Καλαμάτας Σαράντος Μαρινάκης με δηλώσεις του στο IONIAN TV ανέφερε ότι για το Σεπτέμβριο ο αριθμός των αστέγων κρίθηκε πως αγγίζει τους 133, ενώ 75 με 80 άτομα εξυπηρετούνται στο συσσίτιο του δήμου και το Κοινωνικό Παντοπωλείο υποστηρίζει σταθερά 25 οικογένειες. 

Βέβαια, κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ο αριθμός των αστέγων δεν είναι μεγαλύτερος.

Ελλάδα: γερμανική κυβέρνηση δώρισε 1,5 εκατομμύρια καθαρά κλινοσκεπάσματα για «πρόσφυγες»

Οι λεγόμενοι πρόσφυγες στην Ελλάδα μπορούν να προσβλέπουν σε ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο δώρο από τη γερμανική κυβέρνηση: Στέλνει 55 φορτηγά γεμάτα με κρεβάτια, κουβέρτες, σεντόνια και ρούχα στο νότο. Για άλλη μια φορά, ο φορολογούμενος αναλαμβάνει το λογαριασμό ύψους άνω των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η δωρεά ύψους 1,56 εκατ. Ευρώ περιλαμβάνει κρεβάτια, παπλώματα, σεντόνια και κουβέρτες για να καλύψουν τις ανάγκες των 10.000 ατόμων.

Εντωμεταξύ με τους αγαπημένους τους λαθρο Η Γερμανία αλλάζει: η βία με το μαχαίρι τώρα όλο το εικοσιτετράωρο.

Μόναχο / Αμβούργο – ήθελε πραγματικά την αυστριακή εφημερίδα «προβολή εβδομάδας» το βράδυ της Κυριακής φέρνει από ένα Σαββατοκύριακο ένα είδος συνολική ματιά στις επιθέσεις με μαχαίρι στη Γερμανία. «Δολοφονίες, επιθέσεις, συγκρούσεις – 26 επιθέσεις με μαχαίρι», το άρθρο αυτό αρχικά υποτίθεται ότι είναι. Αλλά μέχρι να δημοσιευθεί, οι συντάκτες έπρεπε να αλλάξουν το κείμενο και τον τίτλο – ο αριθμός των υποθέσεων είχε ήδη αυξηθεί σε 40. Και χθες το πρωί πήγε ευτυχώς.

Ουγγαρία, στην τηλεόραση δείχνουν την εκρηκτική κατάσταση που υπάρχει αυτήν την στιγμή με τους λαθρο στην Βοσνία

Hungarian TV on Migrant camps in Bosnia

Με αυτόν τον τρόπο μπαίνουν στο μετρό στο Παρίσι Γαλλία , οι λαθρο

Ηρθαμε για να σας εξισλαμίσουμε

Ένας ηλικιωμένος Σουηδός καταδικάστηκε μέρα σε μέρα για «εγκληματικότητα από το μίσος» αφού σχολίασε ένα ιογενές βίντεο. Ο άνδρας είπε στους 2 Άραβες που δημοσίευσαν το βίντεο να εγκαταλείψουν τη χώρα, αφού είπαν στο βίντεο «Εμείς οι Άραβες είμαστε εδώ για να αναλάβουμε τη χώρα σας και πρέπει να μας πιπιλίζουν *****». Δεν καταδικάστηκαν

Γρίβας: «Ελευθερία ή θάνατος!»

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *