ΤΟΥΣ «ΚΟΥΦΑΝΕ» ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Ο… ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ!

010820161434258663628_2-41Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ευρισκόμενος καθ οδόν για την Κρακοβία της Πολωνίας ο Πάπας Φραγκίσκος όπου θα παρεβρίσκονταν σε μια μεγάλη εορτή της Διεθνούς Νεολαίος των παπικών, έδωσε μια συνέντευξη όπου μεταξύ των άλλων έκανε και κάποια δήλωση για το τουρκικό πραξικόπημα που κυριολεκτικά «κούφανε» τους Τούρκους.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Πάπας Φραγκίσκος μεταξύ των άλλων κλήθηκε να σχολιάσει τα τελευταία γεγονότα στην Τουρκία δεκαέξι μέρες μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου. Τότε, προς γενική έκπληξη όλων δήλωσε πως ναι έμαθε πως έγινε κάτι, (πραξικόπημα), στην Τουρκία αλλά… ακόμα η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαριστεί και είναι υπό εξέλιξη.

Όπως ήταν επόμενο η δήλωση αυτή άφησε άφωνους τους δημοσιογράφου μπας και υπαινίχτηκε κάτι που γνώριζε και δεν το ήξεραν οι άλλοι, ο αρχηγός της παπικής εκκλησιάς και ο… «αλάθητος» Πάπας.

Πάντως οι Τούρκοι μόλις το έμαθαν έμειναν… κόκαλο, ενώ υπήρξε και αντίδραση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών που κατέκρινε έντονα αυτή του την δήλωση.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Ο Ερντι ειναι ο ανθρωπος που εξατιας του θα διαλυθει το βδελυγμα της ερημωσεως και το παιδι του Σατανα,το Τουρκισταν!!Εαν πετυχαινε το πραξικοπημα ο ερντι θα πεθαινε αλλα το τουρκισταν θα την γλυτωνε!!Για αυτο ο Θεος τον εσωσει!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *