ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ : «Η ΚΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ…ΨΕΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ »!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την υποτίθεται διαλλακτική θέση της Τουρκίας έναντι της αδιάλλακτης Ελλάδας, προβάλλει ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, σε μια πολύ σημαντική συνέντευξη του εφ όλης της ύλης στον δημοσιογράφο Ahmet Hakan της εφημερίδας Hürriyet.

Όπως υποστηρίζει ο Ακάρ, η Ελλάδα μέσα σε τρεις μήνες εξέδωσε 49 navtex από τις οποίες μόνο τρεις εκτέλεσε, δείχνοντας την προκλητική διάθεση της εναντίον της Τουρκίας.

Η Τουρκία, αναφέρει ο Ακάρ, συνεχώς προσκαλεί την Ελλάδα να καθίσουν μαζί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να επιλύσουν όλα τα εκκρεμή ζητήματα μεταξύ των δυο χωρών, αλλά αυτή αρνείται πεισματικά απορρίπτοντας κάθε επαφή.

Σε ένα άλλο ενδιαφέρων σημείο της συνέντευξης, αποκάλυψε ότι μετά το αποτυχών πραξικόπημα αποπέμφθηκαν από τις ένοπλες δυνάμεις το 50% των στρατηγών και το εντυπωσιακό ποσοστό, 73% των αξιωματικών στελεχών. Αλλά παρόλα αυτά, όπως ισχυρίζεται ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, ο τούρκικος στρατός έχει διεξάγει πολλές επιχειρήσεις στην Συρία, Λιβύη και Καύκασο, με…μεγάλη επιτυχία.

Αμ δε!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *