ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ CIA ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ 9/11 40 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ(Βίντεο)

4/5 (4)

Ο συνταξιούχος Τούρκος κατάσκοπος ισχυρίζεται ότι προειδοποίησε την CIA για επιθέσεις 9/11 40 ημέρες νωρίτερα..

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο ιδρυτής του τμήματος καταπολέμησης της τρομοκρατίας του Εθνικού Οργανισμού Πληροφοριών της Τουρκίας (ΜΙΤ) ισχυρίστηκε στο νέο βιβλίο του ότι προειδοποίησε την Αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) για τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 40 ημέρες νωρίτερα, αλλά η προειδοποίησή του εμεινε απαρατήρητη .

«Είχα ακούσει για την επίθεση της 9/11, 40 ημέρες πριν συμβεί. Εμείς προειδοποιήσαμε την CIA και μερικούς συναδέλφους γι ‘αυτό, αλλά δεν έδωσαν σημασία στη μεγάλη προειδοποίηση», δήλωσε ο Mehmet Eymür την Παρασκευή σε συνέντευξη με το πρακτορείο ειδήσεων Demirören (DHA) .

Σύμφωνα με το νέο βιβλίο του «Decipher», το οποίο θα βγει σ τα βιβλιοπωλεία το Σάββατο, ο Eymür, ο οποίος βρισκόταν στις ΗΠΑ εκείνη την εποχή, ενημερώθηκε για την επίθεση που διεξήγαγαν τρομοκράτες της Αλ Κάιντα μέσω πηγής που αποκαλύπτει ως Τούρκο μεγαλοεμπορα ναρκωτικών που ονομάζεται Mustafa.

Σημειώνοντας ότι μοιράστηκαν την ευφυΐα με τη CIA, ο Eymür κάνει τις ακόλουθες παρατηρήσεις στο βιβλίο:

«Έχω ενημερώσει τους (CIA) ότι θα ήθελα να συναντηθώ για ένα σημαντικό ζήτημα. Συμφωνήσαμε να συναντηθούμε στο σπίτι μου την επόμενη μέρα. Μια γυναίκα που ήξερα ήρθε μαζί με έναν άνθρωπο που είδα για πρώτη φορά στις 2 Αυγούστου, 2001. Έχω πει στον Mustafa να περιμένει σε ένα ξενοδοχείο σε περίπτωση που θέλει να τον συνομιλήσει επίσης μαζί του. Μοιραζόμουν τις πληροφορίες μαζί τους ελέγχοντας με τις σημειώσεις μου στα τουρκικά.

Ο Eymür είπε ότι η CIA δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για τις πληροφορίες και πρόσθεσε: «40 ημέρες μετά τη συνάντηση, ένα από τα πιο θανατηφόρα τρομοκρατικά επεισόδια στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών συνέβη τις 9 / 11. Περίπου 3.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν. Αν είχε θεωρηθεί σοβαρά, ίσως αυτό το περιστατικό να είχε αποφευχθεί ».

Η πιο θανατηφόρα επίθεση στο έδαφος των ΗΠΑ άφησε επίσης περίπου 6.000 τραυματίες. Η επίθεση προκάλεσε την εισβολή των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν τον Οκτώβριο, τραβώντας τη χώρα στη μακρύτερη σύγκρουσή της που συνεχίζεται μέχρι σήμερα και κοστίζει σχεδόν 200.000 ζωές και εκτοπίζει εκατομμύρια άλλους. Επίσης ώθησε τις ΗΠΑ να υιοθετήσουν μια πιο γελοία στάση στη Μέση Ανατολή, με αποκορύφωμα την εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ το Μάρτιο του 2003.

Ο συνταξιούχος κατασκόπος προσθέτει στο βιβλίο του που επικοινωνούσαν τα πρακτορεία πληροφοριών των Η.Π.Α μετά την επίθεση και έφερε μαζί του τον Mustafa με το Federal Bureau of Investigation (FBI) και την CIA. Ο Eymür προσθέτει ότι αργότερα συναντήθηκε με τον Mustafa για περίπου 20 λεπτά, στα οποίο ο Mustafa του είπε ότι οι συναντήσεις του με τη CIA και το FBI δεν ήταν καρποφόρες λόγω γλωσσικών προβλημάτων.

«Είχα δώσει το όνομα του στη CIA, αλλά μόνο το όνομά του, δεν ήθελα να υποφέρει, δεν ξέρω αν είναι ακόμα ζωντανός και δεν τον έχει δει ποτέ», δήλωσε ο Eymür στο DHA.

«Η 11η Σεπτεμβρίου ήταν μια καταστροφή, χιλιάδες έχασαν τη ζωή τους, το World Trade Center κατέρρευσε, βρισκόμουν στις Ηνωμένες Πολιτείες τότε, παρατηρήσαμε ότι οι πύργοι καταρρέουν σαν να ήταν ταινία», είπε, προσθέτοντας ότι ίσως το θέμα θα καλύπτεται τώρα από τα ΜΜΕ των ΗΠΑ.

Ξεκινώντας την καριέρα του στο MIT το 1965, ο Eymür εργάστηκε για το MIT εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια και είναι ένα από τα πολύ δημοφιλή και εξαιρετικά αμφιλεγόμενα μέλη του οργανισμού.

Το «Deşifre» περιέχει επίσης άλλες κατασκοπευτικές ιστορίες, κατασκοπεία και αντι-κατασκοπικές πράξεις και τις ιδέες και εμπειρίες του Eymür στη δουλειά. Ο Eymür έγραψε προηγουμένως τρία βιβλία που επικεντρώθηκαν επίσης στη σταδιοδρομία του στο MIT.

Turkish Spy: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΗ CIA περίπου στις 9-11

https://www.bitchute.com/video/1IE_gQ3yE_4/

Sen. Mike Gravel claims 9/11 was «inside job»

9/11: As Events Unfold

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *