ΤΟΥΡΚΟΙ : Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ…ΑΘΗΝΑ!

Rusya_Devlet_Başkanı_Putin_Atina`da_AçıklamasıΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ιδιαίτερα αποφασιστικό αλλά και απειλητικό εμφάνισε ο τουρκικός τύπος τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαδιμήρ Πούτιν, στις δηλώσεις που έκανε από την ελληνική πρωτεύουσα προβάλλοντας σε μεγάλη έκταση την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ και το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων İnternet Haber Merkezi, ο Πούτιν εμφανίστηκε ιδιαίτερα απειλητικός στην πρόθεση του ΝΑΤΟ να εγκαταστήσει τα πυραυλικά συστήματα στην Πολωνία και στην Ρουμανία, ενώ για Ουκρανία ούτε… λόγος να γίνει.

sok_putin_den_abd_ye_acik_tehdit_h7051_43444

Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι η Ρωσία δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και θα δώσει την δική της απάντηση σε μια ενδεχόμενη τέτοια ενέργεια.

Ενδιαφέρον είναι και τα σχόλια των Τούρκων σχεσιακά με την αναφορά του Πούτιν για τις σχέσεις Ρωσίας Τουρκίας, με την επισήμανση όπως αναφέρουν οι Τούρκοι ότι η Τουρκιά θα πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα για την εξομάλυνση τους ,δηλαδή να ζητήσει επίσημα συγγνώμη για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους. Κάτι που φυσικά δεν θα το κάνει ποτέ η σημερινή αλαζονική τουρκική ηγεσία.

Με λίγα λόγια για τις σχέσεις Τουρκίας Ρωσίας μια από τα ίδια, ενώ η τουρκική πλευρά δείχνει και την μεγάλη της πίκρα από την απώλεια του ρωσικού τουριστικού ρεύματος που σημαίνει απώλεια δισεκατομμυρίων για την τουρκική οικονομία, όπως επίσης και για το σκληρό ρωσικό εμπάργκο στα τουρκικά αγροτικά προϊόντα.

Ήθελαν και έπαθαν!

TEHDİT = ΑΠΕΙΛΗ

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *