«ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ» ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ… ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

fotoΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Οι παράνομοι μετανάστες που θα συνεχίσουν κατά δεκάδες χιλιάδες να έρχονται στην Ελλάδα καθώς κάνεις δεν έχει την διάθεση να τους ελέγξει, οργανώνονται σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα και πλέον θα έχουν προγραμματισμένη την μετάβαση τους στα ελληνικά νησιά και στην Δ. Θράκη.

Όπως αναφέρεται τα «γκρουπ» που θα έρχονται από την Κωνσταντινούπολη θα είναι οργανωμένα και θα έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για την απρόσκοπτη είσοδο τους στο ελληνικό έδαφος με ειδικά ναυλωμένο πούλμαν.

Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι πως όπως αναφέρεται, κυκλοφορούν ουσιαστικά «τουριστικοί οδηγοί» που καθοδηγούν τους παράνομους μετανάστες στο ποιο νησί θα πρέπει να επιλέξουν για την μετάβαση τους στην Ελλάδα, αναλόγως της περιοχής που έχουν σταθμεύσει.

Έτσι όσοι έφτασαν στο Αϊβαλή ,το νησί επιλογής είναι η Λέσβος. Συγκεκριμένα στα λιμανάκια Küçükkuyu και Babakale έχουν στηθεί κατασκηνώσεις για προώθηση στην Λέσβο. Επίσης από τα λιμάνια Dikili και Ayvacık προορίζονται για την νήσο Λέσβο.

Όσοι έχουν φτάσει στο Mordoğan- Karaburun, μεγάλο σημείο συγκέντρωσης παρανόμων μεταναστών, προορίζονται για την νήσο Χίο.

Όσοι συγκεντρώνονται στο γνωστό επίσης λιμάνι της Φώκαιας, (Foça), θα περάσουν σύμφωνα με τις οδηγίες στην Λέσβο.

Όσοι έχουν συγκεντρωθεί στο λιμάνι τους Çezme, που απέχει μόνο 4,2 χιλιόμετρα από την Χίο, είναι φυσικό να προορίζονται για την νήσο Χίο. Επίσης από τις γειτονικές περιοχές, Çiftlikköy, Pırlanta, Plajı, Altınkum, έχουν προορισμό την Χίο.

Πιο νότια από το Seferihisar έχουν προορισμό την νήσο Σάμο.

Από το Özdere και Ahmetbeyli επίσης έχουν προορισμό την νήσο Σάμο.

Από το γνωστό θέρετρο του Kuşadası έχουν επίσης προορισμό την Σάμο.

Από το λιμάνι Didim, (Δίδυμα), θα πρέπει να πάνε στην νήσο Λέρο σύμφωνα με τις τουρκικές οδηγίες.

Από το μεγάλο τουρκικό τουριστικό θέρετρα το Bodrum και από τις γειτονικές περιοχές, Kadıkalesı, Turgutreis, Hüseyin Feneri, Akyarlar, Karaincir, Aspat, Bağla, Kargı, Yahşi, Gümbet, Ortakent, όπου συγκεντρώνεται μεγάλος όγκος παράνομων μεταναστών έχουν προορισμό τις νήσους, Κω, Λέρο και Κάλυμνο. Ειδικά τους θερινούς μήνες στην περιοχή αυτή παρατηρείται οργασμός προώθησης παράνομων μεταναστών στα ελληνικά νησιά.

Τέλος από την Datça περνούν στην απέναντι νήσο της Σύμης.

Hoşgeldiniz λοιπόν σε όλους αυτούς και Αντίο Ελλάδα. Καλώς ήρθες Ελλαδιστάν, προς δόξα της αδιαφορίας των Νεοελλήνων κυβερνητών.

Και εις ανώτερα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. Ντροπή και αίσχος στους ελεεινούς και ξεπουλημένους δημοκράτες δικτάτορες της Ελλάδος . Πρέπει να παρακαλάμε να ξεσπάσει ο πόλεμος για να γλυτώσουμε από την αθλιότητα τους.

  1. 29 Δεκ. 2015

    […] ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος http://www.nikosxiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *