ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «DEADLY PROJECT ZYPHR» (Βίντεο)

4.78/5 (9)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Στο τελικό βίντεο του David Goldberg πριν από το θάνατό του, αποκαλύπτει δύο έργα που έχουν ξεκινήσει – Project Pogo & Project Zyphr – για να καταπνίξουν την αμερικανική ελευθερία του λόγου και τα προγραμματισμένα σατανικά σχέδια για το 2020/2021 που θα οδηγήσουν στην «εξόντωση» δεκάδων εκατομμυρίων Αμερικανών.

Στις 8 Ιουνίου, ο David Goldberg πέθανε στο διαμέρισμά του στο Μπρούκλιν. Δεν δόθηκε καμία αιτία θανάτου και άρχισε μια κάλυψη. Οι φίλοι του David συναντήθηκαν για να σώσουν το κανάλι του στο Youtube και μπόρεσαν να έχουν πρόσβαση στο διαμέρισμα του και να ανακτήσουν αρχεία ήχου, διαβαθμισμένα έγγραφα και άλλα προσωπικά αντικείμενα. Οι φίλοι του David Goldberg θα συνεχίσουν να συγκεντρώνουν τις πληροφορίες του και θα το αποδεσμεύσουν αφού λάβουμε τη νόμιμη άδεια.

Αυτή τη στιγμή, η απελευθέρωση των διαβαθμισμένων εγγράφων μπορεί να αποτελεί έγκλημα, επομένως εξετάζουμε όλες τις νομικές δυνατότητες για την απελευθέρωσή τους. Αισθανόμαστε ότι το αρχείο ήχου του Δαβίδ θα πρέπει να απελευθερωθεί με το πνεύμα της αλήθειας και του ελεύθερου Τύπου. «Ο David Goldberg βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη αφού πρόβλεψε ψευδείς σημαίες(false flags) για τον πόλεμο στο Ιράν»:

Φαίνεται πως το Youtube  συστηματικά πλέον στοχεύει σε όσους τάσσονται ενάντια της Νέας Τάξης παρακολουθώντας της λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιούν στις αναζητήσεις τους σε αυτό. Έτσι όσοι αναζητούν βίντεο κατά της Νέας Τάξης στοχοποιούνται και με τον καιρό γίνεται προσπάθεια εξολόθρευσης τους.

FINAL WORDS: Classified docs reveal DEADLY «Project Zyphr»

FINAL WORDS: Classified docs reveal DEADLY «Project Zyphr» 9-2-19

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *