Τι φροντίζει από τώρα η κυβέρνηση εν όψει νέου πιθανού lockdown το φθινόπωρο-ΟΤΑΝ ΑΤΟΜΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ-ΚΟΠΕΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΠΟΛΙ PFIZER ΤΥΦΛΗ, ΚΩΦΗ, ΠΑΡΑΛΥΣΗ, ΤΡΕΜΟΥΛΟ(Βίντεο)!!

5/5 (3)

Τι φροντίζει από τώρα η κυβέρνηση εν όψει νέου πιθανού lockdown το φθινόπωρο

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πάμε σε νέο lockdown το φθινόπωρο. Μάλιστα η κυβέρνηση φροντίζει από τώρα να φορτώσει στους ανεμβολίαστους την αναμενόμενη έξαρση των κρουσμάτων, ώστε να αποσείσει από πάνω της τις βαρύτατες ευθύνες που έχει για την αλλοπρόσαλλη διαχείριση της επιδημίας. Φυσικά δεν θα διστάσει καθόλου να βάλει τους πολίτες να συγκρουστούν μεταξύ τους αφού θα έχει φροντίσει προηγουμένως να τους διχάσει σε «εμβολιασμένους» και «ψεκασμένους». Όπως έχουν παραδεχτεί επανειλημμένα γιατροί σε όλο τον κόσμο, οι εμβολιασμένοι μπορούν να φέρουν τον ιό και να τον μεταδώσουν, και μάλιστα τον ωθούν συνεχώς προς νέες μεταλλάξεις.

Από: capital.gr – Stirlitz

Άρα ήδη με το άνοιγμα του τουρισμού σε εκατομμύρια εμβολιασμένους από το εξωτερικό, η κυβέρνηση πιθανότατα θα εισάγει το 4ο κύμα κορωνοϊού τους καλοκαιρινούς μήνες. Αν μάλιστα αποφασίσει να απαλλάξει τους εμβολιασμένους από την υποχρέωση των self test τον Ιούλιο (όπως φημολογείται) και τους επιτρέψει να μπαίνουν σε εσωτερικούς χώρους χωρίς να φορούν μάσκα ή να τηρούν αποστάσεις, θα τους καταστήσει ουσιαστικά κινητές βόμβες υπερμετάδοσης του ιού που θα βλάψουν τους πάντες – εμβολιασμένους και μη. Με τη διαχείριση της επιδημίας που κάνει η κυβέρνηση ίσως να μην έχουμε δει ακόμα τα χειρότερα. Θεωρώ ότι το 2022 θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά και ίσως αρχίσουμε να βλέπουμε πραγματικά φως στην άκρη του τούνελ από το 2023.

Αυτό όμως που μου έχει κάνει την πιο αλγεινή εντύπωση τον καιρό της επιδημίας είναι η απογοητευτική γύμνια του προβεβλημένου από τα ΜΜΕ επιστημονικού δυναμικού της πατρίδας μας. Στην ευρωπαϊκή μπανανία που λέγεται Ελλάδα, δεν κρίνεται σκόπιμο να γίνονται κλινικές έρευνες. Δεν γίνονται έλεγχοι σε εμβόλια, και δεν μελετούνται ιοί. Δεν γίνεται τίποτα απολύτως που να θωρακίζει επιστημονικά το κοινωνικό σύνολο. Ζούμε σε μια χώρα παραιτημένη από την προσπάθεια, οκνηρή, παθητικό θεατή των εξελίξεων, που όχι μόνο περιμένει να θρέψει τους κατοίκους της με εισαγόμενες πατάτες, όσπρια και κρέας αλλά και να προστατεύσει την υγεία τους με εισαγόμενα εμβόλια και φάρμακα για την καταλληλότητα των οποίων μάλιστα υιοθετεί άκριτα ό,τι πουν τα ξένα κράτη. Απορώ πραγματικά τι ρόλο παίζει ο ΕΟΦ και γιατί εξακολουθούμε να πληρώνουμε ανθρώπους που δεν μπορούν ή δεν ξέρουν να ελέγξουν απολύτως τίποτα, και απλώς εγκρίνουν ό,τι τους πουν οι αντίστοιχοι ξένοι οργανισμοί.

video

https://vk.com/video518677963_456240513?list=535ce9b29866321da1

Από την υπερπληθώρα επιστημόνων που παράγουν κάθε χρόνο τα ελληνικά πανεπιστήμια, οι καλύτεροι φεύγουν στο εξωτερικό και οι υπόλοιποι δουλεύουν σε σουβλατζίδικα ή καταλήγουν να χτυπάνε σφραγίδες στο δημόσιο. Αυτοί που δηλώνουν «ειδικοί» στην Ελλάδα είναι δημόσιοι υπάλληλοι του χειρίστου είδους που, εκμεταλλευόμενοι τις θέσεις και τους πανεπιστημιακούς τίτλους τους, ξέρουν μόνο να ενθυλακώνουν γενναίες επιχορηγήσεις από φαρμακευτικές εταιρείες για δήθεν έρευνες που κάνουν. Η επιστημονική συνεισφορά τους εξαντλείται στο να μπαίνουν απλώς στο site του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και να μεταφράζουν ό,τι κουταμάρα λέει αυτός. Σε 1,5 χρόνο το μόνο που κατάφεραν ήταν να κάνουν μεταφράσεις από πράγματα που λένε άλλοι και να επιβάλουν αποτυχημένες καραντίνες μεσαιωνικού τύπου. Τα lockdown θα μπορούσε να τα σκεφτεί και να τα προτείνει και οποιοσδήποτε άσχετος με την Ιατρική, δεν ήταν ανάγκη να φάει κανείς 20-25 χρόνια στα θρανία για να γίνει λοιμωξιολόγος και να εισηγείται τέτοιες ανοησίες.

Οι σοβαροί επιστήμονες δεν κρύβονται πίσω από νόμους περί ακαταδίωκτου. Είναι σίγουροι για την επιστήμη τους, και δεν αντιφάσκουν λέγοντας άλλα το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα το βράδυ. Επίσης, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεών τους διότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Ακαταδίωκτο θέλουν να έχουν οι τσαρλατάνοι και οι απατεώνες.

http://www.freepen.gr/2021/06/lockdown.html

ΓΙΑΤΙ ΜΑΓΝΗΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ? Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΣ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTe279g4NGGNEQXtdH5qKAjGstij5Btg7rNpxw3sXhdY0VZNRQXrITyG2YkXHge9y83IfE&usqp=CAU

EXPOSED !! WRECKS & NEAR ACCIDENTS WHEN PEOPLE LOSE CONTROL OF THEIR BODIES WHILE DRIVING AFTER VAXX

URGENT WARNING !! GIRLS PFIZER JAB REACTION: BLIND, DEAF, THROAT PARALYSIS, TREMORS !!

REVEALED !! WHATS BEING INJECTED INTO THE FOOD WE EAT ? WHATEVER IT IS, IT SHOULD NOT BE THERE !!

REVEALED !! SPIKE PROTEINS DECODED, GOD GENE FREQUENCIES REVISITED !! – SHARRY EDWARDS MED

EXPOSED !! LOOK WHAT’S ON UK GOVT WEBSITE – MICROCHIP ? TRANSHUMANISM ? !! MUST WATCH !!

TO ALL THE SHEEP AND TROLLS CALLING ME STUPID AND A LIAR – WATCH THIS …THEN GO GET THE VAX

TAKING BIDS FOR MASS BODY STORAGE (EXCESS DEATHS) UK GOVT PLANS FOR MASS DEATH EVENT/AFTER «VACCINE»

EXPOSED !! WHISTLEBLOWER – FUNERAL DIRECTORS SPEAK OUT – THE ONLY ONES DYING ARE FROM THE VACCINE !!

BLOOD CELL CHANGES AFTER THE VAXX!!!

EXPOSED !! ADVERSE REACTION TO PFIZER ‘VACCINE’ 20 MINUTES AFTER HAVING IT !!

EXPOSED !! ZOMBIE APOCALYPSE – 1995 MANDATORY VACCINE PREDICTION – MCDONALDS USING CHILD MEAT !!

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *