ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ Ο ΜΑΧΝΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ …Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

5/5 (2)

Erdogan king

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

«καὶ βραχίονες τοῦ κατακλύζοντος κατακλυσθήσονται ἀπὸ προσώπου αὐτοῦ καὶ συντριβήσονται, καὶ ἡγούμενος διαθήκης» Δαν. 11,22

Πριν τρεις χιλιάδες χρόνια είχαν γραφτεί στη Βίβλο από κάποιους προφήτες κάποιες σημαντικές προφητείες.Το εκπληκτικό είναι ότι σήμερα επαληθεύονται με εντυπωσιακή ακρίβεια.

Ο προφήτης Δανιήλ για παράδειγμα, προέβλεψε ότι, όταν εμφανιστεί ο Αντίχριστος, ο στρατιώτης θα παραδώσει τα όπλα μπροστά στο πρόσωπο του Αντιχρίστου και αυτό χωρίς να προηγηθεί καμία μάχη. Αν επικεντρωθούμε σε αυτήν την βιβλική φράση κλειδί θα δούμε ότι πιθανόν συνδέεται με την ημέρα του πραξικοπήματος κατά του Ερντογάν. Αυτό ακριβώς έγινε στην Τουρκία, όπου στρατιώτες παρέδωσαν τα όπλα.

103793726-turkeycoup.1910x1000

Στο Ισλάμ είναι γραμμένη παρόμοια προφητεία, μόνο που στη θέση του Αντιχρίστου βρίσκεται ο Μαχντί, δηλαδή ο δικός τους Μεσσίας.

Ο Ερντογάν εκμεταλλεύεται τα πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ στο Ιντζιρλίκ για να εκβιάζει τους πάντες διαθέτοντας και τον δεύτερο πιο ισχυρό στρατό στο ΝΑΤΟ ενώ ο ίδιος προβάλλεται ως ο Μαχντί του Ισλάμ.

Ενώ εξελίσσονταν το πραξικόπημα στην Τουρκία μέσα σε λίγες ώρες η μουσουλμανική πολιτοφυλακή του Ερντογάν κατέλαβε κομβικά σημεία των πόλεων και δικοί του ένστολοι εισεβαλλαν στην αμερικανική βάση του Ιντζιρλίκ αποκτώντας τον πλήρη έλεγχο του πυρηνικού οπλοστασίου της βάσης. Αυτό δεν αναφέρθηκε από κανένα διεθνές ΜΜΕ παρά την τεράστια σημασία του γεγονότος.

Η εισβολή και κατάληψη του Ιντζιρλίκ από την μουσουλμανική πολιτοφυλακή του Ερντογάν, όπως ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, έγινε για να γίνει ερευνά που συνδέεται με την απόπειρα πραξικοπήματος. Η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στη βάση είχε επίσης διακοπεί, αναγκάζοντας τον αμερικανικό στρατό να καταφύγει στην δική του εσωτερική παροχή ενέργειας έτσι ώστε να συνεχίσει τις πολεμικές του επιχειρήσεις κατά των Τζιχαντιστών στην Συρία. Αυτό είναι επιτυχία για τα σχέδια του Ομπάμα.

578ceb48c46188e1538b4599

Ας κάνουμε μια σύντομη ιστορική αναδρομή. Οι Οθωμανοί κατέλαβαν την Κωνσταντινούπολη το 1453 με τον Μωάμεθ τον Πορθητή και επέβαλλαν το χαλιφάτο και την Σαρία την οποία όμως κατάργησε ο Κεμάλ με την επικράτηση του στην εξουσία. Η εκκοσμίκευση της Τουρκίας σήμαινε ότι η Κωνσταντινούπολη έπρεπε να ανακτηθεί ξανά από το Ισλάμ. Αυτό υπήρξε το μεγάλο δίλλημα για όλους τους μουσουλμάνους. Σύμφωνα με τους μουσουλμάνους παγκοσμίως, ο Ερντογάν είναι ο εκλεκτός, «ο πρίγκιπας»που εκπλήρωσε μια προφητεία για την «ανάσταση» του χαλιφάτου στην ισλαμική Κωνσταντινούπολη. Έτσι εξηγείται και η εμμονή του να ξαναγίνει η Αγία Σοφία μουσουλμανικό τέμενος γιατί συμβολίζει τον θρίαμβο του Μωάμεθ.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι σύμφωνα με τις ισλαμικές προφητείες ο κατακτητής της Κωνσταντινούπολης είναι ο Μαχντί. Στο Ισλάμ πολλοί λόγιοι από διάφορες χώρες εδώ και χρόνια αναζητούν τον Μαχντί ο οποίος σύμφωνα με αυτούς θα τερματίσει αυτόν τον αγώνα και θα κατακτήσει την Κωνσταντινούπολη. Το Ισλάμ έχει τη δική του έκδοση του Αρμαγεδδώνα η οποία συμπεριλαμβάνει την Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με το Ισλάμ, ο μεγαλύτερος πόλεμος, είναι η κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης και ο ερχομός του Αντιχρίστου και όλα αυτά θα λάβουν μέρος εντός της περιόδου επτά χρόνων.

FINAL Signs Of Imam Mahdi WW3 Erdogan Speech Islam! Black Flag Khorasan Pakistan Saudi Arabia Turkey

Ο πρίγκιπας (Ameer στα αραβικά) αναφέρεται ότι τώρα είναι ο Ερντογάν. Δηλαδή αυτός είναι ο «πρίγκιπας» ο οποίος επρόκειτο να έρθει και αυτό είναι γραμμένο και στο βιβλίο του Δανιήλ. Αυτός ο στρατός δεν θα είναι πλέον ο τουρκικός κοσμικός στρατός αλλά ο στρατός της μουσουλμανικής αδελφότητας. Ο Ερντογάν κατάφερε στο παρελθόν να μεταλλάξει την τουρκική αστυνομία ώστε να είναι η μουσουλμανική πολιτοφυλακή του.

Η κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης από τον Μαχντί και ο τρόπος που το ενορχήστρωσε αυτό ο Ερντογάν έχει πολύ μεγάλη σημασία. Η προφητεία είχε αυτοεκπληρωθεί μπροστά στα μάτια όλων των μουσουλμάνων. Έναν μήνα πριν από το πραξικόπημα ο Ερντογάν ανέφερε αυτήν την προφητεία. Παρακάτω μπορούμε να τον ακούσουμε να λέει για την προφητεία αυτή και το πλήθος να υποτάσσεται σε αυτόν.

Imran Hosein – Imam Al Mahdi & The Return Of The Caliphate (Part 1/3)
Caliph Erdogan Imam Mahdi ARMY World War 3 America Zionist Fight Russia Turkey -Pakistan Last Castle

Ο Ερντογάν εξόπλισε βαριά την εθνοφρουρά της μουσουλμανικής αδελφότητας από την οποία περίπου 6.000 κοσμικοί στρατιώτες συνελήφθησαν μετά την επιχείρηση πραξικοπήματος, ταπεινώθηκαν, βασανίστηκαν και έπρεπε να παρελάσουν γυμνοί όπως η ISIS παρομοίως είχε μεταχειριστεί Ιρακινούς στρατιώτες και ύστερα μαζεύοντας και στριμώχνοντας τους σαν πρόβατα τους είχε βασάνισει μέσα σε τζαμιά.

Εδώ βλέπουμε τον τουρκικό στρατό ο οποίος χρησιμοποιήθηκε σαν αποδιοπομπαίος τράγος από την εθνοφρουρά της μουσουλμανικής αδελφότητας του Ερντογάν.

160716152102-11-turkey-coup-0716-super-169

Παρακάτω οι κορυφαίοι κοσμικοί στρατηγοί της Τουρκίας ηττημένοι και ταπεινωμένοι.

Ακόμη και οι επαγγελματίες ρεπόρτερ για την μουσουλμανική αδελφότητα του καναλιού TRT, δίπλα σε ισλαμιστές με γενειάδες φαίνεται να συμμετείχαν στο σφάξιμο ενός στρατιώτη σε στυλ ISIS.

isis reporter

Ο Ερντογάν προετοιμαζόταν για αυτήν την «κατάκτηση» για μήνες. Είναι το κυρίως πρόσωπο που μισεί τον άγιο Κωνσταντίνο τον Μέγα και την Αποστολική διαδοχή. Η απεικόνιση όπου το Ισλάμ κατέστρεψε τον Άγιο Κωνσταντίνο και το σταυρό, έγινε με την πιο «θεαματική» παράσταση που δημιουργήθηκε από το καθεστώς του Ερντογάν.

Ο Ερντογάν κατέστρωσε ένα σχέδιο. Μπαίνει στην «Ινσταμπουλ» σαν ένας καινούργιος ήρωας κατακτητής όπως έκανε ο Ρουχολάχ Χομεϊνί στο αεροδρόμιο της Ινσταμπούλ. Σύναψε μια διαθήκη ειρήνης με το Ισραήλ. Τα τουρκικά ΜΜΕ είχαν δυσαρεστηθεί, γι αυτό και ο Ερντογάν αποφάσισε να τα κλείσει. Ύστερα απέλυσε όλους από τον δικαστικό κλάδο και συνέλαβε χιλιάδες από την κοσμική αστυνομία. Αυτό ήταν το τέλειο Reichstag, όπως στο βιβλίο του Χίτλερ.

quote-the-mosques-are-our-barracks-recep-tayyip-erdogan-227625

Δημιούργησε την δική του εθνοφρουρά και τώρα ελέγχει τον στρατό του οποίου μόνο το 10% είναι με το μέρος του. Πολλές φορές ο στρατός αρνήθηκε να εισέλθει στη Συρία μη εκτελώντας εντολές του Ερντογάν. Έπρεπε να κάνει κάτι γι’ αυτό. Έτσι τον Ιανουάριο είχε δηλώσει ότι θα χρησιμοποιήσει την τακτική του Χίτλερ. Ακόμη και ο συμμαθητής του Ερντογάν ισχυρίζόταν πως ο Ερντογάν συνήθιζε να κυκλοφορεί με ένα αντίγραφο του βιβλίου του Χίτλερ «Ο αγώνας μου».

eh-copy

adolf-hitler-vs-recep-tayyip-erdogan

Ο Ερντογάν-Χίτλερ λοιπόν του μουσουλμανικού κόσμου γοητεύει τα πλήθη με τον ίδιο τρόπο όπως ο Χίτλερ. Αυτό ήδη αποτελεί κάλεσμα για αφύπνιση. Αυτός δεν είναι ένας Χίτλερ που ζητάει μια άρια φυλή, αλλά έναν ολόκληρο πλανήτη κάτω από την κυριαρχία του Αλλάχ και του προφήτη του, να κυριαρχήσει στην Ισπανία και να διαλύσει την Αγία Τριάδα.

Ο Ερντογάν λέει σε αυτό το βίντεο:

«Δόξα στον Αλλάχ, τον άρχοντα των δύο κόσμων (αυτού του κόσμου και του άλλου κόσμου) όπου η κυριότητα ανήκει μόνο στον Αλλάχ, η νίκη μόνο στον Αλλάχ…… Έχουμε ντυθεί με τις πανοπλίες μας και περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο όπως έκανε ο Sultan Alparslan. Έχουμε πιστέψει όπως ο σουλτάνος Saladin. Η νίκη δεν έρχεται από το σπαθί αλλά από τον Αλλάχ. Έχουμε προχωρήσει στο μονοπάτι αφότου κάψαμε τα πλοία της επιστροφής πίσω μας όπως έκανε ο κατακτητής της Ισπανίας, Tareq Benziad».

KANAAAAAAAT

Ο Ερντογάν θέλει την Ιταλία και την Ισπανία. Επιζητεί να γίνει ο Tariq Bin Ziad, ο κατακτητής της Ισπανίας. Θέλει ακόμη να γίνει όπως ο τύραννος Alp Arslan και ο Saladin. Αυτοί είναι οι μουσουλμάνοι ηγέτες οι οποίοι πάλεψαν κατά του χριστιανισμού ενώ ο Saladin κατέκτησε ακόμη και την Ιερουσαλήμ. Θέλει να κηρύξει πόλεμο στα ισχυρότερα τείχη για να δώσει έναυσμα στον ξένο θεό του, τον Αλλάχ.

Όταν γίνονται αναφορές στον Αντίχριστο, αρκετοί μελετητές βασίζονται σε μία ή δύο φράσεις ως αποδείξεις των προσωπικών τους θεωριών για το ποιος μπορεί να είναι.Τα επόμενα δύο χρόνια θα υπάρξουν περισσότερες βιβλικές προφητείες οι οποίες θα ανακύψουν από τις σελίδες του βιβλίου του Δανιήλ.

Μετά το 2016 τα χρόνια θα είναι πολύ κρίσιμα. Ο νέος αγώνας του Ερντογάν ξεκινάει και μέσα σε ενάμισι χρόνο περίπου θα δούμε έναν τρίτο γύρο εκλογών. Με την επιρροή του στην Ευρώπη καθώς και την κατοχή ελέγχου στο μουσουλμανικό κόσμο, έχουμε τον καλύτερο υποψήφιο για τον Αντίχριστο.

Ο Δανιήλ είπε: Μου είπε λοιπόν (ο άγγελος)• Το τέταρτον θηρίον είναι η τετάρτη βασιλεία επάνω εις την γην, η οποία από απόψεως δυνάμεως και αγριότητος θα υπερέχη από τας άλλας βασιλείας. Θα καταφάγη όλην την οικουμένην, θα ποδοπατήση και θα κατακόψη αυτήν. Δαν. 7,23

Τα δέκα κέρατα του θηρίου αυτού συμβολίζουν τους δέκα βασιλείς, που θα εμφανισθούν. Κατόπιν από αυτούς θα εμφανισθή ένας άλλος, ο οποίος θα ξεπεράση όλους τους προηγηθέντας εις έργα κακά και ολέθρια, τους δε τρεις βασιλείς θα κτυπήση και θα εξευτελιση. Δαν. 7,24

Αυτός (ο Αντίχριστος)θα εκσφενδονίση λόγους αλαζονικούς και υβριστικούς εναντίον του Υψίστου Θεού. Θα καταδιώξη και θα αχρηστεύση τους αγίους του Υψίστου Θεού. Θα σχεδιάση να αλλάξη τους καιρούς και τον νόμον του Θεού, να δημιουργήση νέαν τάξιν πραγμάτων. Μέχρις ωρισμένου καιρού θα παραχωρηθή εις αυτόν μία τέτοια εξουσία. Δαν. 7,25

Ο λόγος που ο Ερντογάν θα ανατείλει την στιγμή του τέλους του είναι απλό. «Aυτός» ο οποίος θα αλλάξει τους νόμους και θα εκτελέσει όλα τα έργα του Αντιχρίστου δεν θα είναι παρά ένας άνθρωπος.

Τα «δέκα κέρατα» του θηρίου είναι τα επτά μουσουλμανικά χαλιφάτα που αντιπροσωπεύονται από την διαδοχή των 10 βασιλιάδων από το Χαλιφάτο Ρασιντούν μέχρι την Οθωμανική αυτοκρατορία η οποία από τον 6ο αι συνέχισε μέχρι που το Ισλάμ κατατροπώθηκε τον 19ο αι. Ύστερα, μετά από αυτούς τους βασιλιάδες έρχεται αυτός: ενδέκατος.

Αν η ερμηνεία αυτή είναι σωστή και ο Ερντογάν είναι αυτός ο άνθρωπος, τότε είναι ο 11ος βασιλιάς, ένα «μικρό κέρατο» που εμφανίζεται μετά τα άλλα 10. Ο λόγος που είναι ένα «μικρό κέρατο» είναι επειδή η διάρκειά του είναι μόνο επτά χρόνια από τότε που εγκαινιάζεται ως χαλίφης όπου αρχίζει να εισέρχεται στην Ευρώπη μέσω της πλημμύρας του (από μετανάστες) εξερχόμενος «από το στόμα του δράκοντος». Αποκ. 16,13

Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη ταραχή η οποία θα επηρεάζει περισσότερο την Ευρώπη. Γι αυτόν το λόγο δεν είναι καθόλου τυχαίο να παρατηρήσουμε ότι μερικοί από τους ακολούθους του Ερντογάν πιστεύουν ότι είναι ένας χαλίφης ο οποίος επιζητεί να αναστήσει το ισλαμικό χαλιφάτο και την οθωμανική αυτοκρατορία. Δεν αποτελεί σύμπτωση ότι ο στόχος του Ερντογάν της «Μεγάλης Τουρκίας» έχει ως σκοπό να ολοκληρωθεί το 2023.

Ο Ερντογάν, ο κυρίαρχος της Τουρκίας, η σημαία του κόκκινου δράκου με τα δύο κέρατα της ημισελήνου ξεκίνησε μια «πλημμύρα» (Αποκάλυψη κεφ 12) στην Ευρώπη, εκεί όπου βρισκόταν η καρδιά του χριστιανισμού, δημιουργώντας σκηνές οι οποίες δεν είχαν προηγούμενο στην ιστορία, με την Γερμανία και την Ευρωπαϊκή Ένωση να παρακαλούν τον Ερντογάν να σταματήσει αυτήν την πλημμύρα.

Και εφάνη στον ουρανόν ένα έκτακτον και καταπληκτικόν σημείον, εφάνη δηλαδή μία γυναίκα, που είχε ολόγυρά της, σαν ολόλαμπρο ένδυμα, τον ήλιον, και η σελήνη ήτο κάτω από τα πόδια της σαν υποπόδιόν της, και επάνω στο κεφάλι της υπήρχαν, σαν ολόφωτο στεφάνι, δώδεκα αστέρια. (Και συμβολίζει αυτή την λάμπουσαν από αγιότητα βασιλείαν του Θεού, την οποίαν λαμπρύνει ως ήλιος αυτός ο Χριστός και ως δώδεκα φωτεινοί αστέρες οι δώδεκα Απόστολοι). Αποκ. 12,1

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *