ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ

5/5 (3)

ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΑΠΟ ΤΟΝ PARIS LEONE, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΗΓΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…. ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ…….ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ …….ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ……

<<- ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.( ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…… ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ…….)

ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.(ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝ….. ΜΙΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ)……

ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΜΕ, ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΥΨΗΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ.(ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ…. ΠΟΛΛΑ ΑΠΛΥΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΚΑ)…..

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ.(ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ….. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ…..ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ)……

ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ.(ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ….)

ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ.(ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΣΟΚ ΑΠΟ ΟΣΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ….. ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΤΟΥΣ)…..

ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗΧΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ.(ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ)……

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ.(ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ…. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ)……

ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΝΤΩΝ ΕΖΗΣΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.(ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2500000 ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ)….

ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΡΟΠΟ.(ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ) …….

ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ (ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ) ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΗ ΓΗ.( ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ….. ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ)……

ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.( ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΙΩΝ)……

ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΤΕΘΗΚΑΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.(ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ….. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΗΙΝΕΣ….. ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΙΜΟΒΟΡΟ…..ΣΑΤΑΝΙΚΟ…..)

ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ.(ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ…… ΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ….. Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ… ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ)……..

ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΑΝΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ.(ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΙΑ…… ΘΑ ΑΝΕΛΛΙΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥ…… ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ)……….

ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ. ( ΑΝΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ……. ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ….)

ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…..>>

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ… ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ……… ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ………….

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ……… ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ….. ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΟΝΟ…ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ…. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ…… ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ……

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο PARIS…. ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ

ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ….. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ, “ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ”, Η ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ….

https://t.me/nikolaosanaximandros

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *