ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ, (βίντεο)

4/5 (2)

φοτοΓράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Ευρωπαίος χριστιανός προσήλυτος στο Ισλάμ προς χριστιανούς: «Θα κατακτήσουμε τη Ρώμη και θα διαλύσουμε-συνθλίψουμε τους σταυρούς σας!»

Τα δυτικά χριστιανικά δόγματα που αλλοιώνουν το μήνυμα του ευαγγελίου προκειμένου να τραβήξουν περισσότερο κόσμο, κάνουν ένα τεράστιο λάθος. Ευνουχίζουν την δύναμη και τον σκοπό της χριστιανικής σωτηρίας για την οποία ο Χριστός μας έχει καλέσει. Όπου διαστρέφεται η διδασκαλία, αγνοείται ο ίδιος ο Χριστός.

Οι άνθρωποι φεύγουν σήμερα από την εκκλησία γιατί δεν νοιώθουν αρκετά συνδεμένοι με αυτήν, ή την αποστρέφονται λόγω εσωτερικής σύγκρουσης και διαμάχης ενώ ένα ξερό, ξύλινο κήρυγμα και η πλημμελής ποιμαντική φροντίδα παίζουν επίσης καθοριστικό ρόλο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχουμε περιπτώσεις μεταστροφής σε άλλη θρησκεία, όπως αυτή που θα δούμε. Ακόμα και στους Ορθόδοξους ναούς όπως έλεγε κάποιος πνευματικός μας, ο πάτερ Πορφύριος που κοιμήθηκε πριν από πέντε χρόνια, «όταν κοιτάζω την Κυριακή το εκκλησίασμα, νομίζω πως βρίσκομαι σε… γηροκομείο.»

φοτο1
Ο  Cerantonio είναι ένας πιστός που άνηκε στην παπική εκκλησία και ο οποίος μεταστράφηκε σε μουσουλμάνο ονόματι Musa Cerantonio. Αυτός ο μουσουλμάνος στέλνει τώρα ένα πολύ χαρακτηριστικό μήνυμα προς όλους μας στην Ευρώπη αλλά και στην χώρα μας: «οι Χριστιανοί είναι άπιστοι οι οποίοι δεν αξίζουν σεβασμό ή να έχουν ναούς και το Ισλάμ έρχεται για να κατακτήσει τη Ρώμη.»

Ο κύριος Cerantonio, σύμφωνα με την Daily Mail, προέρχεται από έναν χριστιανικό παπικό περιβάλλον. Στην παρακάτω εικόνα τον βλέπουμε στην πλατεία του Αγίου Πέτρου να κρατάει προκλητικά μια τζιχαντιστική σημαία με το μήνυμα : «Δεν υπάρχει άλλος θεός εκτός από τον Αλλάχ και ο Μωάμεθ είναι ο προφήτης του.»
φοτο2
Σύμφωνα με κάποιο μπλογκ, την φωτογραφία αυτή την είχε ποστάρει πριν από τέσσερα χρόνια μαζί με ενδεικτικά σχόλια όπου ξεκαθαρίζει ότι οι Μουσουλμάνοι δεν υπερασπίζονται ούτε προστατεύουν άλλες θρησκείες. Θεωρεί ότι οι Χριστιανοί δεν αξίζουν να έχουν εκκλησίες όπως οι Μουσουλμάνοι έχουν τζαμιά και λέει ότι το Ισλάμ τελικά θα κατακτήσει τη Ρώμη.

Την φωτογραφία αυτή τη συνόδευαν λεγόμενα του όπου έλεγε: «Δεν πιστεύουμε στην θρησκευτική ισότητα. Το Ισλάμ είναι η αλήθεια και οι άλλες θρησκείες είναι ψεύτικες. Όταν ο Χριστός επιστρέψει θα διαλύσει και θα συντρίψει τους σταυρούς τους και το Ισλάμ θα κυριαρχήσει. Έχει κανένας πρόβλημα με αυτό ?»

Στο παρακάτω βίντεο εξηγεί το λόγο μεταστροφής του στο Ισλάμ, που έγινε αφότου επισκέφτηκε το Βατικανό και μελέτησε το Χριστιανισμό και το Ισλάμ.

Η περίπτωση αυτή του Musa Cerantonio, πρώην χριστιανού, είναι χαρακτηριστική για να κάνουμε κάποιες σκέψεις και εν όψει αυτών που έρχονται και μην νομίζετε πως η Ορθοδοξία δεν είναι στο στόχαστρο τους. Αυτά που γίνονται στην Συρία με τις σφαγές των Ορθόδοξων είναι πολύ χαρακτηριστικά.

Οι ημέρες της απάθειας για τους πραγματικούς πιστούς έχουν παρέλθει. Οι ημέρες της αδυναμίας και της διστακτικότητας έχουν τελειώσει πλέον. Είναι καιρός πλέον να έρθουν ημέρες δικαιοσύνης κατά των διαφθορέων της πίστης που αφήνουν τις «πόρτες» ανοιχτές για να γεννηθούν τέτοιοι αποστάτες. Οι μέρες που ζούμε είναι οι μέρες όπου όσοι έχουν ζήλο πρέπει να «πάρουν τα μαστίγιά τους και να οδηγήσουν τους κλέφτες έξω από τον Ναό.»

Για δεκαετίες οι δίκαιοι Χριστιανοί έχουν υποστεί κακομεταχειρίσεις και αγνοούνταν από τους εκκλησιαστικούς ηγέτες. Αυτό συνέβαινε διότι πολλοί Χριστιανοί λανθασμένα τοποθετούσαν τους εαυτούς τους κάτω από την κυριαρχία των εκκλησιαστικών ηγετών. Έτσι είχαν την εντύπωση ότι κάνουν το σωστό, με το να είναι δηλαδή υποτακτικοί, ακόμα και αν με αυτόν τον τρόπο προωθούσαν το κακό και τη διαφθορά.

Αν λοιπόν βλέπουμε οπουδήποτε ιερείς να μιλούν υπέρ του Ισλάμ, ή ακόμα και υπέρ της… ομοφυλοφιλίας θα πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε άμεσα. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους αποστατες και τους αιρετικούς ιερείς και όχι μόνο αυτό, αλλά και να τους ασκήσουμε πίεση. Η εκκλησία δεν είναι μόνο ο κλήρος αλλά το ποίμνιο και το ποίμνιο κάποτε ανεβοκατέβαζε πατριάρχες στην Κωνσταντινούπολη.

Αν δεν πράξουμε τα ανωτέρω, θα έχουμε σταδιακά ακόμη μεγαλύτερο αριθμό αποστατών από την εκκλησία, όπως η περίπτωση που αναφέραμε, αλλά και άθεων. Ενώ το Ισλάμ θα είναι μέσα στα ίδια μας τα σπίτια!

«Και στον επίσκοπον της Εκκλησίας της Λαοδικείας γράψε• Αυτά λέγει ο Αμήν, ο απολύτως αξιόπιστος και αληθινός μάρτυς, η άναρχος και δημιουργική αιτία και αρχή της ορατής και αοράτου δημιουργίας του Θεού.Γνωρίζω καλά τα έργα σου, τα ολίγα, τα ατελή και χλιαρά. Αυτά και μαρτυρούν, ότι ούτε ψυχρός είσαι ως προς την πίστιν, ούτε θερμός. Είθε να ήσουν ψυχρός (διότι υπήρχεν ελπίς να μετανοήσης και θερμανθής) η να ήσουν ζεστός και θερμός. Έτσι επειδή είσαι χλιαρός και ούτε (είσαι) ζεστός ούτε ψυχρός, μέλλω να σε αποβάλλω σαν εμετό από το στόμα μου» Αποκάλυψη 3,14-16

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

5 Σχόλια

 1. Το κακο που θα παθουν ολοι αυτοι οι <> δεν θα υπαρχουν λεξεις για να το εξηγησεις..διοτι θα φανε ουρανοκατεβατη φωτια απο τον ουρανο..!..ψευτες και υποκριτες..σε ολο την εκταση..σκοτωνουν τα αδελφια ,μαναδες ,πατεραδες,και οι ιδιοι ειναι χειροτεροι με τις πραξεις των..πωληση και αγορα σκλαβων ,σε πλουσιους σαουδαραβες..χωριζουν μανες απο παιδια ..εξοπλιζουν βαρβαρους , σεβασμος μηδεν προς τον πλησιον..κακομεταχειριση ζωων ..αρα δεν σεβονται ουτε τον Θεο τον ιδιο .για τον οποιο λενε οτι ειναι πολυευσπλαχνος…αρα αυτοι απο που πηρανε..? αφου ειναι ο πατερας..? ..που ειναι η ακολουθεια εντολων ..αγαπα τα ζωα ..να βλεπεις τον πλησιον ως εαυτον..? Εδω αποκαλυπτεται το σκοτεινο προσωπο τους..!!!

 2. Ωστόσο, ο Cerantonio ειναι εξτρεμιστής και υποστηρικτής της Αλ-Νούσρα και του ΙΣΙΣ. Δεν είναι πρότυπο/παράδειγμα μουσουλμάνου αλλά αιρετικός χαριτζήτης. Το ποιοι είναι οι χαριτζήτες, μπορείτε να το ψάξετε και να διαβάσετε.

 3. Ο Cerantonio ειναι εξτρεμιστής και υποστηρικτής της Αλ-Νούσρα και του ΙΣΙΣ. Δεν είναι πρότυπο/παράδειγμα μουσουλμάνου αλλά αιρετικός χαριτζήτης. Το ποιοι είναι οι χαριτζήτες, μπορείτε να το διαβάσετε.
  https://ahmedeldin.files.wordpress.com/2015/02/xaritzhtes.pdf

 4. Μείνατε ἐν ἐμοί, κἀγὼ ἐν ὑμῖν. Ἐὰν τὰς ἐντολάς μου τηρήσητε, μενεῖτε ἐν τῇ ἀγάπῃ μου, καθὼς ἐγὼ τὰς ἐντολὰς τοῦ πατρός μου τετήρηκα καὶ μένω αὐτοῦ ἐν τῇ ἀγάπῃ. Αὕτη ἐστὶν ἡ ἐντολὴ ἡ ἐμή, ἵνα ἀγαπᾶτε ἀλλήλους καθὼς ἠγάπησα ὑμᾶς. Οὐκέτι ὑμᾶς λέγω δούλους, ὅτι ὁ δοῦλος οὐκ οἶδε τί ποιεῖ αὐτοῦ ὁκύριος· ὑμᾶς δὲ εἴρηκα φίλους, ὅτι πάντα ἃ ἤκουσα παρὰ τοῦ πατρός μου ἐγνώρισα ὑμῖν.

 5. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

  ‘’ΕΠΕΣΤΗ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ.Ο ΚΩΔΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΕΣΗΜΑΝΕΝ.
  Ή ΘΑ ΥΠΑΡΞΩΜΕΝ Ή ΘΑ ΠΕΣΩΜΕΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ’’
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ

  Τον καπνό όλοι τον βλέπετε…
  Το ότι τα ΙΕΡΑ και τα όσια της Ελλάδας και των παιδιών της που ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ.. νερό κανείς σας δεν δίνει !
  Την ώρα που ο πλούτος της Ελλάδος φτάνει ο κάθε έλληνας να πάρει 96 δις ευρώ… Οι έλληνες είναι χρεωμένοι; Και πληρώνουν δυσβάστακτους φόρους; Και ο λαός κοιμάται στους δρόμους; ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ … ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ !

  Τα ελληνόπουλα τα καταντήσανε πρεζόνια, τους φτωχούς ακόμα φτωχότερους. Και κανείς μας δεν νοιάζεται ότι μας πουλάνε σε ξένα έθνη…. Η Ελλάδα δεν αντιπροσωπεύεται από κόμματα και παρατάξεις ιδεολογιών, αλλά με την ΑΓΑΠΗ, την ΠΑΙΔΕΙΑ της, και τα ΙΔΑΝΙΚΑ των ΠΡΟΓΟΝΩΝ πατέρων της ελευθερίας μας, στους ΝΟΜΟΥΣ του Θεού, και της ΕΙΡΗΝΗΣ του λαού της.

  Πενθώ … Ένα απλήρωτο γραμμάτιο, χρωστάει η γενιά αυτή, στο αδικοχαμένο αίμα των πατέρων πεσόντων υπέρ της πατρίδας μας…

  Κάποτε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ήρθε σε λογομαχία με τον σατανά… ‘’θα σε σφάξω βρε χαμένε, πάλι ψέματα μου λες;’’ Και τότε ο διάβολος με απάθεια και αλαζονεία του απαντά… ‘’για δες τους Έλληνες, από το πρωί μέχρι το βράδυ τρώγονται σαν τα σκυλιά , και όμως νόμος δεν υπάρχει… διότι Μιχαλάκη μου όταν κάνεις πολιτική, τότε το δίκαιο αλλάζει νόμιμα. ‘’… Πού είναι τα ιδανικά της ελευθερίας, όταν αυτά αποκτήθηκαν με θυσίες και αίμα, μέσα από την σκλαβιά… και σήμερα ενώ έχουμε ελευθερία, χαθήκαν τα ιδανικά της και ζούμε μέσα στην σκλαβιά; Ο φιλοτομαρισμός και η αδράνεια είναι δείγματα Εθνικής και Κοινωνικής σαπίλας.

  ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ !
  ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ !
  ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,
  ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ !
  ΜΗ ΛΕΜΕ «Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ» ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΑΣ !
  ΕΜΕΙΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ !
  ΕΜΕΙΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !
  ΜΗΝ ΛΕΜΕ «ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…» !
  ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ…ΕΣΥ, ΑΥΤΟΣ, ΕΓΩ…
  ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ !

  Έλληνες ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ, γιατί αν ξεσηκωθούμε χωρίς αδερφοσύνη … «και αν μισούνται αναμεταξύ τους δεν τους πρέπει ελευθεριά» λέει ο Σολομός. <>(Θ. Κολοκοτρώνης)

  ΟΧΙ ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ, αυτό είναι εκ του πονηρού.
  ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΣ Η ΣΚΟΝΗ, ΜΑ Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ !

  Αλλά ο Χριστός Αληθώς Ανέστη. Από την τέφρα αυτή γεννάται η Ελλάς. Το ιδεώδες της ελευθερίας δεν βρίσκεται μέσα σε αυτήν. Διότι μπορεί να καταλυθεί η ελευθερία και όμως το ιδεώδες της να ζει. Η ελευθερία του ανθρώπου έγκειται στην ελευθερία του πνεύματός του. Η ελευθερία του καθενός μας καθορίζει την πορεία της ζωής του. Η όποια θυσία προσφορά, για να έχει αποτέλεσμα χρειάζεται να γίνεται χωρίς πίεση εσωτερική ή εξωτερική, αλλά με βάση την επιθυμία να ζήσουμε αυτό το «κάτι άλλο» του κόσμου μας.

  Κανείς δεν φοβάται το σκοτάδι, φοβάται αυτό που κρύβεται μέσα του…
  Κανείς δεν φοβάται τα ύψη, φοβάται την πτώση…
  Κανείς δεν φοβάται να πει Σ’ Αγαπώ, φοβάται την απάντηση.

  Συνήθως θεωρούμε την ευτυχία ως κατάσταση που έχει πηγή το είναι μας, τον εαυτό μας. Όμως φαίνεται πως αυτό είναι πλάνη. Αγάπη σημαίνει θυσία του εαυτού μας. Σημαίνει διάλυση του ΕΙΝΑΙ, αυτό το «απαρνησάσθω εαυτόν». Τότε αυτή η θυσία, γίνεται αιτία ανασυγκρότησης του είναι μας, ανάσταση και όντως Ζωή. Ελλάς είναι Ορθοδοξία, η δόξα των Ουρανών. Γι αυτό και σήμερα, όποιος είναι υπέρ της Ελλάδος αποκεφαλίζεται και πολεμιέται.
  «Αν το παιδί όμως δεν φωνάξει, η μάνα δεν καταλαβαίνει ότι πεινάει» Ήρθε η ώρα να φωνάξουμε Έλληνες !

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΑΔΕΡΦΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !
  ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟ ΜΑΣ.
  ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΩ ΜΑΣ!
  ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ !
  ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ !
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ, ΤΟ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ !

  «Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο»
  Έχετε θάρρος Έλληνες !!! Ας κάνουμε το πρώτο καθήκον μας, αυτό της αδελφοσύνης μας, και ας μην σκεπτόμαστε και αγωνιούμε τι θα κάνουμε μετά !

  Όταν ένας πολεμά για μια ιδέα… αυτός πολεμά ! Όταν όλοι ενωθούν για την ανθρωπιά και το ήθος της ανθρωπιάς και της ειρήνης, τότε ο Θεός είναι τα πόδια σας, τα χέρια σας, η καρδιά σας…η αγάπη σας.

  ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
  ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

  Εν αρχή της αφυπνίσεως ο Λόγος, Εν αρχή της αγάπης η ανθρωπιά. Μα που η ανθρωπιά και η αγάπη… όταν διδαχτήκαμε πως χωρίς το χρήμα είσαι….τίποτα; Ναι για Θεό όλοι μιλάμε… μα τι εστί Θεός και τί εστί ανθρωπιά… όταν ο αδελφός τον αδελφό ως κάτι άλλο από το είναι μας εμείς πολεμάμε; Το να τιμάς τους θεούς σου… και να μάχεσαι για αυτούς, ενώ μισείς τον αδελφό σου… σταυρώνεις την ανθρωπιά !
  Φωνάζουμε ανάσταση…. και όμως τον θάνατο της αγάπης υπηρετούμε.
  Ονομαζόμαστε Ελλάδα… και τους εχθρούς της ειρήνης μας προσκυνάμε, και την Ολύμπια φλόγα των ουρανών για το χρήμα την ποδοπατάμε.
  Αν δεν θέλουμε να ζούμε σαν σκλάβοι…. τότε γιατί θέλουμε να ζούμε σαν αφέντες;
  Αν θέλουμε να ζούμε σαν βασιλιάδες….τότε γιατί τον κρατάμε μαρμαρωμένο;
  Εσύ Ελλάδα, μαρμαρωμένη από αγάπη …. εσύ η νεκρή από το πνεύμα της θεϊκής σου φύσης και ανθρωπιάς, ανάστασης ώρα ελύληθεν, αμήν!!!
  Οι ψευδοπροφήτες της νέας τάξης και εποχής, με την δημιουργία σκηνοθετημένων γεγονότων.. διαιωνίζουν τις προφητείες τους …προς την καταστροφή και την αυτο-σκλάβωση εμάς των Ελλήνων … και την καταπάτηση της γης μας, από ξένα έθνη….

  Έλληνες αδελφωθείτε…. καιρός να αναστηθούμε…
  Μην πέφτουμε στα δίχτυα του φθόνου και του μίσους αναμεταξύ μας…
  Αδέλφια εμείς το Σώμα Χριστού ….εμείς έλληνες !
  Καρποί και γόνοι ειρήνης και αγάπης της φύσης του Θεού , αεί εσμέν !
  Και όχι της λερναίας Ύδρας τα κεφάλια.

  Το κακό μας έλκει και δεν μας σπρώχνει στο γκρεμό. ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΝ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ….ΕΜΕΙΣ ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ… ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ… ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΑΜΑΡΤΗΣΑΜΕ – ΑΣΤΟΧΗΣΑΜΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ = ΑΓΙΟΙ = ΧΡΙΣΤΟΣ = ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΩΝ ΥΙΟΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ; ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟ;

  ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ στους ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ ! Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ !

  Αυτός που είδε ότι η γη γυρίζει… αυτός το γνωρίζει. Αυτός που άκουσε ότι η γη γυρίζει , αυτός το ξέρει. Αυτό που γνωρίζεις εμπειρικά, είναι ο φύλακας άγγελός σου. Αυτό που ξέρεις από κάποιους άλλους που σου επιβάλουν το τί πρέπει και τί δεν πρέπει είναι δαιμόνιον. ‘Ο,τι πιστεύει ο άνθρωπος, θεουργείται… και πραγματώνεται, ό,τι δεν πραγματώθηκε στην ζωή του ανθρώπου, είναι ό,τι πίστεψε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί…. δηλαδή δεν γνώριζε, αμφέβαλε, και έσπειρε τον καρπό της φοβίας του. Και σήμερα είναι ο καιρός, που οι άνθρωποι καλικάντζαροι γίναμε, με καλικαντζάρους στα μυαλά για γνώση…. και έτσι το αίμα των ελλήνων από χρηστό έγινε ά-χρηστο. Αγάπη και φθόνος δεν είναι πνεύμα ελληνικό. Αγάπη και συγχώρεση, είναι ορθόδοξο και ελληνικό. Το αίμα φέρνει αίμα… Το μίσος φέρνει μίσος …. Η αγάπη = Ανάσταση αδελφοσύνης, δικαιοσύνης και ειρήνης. Και η «ενωμένη Ελλάδα, το Μέγα Πάσχα της Λαμπρής του Κυρίου !»

  Αν δεν σπάσεις το ΕΓΩ ποτέ δεν θα γίνεις το ΟΛΟΝ… Ελάτε να ντύσουμε την Ελλάδα… με τα χρώματα της Αγιά-Σοφιάς. Ελάτε να στολίσουμε την Ελλάδα με το θείο φως της… Ελάτε να αγαπηθούμε αδέλφια όλοι σε μια γροθιά. Να κάνουμε τα πάντα νέα…. και ειρηνικά… Όπως οι πατέρες μας κάποτε ελπίζανε για τα παιδιά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *