Τι θα συμβεί τον Οκτώβριο με την #Πανδημία​;(βιντεο)Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Η Ελλάδα ανάμεσα στις πρώτες έτοιμες χώρες της Ευρώπης

4.63/5 (8)

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Η Ελλάδα ανάμεσα στις πρώτες έτοιμες χώρες της Ευρώπης

Η Ελλάδα είναι μεταξύ των πρώτων χωρών που θα συμμετάσχουν στις δοκιμές για το πράσινο ψηφιακό πιστοποιητικό ανέφερε ανώτατος κοινοτικός αξιωματούχος σε ενημέρωση προς τους ανταποκριτές.

Οι χώρες χωρίζονται σε τρία γκρουπ με βάση το κατά πόσο είναι έτοιμες τεχνικά για το πιστοποιητικό, ενώ οι δοκιμές αναμένεται να ξεκινήσουν τη δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου.
Εκτός από την Ελλάδα, μεταξύ των χωρών που ανήκουν στην πρώτη ομάδα, είναι η Ισπανία, η Ιταλία, η Μάλτα, η Βουλγαρία, η Εσθονία, το Λουξεμβούργο.
Η Κύπρος ανήκει στο δεύτερο γκρουπ που θα προχωρήσει σε δοκιμές λίγο αργότερα.
Το πράσινο ψηφιακό πιστοποιητικό θα είναι τεχνικά έτοιμο την 1η Ιουνίου σημείωσε ο ίδιος αξιωματούχος.
Ο στόχος είναι να λειτουργήσει πλήρως στις 30 Ιουνίου.
Πηγή

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΗΤΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !! ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ !! ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ !! “Από Σεπτέμβριο η συζήτηση για την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού σε κατηγορίες πολιτών, όπως οι υγεινομικοί” !!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΗΤΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !! ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ !! ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ !! “Από Σεπτέμβριο η συζήτηση για την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού σε κατηγορίες πολιτών, όπως οι υγεινομικοί” !! ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΜΜΕΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΗΔΗ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ !!! ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΙΚΙΛΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΚΑΙ ΤΗΝ “ΙΔΙΑ ΧΡΗΣΗ” ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ , ΗΡΘΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ !!!

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, άμεσοι και υποχρεωτικοί, τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο, ΤΕΛΟΣ !!

Ο Σεπτέμβριος όμως δεν θα είναι πλέον …Απρίλιος.

Και το ξέρει πολύ καλά…

Τους ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέχοντας στον κόσμο το ΑΠΟΛΥΤΟ όπλο να αποκρούσει τους εκβασιμούς !!

 ~~~

Διαβάζουμε στο healthreport.gr:

Μητσοτάκης: Έκκληση σε όλους να εμβολιαστούν- Από Σεπτέμβριο η συζήτηση για υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών

_________________

Έκκληση σε όλους να εμβολιαστούν καθώς είναι ο μόνος τρόπος να ελέγξουμε την πανδημία απηύθυνε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια συνέντευξη του εφ’ όλης της ύλης στον «Alpha».

Παράλληλα επανέλαβε πως από τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η συζήτηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά “πρέπει να ανοίξει η συζήτηση για κάποιες κατηγορίες πολιτών που θα πρέπει να εμβολιάζονται υποχρεωτικά, όπως οι υγειονομικοί. Δεν θέλω να κάνω τώρα αυτή τη συζήτηση, αλλά από τον Σεπτέμβριο, όταν θα έχει μειωθεί η πίεση στο ΕΣΥ. Έχω ζητήσει από την Επιτροπή βιοηθικής να μας συμβουλεύσει. Η συζήτηση θα αρχίσει και θα ολοκληρωθεί το Φθινόπωρο”.

Αναφερόμενος στην επιχείρηση “Ελευθερία” δήλωσε πως είναι εξαιρετικά καλά οργανωμένη. Μπορούμε να κάνουμε γρήγορα και αποτελεσματικά τα εμβόλια που έχουμε στη διάθεση μας. Ένα μεγάλο ποσοστό των ηλικιωμένων έχει εμβολιαστεί. Ένα 30% δεν έχει προσέλθει. Κάνω έκκληση να πάνε να εμβολιαστούν. Οι γιατροί των εντατικών λένε ότι οι συντριπτική πλειοψηφία των διασωληνωμένων είναι συμπολίτες μας που δεν έχουν εμβολιαστεί. Τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά”.

Αναφερόμενος στους αρνητές, ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε πως “είναι ελάχιστοι και είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Για τα self tests υπήρχε καχυποψία. Αναλαμβάναμε ένα ρίσκο για το πώς θα δουλέψει αυτό το σύστημα. Περνάει τη σκυτάλη υπευθυνότητας στον πολίτη. Θα προμηθευτούμε έναν μεγάλο αριθμό για τον επόμενο μήνα. Δούλεψαν πολύ καλά”.

__________________

Επομένως, μετά τον Βασίλη Κικίλια, ο οποίος τον Σεπτέμβριο, μετά το εξώδικο για τον νόμο 4682/2020, δήλωσε ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι αντισυνταγματικός, και μετά την δήλωση αρχικώς περί της χρήσης του πιστοποιητικού εμβολιασμού ΜΟΝΟ για ΙΔΙΑ ΧΡΗΣΗ, η οποία επικυρώθηκε αμέσως μετά δια νόμου, έρχεται τώρα ο Κυριάκος Μηστοτάκης να τελειώσει το θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, δηλώνοντας ότι θα συζητηθεί από …Σεπτέμβριο !!

Μαζί όμως με την άμεση υποχρεωτικότητα πηγαίνει και η ΕΜΜΕΣΗ που είναι και η χειρότερη ίσως μορφή της υποχρεωτικότητας.

Είναι αυτή που επιβάλλεται στην πράξη στους εργασιακούς χώρους, σε κέντρα φιλοξενίας και στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας. Με απειλές περί συνεπειών που φτάνουν μέχρι την απόλυση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ την υποχρεωτικότητα αυτή, μεταθέτοντάς την ως “συζήτηση για τον Σεπτέμβριο”, και μας δίνει το απόλυτο όπλο να αποκρούσουμε τους εκβιασμούς.

Σας το έχω πει ότι όπου να ‘ναι τελειώνουμε;

Σας το λέω ξανά.

Τώρα, αυτά τα περί αρνητών και ότι αυτοί είναι “ελάχιστοι”, προφανώς γέλαγαν και τα μικρόφωνα όταν το έλεγε.

Διότι αν ήταν “ελάχιστοι” δεν θα απηύθυνε …έκκληση για τον εμβολιασμό !!

Στους …ελάχιστους τον απευθύνει ;;

Ούτε θα μας έλεγε για τη συζήτηση για την υποχρεωτικότητα, έστω από Σεπτέμβριο, αν σήμερα είναι “ελάχιστοι” οι αρνητές, οπότε λογικά τον Σεπτέμβριο δεν θα έχει μείνει …κανένας !!

Τα δε μικρόφωνα δεν γέλαγαν άλλα έκλαιγαν με όσα είπε για την ασφάλεια των εμβολίων και για τους διασωληνωμένους…

Δύο μηνυτήριες αναφορές έχω να υποβάλω στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου πριν την κατάθεση της τελικής. Καθώς και το έγγραφό μου προς την Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων.

Στη δεύτερη αναφορά, που ως αντικείμενο θα έχει τον εμβολιασμό, περίοπτη θέση πλέον θα έχουν οι δηλώσεις αυτές του Κυριάκου Μηστοτάκη…

Της απονομιμοποίησης του υποχρεωτικού εμβολιασμού…Πηγή >> https://www.makeleio.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ
ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ANGELIA DESELLE – Άσχημο τρέμουλο
μετά από το εμβόλιο της Pfizer

ΓΙΟΣ 2 ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΞΗΓΕΙ
ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΨΕΥΤΟ-ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ

ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΤΩΝ 400.000 ΝΕΚΡΩΝ
ΑΠΟ »COVID» ΟΙ Μ.Ε.Θ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΕΣ!

ANGELIA DESELLE – Άσχημο τρέμουλο
μετά από το εμβόλιο της Pfizer

https://newtube.app/fake_pandemic/CgEaMsc

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Δεν θα καταφερουν τιποτα οι εβραιοι στην ουσια.
    Ολο το ηλιθιο σχεδιο τους θα παει στον κουβα γιατι απλα ειναι εντελως ηλιθιοι και επειδη παντα θα υπαρχουν ανθρωποι με αξιοπρεπεια και μυαλο.
    Δηλαδη το αντιθετο απο αυτους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *