ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΦΛΥΑΡΟΥΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

5/5 (7)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Δήλωση γνωστού περιφερειάρχη της βορείου Ελλάδος : «Έχουμε μπροστά μας πολλά χρόνια υγεία να’ χουμε για να γιορτάσουμε το Πάσχα όπως θέλουμε».

Το ίδια πιπιλάνε και όλοι οι νεοφώτιστοι της Ορθοδοξίας που δεν έχουν καμία σχέση και δεν πάτησαν ποτέ το πόδι τους σε κάποιο ναό, για την απαγόρευση ουσιαστικά του Αγίου Πάσχα για πρώτη φορά στα χρονικά της από αιώνων ελληνικής Ορθοδοξίας.

Θεολογίζοντες και Θολολογίζοντες, προσπαθούν να πείσουν τον κάθε πιστό ότι δεν χρειάζονται οι Θείες Λειτουργίες, δεν χρειάζεται η Θεία Κοινωνία, δεν χρειάζεται ο Επιτάφιος και η Ανάσταση, γιατί προέχει λένε η ανθρώπινη ζωή, λες και όλα αυτά δεν έχουν γίνει για την ίδια την ανθρώπινη ζωή.

Αντί να γίνονται καθημερινά δεήσεις σε όλους τους ναούς, αγρύπνιες και κυρίως λιτανείες, όπως γίνονταν τα παλιά χρόνια σε κάθε θανατηφόρο επιδημία, έβαλαν λουκέτο στο κορυφαίο πνευματικό σώμα του ελληνισμού, την εκκλησία.

Με την ευκαιρία αυτή ξεσπάθωσαν παράλληλα οι διάφοροι πνευματομάχοι και κινάγανε όποιον ιερέα τολμήσει να ανοίξει τον Οίκο το Θεού και να ψάλει την Θεία Λειτουργία.

Ο Θεομαχικός ολοκληρωτισμός σε όλο του το μεγαλείο!

Ένας πολύ γνωστός γέροντας Καυσοκαλυβίτης, που κοιμήθηκε πριν από μερικά χρόνια, είχε πει ότι αν έρθει χρονιά που στην Μεγάλη Εβδομάδα δεν θα γίνει καμία λειτουργία και οι εκκλησιές θα είναι κλειστές και αμπαρωμένες, τότε να περιμένετε να έρθουν πολλά «κακά» που θα αρχίσουν στη συνέχεια .

Ας μας ελεήσει ο Παντοδύναμος.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *