Τι είναι το διαβατήριο εμβολιασμού και ποιοι εμπλέκονται (βιντεο)

4.8/5 (5)

«Τι είναι το διαβατήριο εμβολιασμού και πως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί;»[…]«Συνεργάζονται για να μεταφέρουν τα πάντα σε αυτά τα κινητά συστήματα όπου είναι μια βιομετρική ταυτότητα αυτή που σου δίνει πρόσβαση στα χρήματα σου όταν δίνεις τα βιομετρικά σου το πρόσωπο σου, το δακτυλικό σου αποτύπωμα κλπ και επίσης διαθέτει και το ιστορικό των εμβολιασμών…»

Το βίντεο στο Brighteon

  

https://www.brighteon.com/embed/677fc74d-16f2-44e1-b031-246543cb83d8

https://oaskhths.blogspot.com/2021/05/blog-post_34.html

Το βίντεο στο Odysee

https://odysee.com/@%CE%91%CF%83%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82:d/Tim-Dillon—The-Council-For-Inclusive-Capitalism:4

Τέλος εποχής για ΑΜΚΑ – ΑΦΜ!

Τό μέλημα τῶν νεοεποχιτῶν εἶναι
πῶς θά μᾶς ξεκάνουν
καί πῶς θά μᾶς χαράξουν!

Πῶς ἤδη ξεχωρίζουν τούς ἐμβολιασμένους ἀπό τούς μή ἀπό εἰδική κάμερα!

Luciferase labeled

Οι νεοσφράγιστοι άνθρωποι από τα πειράματα των ψευδοπροφητών του Θηρίου είναι γεγονός!

Γνωστοί μας ενημερώνουν ότι ανεμβολίαστοι με ψευδή πιστοποιητικά εμβολιασμού, που προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα απο Ισραήλ και Αγγλία για άλλες χώρες, τους σταματάνε, επειδή βλέπουν στην κάμερα ότι δεν είναι εμβολιασμένοι!

Άρα το μηχάνημα ανιχνεύει κάτι στο δέρμα, που πιστοποιεί τον εμβολιασμό… λουσιφεράση; νανοσφαιρίδια;… (Ἱστολόγιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ: τά νανοσωματίδια εἶναι τεχνολογία, ἄς τό ποῦμε μικροσκοπικοί ὑπολογιστές, εἶναι μεταλλικά, ἄρα ἀνιχνεύονται εὔκολα μέ μαγνήτη! Καί ποιός μᾶς ἐγγυᾶται ὅτι δέν μᾶς ἐμφυτεύουν τσίπ ἤ δέν θά τό κάνουν σέ κάποια ἀπό τίς ἑπόμενες δόσεις ἐμβολίων ἤ κάτι πού μπορεῖ στήν πορεία νά γίνει χάραγμα;!… Ἄν πάλι οἱ λουσιφέριανς (ἑωσφοριστές) ἐντοπίζουν τήν λουσιφεράση πού ἐμπεριέχεται στά γενετικά ἐμβόλια καί φωσφορίζει ἀπό εἰδική κάμερα, κι αὐτό εἶναι ἕνα εἶδος προχαράγματος ἐντοπισμοῦ κι ἀπόλυτου ἐλέγχου!).
Ένα έχει σημασία, ότι με το νούμερο του Αντιχρίστου σφραγίζεται ο άνθρωπος για να ελέγχεται απόλυτα ο νους του. Ας μας τα εξηγήσουν αυτά οι εμβολιασμένοι, που σαν Θεό τρέχουν στο νέο εμβόλιο και όποιον τυχόν βλέπουν να είναι «αρνητής» τον μισούν!!! Εκεί φαίνεται ξεκάθαρα για όσους βλέπουν ακόμα, ο δαιμονισμός του μετανθρώπου της Αποστασίας!
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ, ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΛΟΥΣ Η ΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ ΑΔΕΛΦΟ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ!

Πηγή:
Μᾶς ἐστάλη μέ μήνυμα στό Ἱστολόγιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ ἀπό ἀδελφό ἐν Χριστῷ. Τόν εὐχαριστοῦμε.

Συναφές ἄρθρο:
Τό τσιπάκι τῆς Νέας Ἐποχῆς καί τό χάραγμα τοῦ Ἀντιχρίστου! (2 σημαντικά βίντεο)

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ-ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΝ ΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤ@ΤΟΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ!
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ!
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ-
ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΝ ΙΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ
ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤ@ΤΟΡΙΑ,
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ!

Τό σχέδιο, ἀνάμεσα καί σέ ἄλλα,
περιλαμβάνει τό ἐπερχόμενο χάραγμα τοῦ Ἀντιχρίστου!
Ἐφόσον οἱ πολίτες παραδίδουν τό σῶμα τους
γιά πειραματικά γενετικά ἐμβόλια-λογισμικό
χάριν τῆς ὑγείας,
στό μέλλον θά εἶναι ἐξαιρετικά εὔκολο
νά τό παραδώσουν γιά ἕνα χαραγματάκι
χάριν τῶν συναλλαγῶν τους
«μέ ἀσφάλεια»…,
ἀλλά ὄχι μέ σωτηρία ψυχῆς!
Τά πειραματόζωα ἄνθρωποι κοιμοῦνται ὄρθιοι
καί τό «πείραμα κορωναϊός-ἐμβολιασμός-
ἄρση ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων-ἀνελευθερία»
πού βιώνουμε πάνω ἀπό ἕναν χρόνο ἐνταντικά,
μᾶλλον βαίνει ἐπιτυχῶς
γιά τήν Νέα Τάξη!
ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης αποκαλύπτει δημοσίως το σχέδιο της κυβέρνησης και επιβεβαιώνει πως ήδη έχουν ξεκινήσει οι σκέψεις στην κυβέρνηση για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς σε ορισμένες κατηγορίες πολιτών, με την αρχή να γίνεται (λογικά) στους υγειονομικούς.

Μόλις η Ελλάδα θα έχει ικανό αριθμό εμβολίων για να εμβολιάσει όλον τον πληθυσμό, τότε θα ξεκινήσει τις διαδικασίες επιβολής των εμβολιασμών σε όλους. Πιθανόν όλα αυτά να γίνουν στα τέλη Ιουνίου ή στις αρχές Ιουλίου, όταν θα έχει επιτευχθεί μεγάλος αριθμός εμβολιασμένων και η κυβέρνηση θα έχει την υποστήριξη όλων των εμβολιασθένων.

Δείτε επίσης: Βασιλακόπουλος: »Θα δοθούν προνόμια στους εμβολιασμένους – Οι υπόλοιποι θα πληρώνουν μεγάλο πρόστιμο»! Τι δεν καταλαβαίνεις..;;

«Μόλις εξασφαλιστεί η καθολική παροχή εμβολίων στον πληθυσμό μπορεί να ανοίξει η συζήτηση για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς σε κρίσιμες δομές υγείας και κέντρα ευάλωτου πληθυσμού», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Να θυμίσουμε πως για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε πει πως από Σεπτέμβριο θα το εξετάσουμε για τους υγειονομικούς.

«Το Σύνταγμα μας δηλώνει ρητά ότι δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στη χώρα», έλεγε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας τον Νοέμβριο, κάτι που επιβεβαιώνει πως αν η κυβέρνηση προχωρήσει σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, τότε θα καταπατήσει το Σύνταγμα της χώρας!

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης μίλησε το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΙ για το εμβολιαστικό πρόγραμμα υποστηρίζοντας πως η Ελλάδα σε αναλογία πληθυσμού βρίσκεται στην πρώτη θέση μεταξύ των χωρών της G20 με 0,91 εμβολιασμούς ανά 100 άτομα, ενώ πρόσθεσε ότι η χώρα μας βρίσκεται «πολύ πάνω από το μέσο όρο» και μεταξύ των χωρών της ΕΕ.

«Ένας στους 100 Έλληνες εμβολιάζεται κάθε ημέρα. Έχουμε φτάσει σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο», «το εμβολιαστικό εγχείρημα ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων μας» πρόσθεσε ο υπουργός και τόνισε ότι έως τα τέλη Μαΐου εκτιμάται ότι θα έχουν εμβολιαστεί 5 εκατ. Πολίτες. Χαρακτήρισε αυτονόητο ότι η χώρα μας ετοιμάζεται για τέταρτο κύμα της πανδημίας ωστόσο εκτίμησε ότι δεν θα χρειαστεί και πρόσθεσε ότι το μεγάλο όπλο είναι οι εμβολιασμοί.

πληροφορίες pronews.gr

Πηγή:

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/05/blog-post_7728.html

http://kaiomenivatos.blogspot.com/2021/05/blog-post_648.html#more

No Vax, No Food? UK Supermarkets may Require Vax Passport

https://www.facebook.com/watch/live/?v=472002640694995&ref=watch_permalink

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *