ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ, ΜΠΡΟΣΤΑ Σ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙΡΟ.-Εάν κλείσουν τους ναούς μας, μη φοβάστε!(Βίντεο)

5/5 (8)

ΦΡΙΚΤΟ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΘΕΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΑΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΝΟΜΙΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΕΩΣ

ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ+++
 Γράψε παιδί Μου και μην ανησυχείς, για ό,τι καταγράφεις εις το χαρτί, αφού Εγώ Είμαι ο ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ, Ο ΙΗΣΟΥΣ Ο ΛΥΤΡΩΤΗΣ. Κάνε λοιπόν υπακοή και γράψε την Θεία Μου εντολή, εις τα δικά Μου παιδιά να γνωστοποιηθεί.
Παιδιά Μου, κάθε μέρα που περνά, εντείνονται τα δεινά σε όλη την γη, από το ένα άκρο, έως το άλλο αυτής, καθώς επανειλημμένως σας έχω προειδοποιήσει και έχω σε σας γνωστοποιήσει. 
Σας είχα πει λοιπόν πως θα γίνει της γης ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, Πως θα γίνη η ΔΙΑΛΟΓΗ, πως θα φύγουν από την ζωή πολλοί. 
Μην βιαστήτε όμως να κρίνετε εσείς, αυτούς που θα φύγουν από την ζωή, γιατί καθώς λέει και η παροιμία ή λαϊκή «μαζί με το ξερό, καίγεται και το χλωρό», γι’ αυτό ο καθένας να νοιάζεται και να μιλά μόνον για τον δικό του εαυτό και αφήστε την ΚΡΙΣΗ για Με τον Θεό, που Είμαι ο Μόνος που έχω το δικαίωμα αυτό. 
Αν ανατρέξετε εις τα παλαιά Θεία Ρήματά Μου, θα δείτε πως σας τα είχα προείπει τα σημερινά δεινά Μου. Σας είχα τότε πει: πως θα φεύγουν από την ζωή πολλοί γνωστοί σας, φίλοι σας ή συγγενείς , πως θα χάνονται άτομα από την οικογένειά σας, οι γονείς ή τα παιδιά σας. 
Ο λόγος Μου αυτός έχει από Μένα είπωθεί, από τότε που Ήμουν στην γη, «πως δύο θα κοιμούνται μαζί και ο ένας θα αρπάζεται από θείους Αγγέλους* και ο άλλος θα μένει στην γη. 
Δύο θ’ αλέθουν στον μύλο και ο ένας θα μένει.  Πως θα χωριστή ο γυιός από τον πατέρα, η νύφη από την πεθερά και ούτω καθ’ εξής, ανάλογα της ψυχής του και της πίστης του, θα τοποθετηθεί ο καθείς. 
Έφθασε λοιπόν η ώρα της διαλογής, και αλλοίμονό σου άνθρωπε, εάν αρνητικά κριθείς, γιατί επανειλημμένως είχες από Εμέ τον Θεό ειδοποιηθεί, αλλά δεν θέλησες ν’ αλλάξεις διαγωγή και κοντά Μου μετανοημένος να ρθείς. 
Έφθασε λοιπόν η στιγμή ν’ αφήσεις την γη και την πρόσκαιρη ζωή και εις την άλλη την ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ να πορευθείς. 
Θα είναι βέβαια ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ, εάν από Εμέ τον Μεγάλο Κριτή δικαιωθείς και εις τον Παράδεισο της τρυφής οδηγηθείςκαι ΑΙΩΝΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ, εάν εσύ κατακριθείς και εις τα ΑΙΩΝΙΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ οδηγηθείς. 
Και ο ΘΑΝΑΤΟΣ σου δεν θα ναι ειρηνικός, αφού από την ζωή θα φύγεις κακείν κακώς, είτε από ΚΟΡΟΝΑΪΟ, είτε από ΠΛΗΜΜΥΡΑ, είτε από ΣΕΙΣΜΟ, είτε από άλλο οποιοδήποτε κακό.
 ΝΑΙ θα φύγεις από την ζωή, γιατί μολύνεις και τους γύρω σου, μα και αυτήν την γη. 
ΝΑΙ θα φύγεις γιατί δεν είσαι πλέον το τέλειον δημιούργημά Μου, αλλά ένα ΕΚΤΡΩΜΑ ΦΡΙΧΤΟ που κατάντησε τον κόσμο Μου από κόσμημα που τον έφτιαξα Εγώ, σε ένα κόσμο φριχτό, που να τον βλέπω δεν μπορώ. 
Γι’ αυτό θα τον καθαρίσω, και πάλι κόσμημα θα τον ποιήσω, αφού κάθε μίασμα θα εξαφανίσω.
 Μιλώ ο Τρισυπόστατος Θεός και ο κάθε λόγος Μου είναι ΑΛΗΘΙΝΟΣ, σφραγισμένος με τον Τίμιο Σταυρό, έγκυρος εκατό τοις εκατό.
Σας τόχω πολλάκις ειπεί, πως το πάνω – κάτω θα ρθεί, σε κάθε τόπο και διαφορετική καταστροφή, όσο οι άνθρωποι πιο αμαρτωλοί, τόσο και φριχτότερη η καταστροφή.
 Εντελώς θ’ αλλάξει η γη μορφή, τίποτα δεν θα θυμίζει εις τους εναπομείναντες την παλιά της μορφή. Κάθε τι σαπρό θα εξαφανιστεί και εντελώς θα ξεχαστεί. 
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ, μπροστά σ’ αυτά που θα γίνουν στον δικό σας καιρό. 
Από τον ΚΛΗΡΟ θα ξεκινήσω και πολύ αυστηρά για την αποστασία τους θα τους τιμωρήσω. Καλύτερα να μην είχαν γεννηθεί, γιατί η τιμωρία τους θα είναι παραδειγματική.
 Θα ακολουθήσουν της ΓΗΣ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ, που και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθούν από την μεγάλη Μου ΘΕΙΑ ΟΡΓΗ, δεν θα σωθούν, όλοι κακείν κακώς και παραδειγματικώς θα τιμωρηθούν και εις της κολάσεως τα φριχτότερα βασανιστήρια θα κλειστούν, αιώνια να πονούν για όσα όλοι οι λαοί υπέφεραν απ’ αυτούς. 
Τα πάνω – κάτω και στα μιαρά σχέδιά τους θα ρθούν, δεν θα επιτρέψω αυτά να πραγματοποιηθούν. Τους άφησα μέχρι τώρα γιατί ήθελα να δω, μέχρι πού μπορούσε να φθάση η κακία τους και η σατανική μισανθρωπία τους.
 ΦΘΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ, θ’ αλλάξη ταχέως της γης το σκηνικό. Τα βρωμερά σχέδιά τους θα μείνουν στα χαρτιά  και εις τα σατανικά μυαλά τους. 
ΤΗΝ ΓΗ ΟΛΗ ΘΑ ΚΟΥΝΗΣΩ, ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ Θ’ ΑΦΗΣΩ.ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ. ΕΡΧΟΜΑΙ ΤΑΧΥ ΚΑΙ ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΟΥ ΘΕΙΑΣ ΟΡΓΗΣ; ΟΥΕ! ΟΥΕ! ΟΥΕ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΕ! ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
. Είπα και ελάλησα ο Μέγας Τρισυπόστατος Θεός και ετοιμαστείτε όλοι σας να δείτε την πραγματοποίηση των λόγων Μου αυτών. 
Αμήν και δόξα τω Τρισυποστάτω Θεώ. 
+++
*εννοεί θα προστατεύεται υπό των θείων Αγγέλων .

oimos-athina.blogspot.com

ΟΤΑΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ!

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΟΝ: ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΥΡΟΒΛΥΖΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ

Κλαίνε ΑΓΙΕΣ εικόνες στην Ρωσία! Σ υ γ κ λ ο ν ι σ τ ι κ ό….. (ζούμε τραγικές στιγμές)

από το κανάλι flower of heaven TVΣε εκκλησία της πόλεως Voronezh της Ρωσίας ακούμε τους ιερείς να περιγράφουν τις εικόνες που δακρύζουν ταυτόχρονα. Κ λ α ί ε ι   ο Χριστός, η Παναγία, ο Τίμιος Πρόδρομος, η Αγία Αικατερίνη, η Αγία Βαρβάρα και άλλοι Άγιοι της Εκκλησίας μας. Σημεία των καιρών – μηνύματα μετανοίας. Το ανεβάζω και εκτός Youtube για την περίπτωση διαγραφής…

http://koukfamily.blogspot.com/2020/11/blog-post_316.html

Για τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο Αγία Σοφία της Κλεισούρας ✝️

Εάν κλείσουν τους ναούς μας, μη φοβάστε! – Ηγούμενος Μαχαιρά Επιφάνιος

ΣΕΙΣΜΟΣ τα λογια του.Να ξυπνησουμε.ΓΙΑΤΙ οι επισκοποι δεν παιρνουν θεση π.Β.ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *