«ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΜ ΕΧΑΣΑ ΕΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ…ΤΟΥΡΚΑΛΑ SARA MÜFTÜOĞLU (βίντεο-τραγούδι)

5/5 (1)

hqdefaultΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την ίδια ώρα που το «φιλοκεμαλικό» ελληνικό κράτος, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο εξαίρετο καινούργιο βιβλίο του, «ΤΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ Η 19Η ΜΑΙΟΥ ΕΚΕΙΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ», ο Πατριάρχης της διεθνούς αναγνώρισης της ποντιακής Γενοκτονίας, κ. Κωνσταντίνος Φωτιάδης, αποφεύγει να δώσει έμφαση στην επέτειο της ποντιακής γενοκτονίας ή ακόμα και την… αρνείται, το μήνυμα της άρχισε να περνά με εντυπωσιακό τρόπο στην άλλη πλευρά του Αιγαίου.

Πέρσι, παρουσιάσαμε το τραγούδι της γενοκτονίας από την πανέμορφη Τουρκάλα τραγουδίστρια, Şevval Sam. Φέτος μια άλλη Τουρκάλα, προς μεγάλη της τιμή, η Sara Müftüoğlu, ερμηνεύει με μια υπέροχη φωνή συνοδεία της μικρής της ορχήστρας το άσμα της γενοκτονίας : «Την πατρίδαμ έχασα έκλαψα και πόνεσα»!

Το μήνυμα της γενοκτονίας, της μεγάλης σφαγής των Ελλήνων του Πόντου και όχι μόνο, δεν μπορεί κανένας τουρκολάγνος να το αγνοεί και η αναγνώριση της ποντιακής γενοκτονίας άρχισε να περνά και στην άλλη πλευρά καθώς οι ιστορικές τύψεις αρχίζουν και βρίσκουν έδαφος εκδήλωσης και μάλιστα στην σημερινή ισλαμική Τουρκία του Ερντογάν.

Αφιερώνεται σε όλους του Έλληνες ανιστόρητους και «προοδευτικούς της ηλιθιότητας», το άσμα της γενοκτονίας από την Τουρκάλα Sara Müftüoğlu, (τουρκικά και ελληνικά).

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *