ΤΖΙΜ ΚΑΡΕΪ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ «ΕΚΡΗΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΤ», Ο ΤΡΑΜΠ «ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ»(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Οι ηγέτες του Χόλιγουντ «τρώνε ολόκληρα μωρά για τα Χριστούγεννα», λέει ο Jim Carrey, προειδοποιώντας ότι «σκοτεινές δυνάμεις» εμπλέκονται σε έναν αγώνα για την ψυχή της Αμερικής και ότι το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα «θα έχει διαρκείς συνέπειες για ολόκληρο τον κόσμο».

«Αυτά τα παιδιά παχύνονται σαν χήνες και γαλοπούλες για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, εκτός από το ότι τα ζώα δεν υποβάλλονται σε τελετουργική κακοποίηση, το ψυχολογικό μαρτύριο που τα παιδιά αυτά πρέπει να υποφέρουν».

«Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι όσο περισσότερο το παιδί έχει υποφέρει, τόσο καλύτερα  είναι η γεύση του. Πιστεύουν ότι τα αρνητικά συναισθήματα που περνούν μέσα από το σώμα του παιδιού, την αδρεναλίνη και το μίσος, θα τους δώσουν ειδικές εξουσίες. Είναι ένα πράγμα του Χόλιγουντ που επηρεάστηκε από τον παλαιό σατανισμό του σχολείου. «

Jim Carrey says Hollywood kills & eats babies!!!

Ο Carrey είπε σε συνέντευξή του στον Jim & Andy: The Great Beyond, Νέα Υόρκη, ότι τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος είναι μια εποχή του χρόνου που φοβάται εξαιτίας της «σκοτεινής ενέργειας που πάλλεται γύρω από την Tinsel Town» και εξ όσων γνωρίζει «Τι συμβαίνει αυτή τη σεζόν πίσω από τις κλειστές πόρτες της ελίτ».

«Οι Λουσιφερείς στο Χόλιγουντ καθιστούν τα Χριστούγεννα το πιο σκοτεινό φεστιβάλ της χρονιάς», δήλωσε ο Κάρρεϊ πριν δηλώσει, «Υπάρχει ένας λόγος που οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αισθάνονται μια βαριά διάθεση αυτή τη στιγμή του χρόνου».

«Η θεσμική καταπίεση και ο σατανισμός κρέμονται στον αέρα, ενώ όλοι υποχρεώνονται να χαμογελούν και να αγνοούν το έντονο συναίσθημα ότι όλα δεν είναι καλά.»

Masonic High Priests Blood Sacrifices and Devil Worship – The Best Documentary Ever

«Έχετε ποτέ παρατηρήσει πως όλα τα άστεγα παιδιά που βλέπετε κατά τη διάρκεια του έτους εξαφανίζονται τα Χριστούγεννα; Νομίζουν ότι είναι επειδή βρήκαν ένα σπίτι, βρήκαν καταφύγιο, βρήκαν αγάπη και ζεστασιά;»

«Ο Χρόνος των Χριστουγέννων είναι ο σατανικός χρόνος μάχης. Είναι αποφασισμένοι να κάνουν την ωραιότερη εποχή του χρόνου ένα φεστιβάλ του πόνου και του αίματος. «

Στη Νέα Υόρκη, ο Κάρρεϊ προειδοποίησε για τη σοβαρότητα των ισχυρισμών του εναντίον της ελίτ του Χόλιγουντ.

«Η βιομηχανία ψυχαγωγίας είναι ο κλάδος PR και πλύσης εγκεφάλου της νέας παγκόσμιας τάξης, η παγκοσμιοποιημένη σφαίρα του Lucifarianism», προειδοποίησε ο Carrey, «και το 2018 θα υπάρξει ισχυρή πίεση για να ομαλοποιηθεί ο σατανισμός. Καλή ντεμοντέ λατρεία του σατανά. «

Ο JIM Carrey και τα έργα τέχνης του:

Σε μια συνέντευξη με τους οπαδούς της Gallery Signature στο Λας Βέγκας, όπου φιλοξένησε την πρώτη έκθεση τέχνης του, «Sunshower», ο δημοφιλής κωμικός έδωσε ενδείξεις στα θέματα που βρίσκονται βαθιά στα έργα του.

Ο φανατικός του Χόλιγουντ χρησιμοποίησε την ερασιτεχνική του τέχνη για να πουλήσει φιλανθρωπική  παραπληροφόρηση για τις μηχανορραφίες της ελίτ.

Ο Carrey είπε στους οπαδούς και υποστηρικτές του: «Ενδιαφέρομαι για το τι είναι πίσω από το πέπλο της πραγματικότητας, στις πραγματικές δομές εξουσίας που κυβερνούν το σύμπαν. Η καθημερινή πρόσοψη δεν με ενδιαφέρει πλέον. Έβαλα όλα όσα γνωρίζω σε αυτές τις εικόνες. «

«Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν μπορώ να πω αλλά μπορώ να ζωγραφίσω. Έβαλα όλα όσα γνωρίζω σε αυτές τις εικόνες. «

Ο Carrey είπε επίσης στους οπαδούς και τους υποστηρικτές του ότι πρέπει να «κοιτάξει προσεκτικά τα έργα τέχνης του για να ξεπεράσει το πραγματικό τους νόημα.

«Εάν οι Δημοκρατικοί απλά σταμάτησαν να ερευνούν  για τον Mueller, κτίζοντας έναν τοίχο, δηλώνοντάς τον θεό και περνώντας έναν ειδικό νόμο που θα μου επιτρέψει να παντρευτώ την καυτή μου κόρη, δεν θα έπρεπε να καταβροθώ αυτά τα παιδιά μεταναστών. Είναι τρομερό αυτό που κάνουν. Θέτουν εμπόδια! «ο Carrey έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Jim Carrey:
Ο Donald Trump έχει αίμα από 17 νεκρούς στα χέρια του

Ο ηθοποιός Jim Carrey λέει ότι ο Donald Trump έχει το αίμα των 17 νεκρών στα χέρια του – ο πρόεδρος είναι άμεσα υπεύθυνος για τους μαζικούς πυροβολισμούς στη Φλόριντα.

Σε ένα ενοχλητικό τιτίβισμα- Tweet που στάλθηκε στις Ημέρες των Προέδρων, το αστέρι του Χόλιγουντ μοιράστηκε μια εικόνα νεκρών παιδιών που ήταν διάσπαρτα σε ένα γήπεδο γκολφ και μια σιλουέτα του Προέδρου Trump ρώτησε: «Τι συμβαίνει με αυτά τα παιδιά; Δεν άκουσες ότι φωνάζω «προς τα εμπρός»; «

Η σφαγή της Φλόριντα:
Στις 14 Φεβρουαρίου, στο Parkland High School της Φλώριδας, στις ΗΠΑ, η 19η μάχη ενός Αμερικανικού σχολείου έλαβε χώρα το 2018, μόλις άρχισε (1α). Ήταν ένας από τους πιο θανατηφόρους: δεκατέσσερις φοιτητές και τρεις δάσκαλοι εκτελούνταν κυριολεκτικά από 19χρονο πρώην φοιτητή και δεκάδες ακόμα τραυματίστηκαν.

Εκθέσεις Infowars.com:
Σαν το κακοσχεδιασμένο έργο τέχνης δεν ήταν αρκετά ασταθές, ο Carrey έκανε tweet την εικόνα σε έναν από τους επιζώντες της σφαγής της Φλώριδας την περασμένη εβδομάδα, Cameron Kasky, ο οποίος ευχαρίστησε πραγματικά τον ηθοποιό γι ‘αυτό.

«Σας ευχαριστώ. Υποσχόμαστε ότι θα φέρουμε αιώνια ηλιοφάνεια σε εκατομμύρια ανθρώπους που στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο το πρωί. #MarchForOurLives #NeverAgain, » έκανε tweeted ο Kasky.

Ο Jim Carrey ισχυρίζεται ότι ο Donald Trump είναι «πρίγκηπας αίματος Illuminati»

Ο Jim Carrey έχει πει στους οπαδούς και τους υποστηρικτές του ότι ο Donald Trump δεν είναι άνθρωπος, αλλά ένα «ερπετό που αλλάζει το σχήμα μεταξύ ανθρώπου και ερπετού». Έχει τη μορφή του προέδρου, όπως λέει «μπροστά στα μάτια μου, και κατά τη γνώμη μου, το έχω βιώσει προσωπικά». Αυτό θα πρέπει να είναι μια προειδοποίηση για μένα «.

Ο Carrey συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Donald Trump σε αγώνα πυγμαχίας στις αρχές της δεκαετίας του ’90 στο Trump Hotel & Casino στην Ατλάντικ Σίτυ. Τότε, ο Carrey ήταν ένας δημοφιλής τηλεοπτικός ηθοποιός και επικρίθηκε από τους συναδέλφους του Trump για να μην διασκεδάσει τον μελλοντικό πρόεδρο.

«Ο Donald Trump έχει ένα μακρύ πρόσωπο ερπετών, ένα υπερμεγέθη ράμφος και τα ζυγωματικά του έχουν ένα αηδιαστικό γκρι χρώμα όπως τα λύματα νερών», ανέφερε ο Carrey.

Εξηγεί ότι ο Donald Trump άλλαξε «τουλάχιστον τρεις φορές» μεταξύ αυτής της κατάστασης και της ανθρώπινης μορφής του.

«Τα χέρια του μετατράπηκαν σε νιφάδες χέρια ερπετών, καθώς έκανε χειρονομία σε τυχαία αποκτηθέντα αντικείμενα που θεωρούσε όμορφα ή πολύτιμα. Όταν χαμογέλασε, τα δόντια του μετατράπηκαν σε ξυράφι και έμοιαζαν με δαχτυλιωτά μαχαίρια. «

«Δεν ήταν μόνο εγώ. Δεν θα αναφέρω ονόματα, αλλά αυτά τα μυστικά είναι γνωστά σε ορισμένους κύκλους, μεταξύ εκείνων που το γνωρίζουν. «

Ο Carrey λέει ότι πιστεύει ότι ο Trump έχει αλλάξει καθώς τον συνιστά ως επίδειξη δύναμης και ως προειδοποίηση να μην ασχοληθεί με το κυρίαρχο ερπετό-πολιτικό illuminati, του οποίου είναι «πρίγκιπας αίματος».

«Αυτός ο κλάδος των Illuminati, το ισχυρότερο υποκατάστημα, προέρχεται από τη Βαυαρία, δήλωσε ο Carrey, δηλώνοντας:» Η Βαυαρία είναι ο τόπος των προγόνων του Trump. «.

Ερωτηθείς αν έχει αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του, ο Κάρρεϊ είπε στους οπαδούς του να «παρακολουθήσουν τι συμβαίνει όταν αυτά τα ζητήματα έρχονται στα μέσα ενημέρωσης. Οι πύλες θα προσπαθήσουν να αμφισβητήσουν ότι είπα αυτά τα πράγματα. Αν αυτό δεν λειτουργήσει, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν τη φήμη μου ».
Ανατροφοδότηση: Η εμπειρία του Carrey από πρώτο χέρι με τους ήχους φωτιστικών ερπετών, με την εμπειρία μου ως συγγραφέα αυτού του άρθρου, είναι πολύ πιθανό και ακολουθώντας τη δική μου έρευνα και τα μεταχειρισμένα στοιχεία, ακούγονται πολλές ιστορίες γι ‘αυτό από ανθρώπους από πολύ διαφορετικά κοινωνικά στρώματα και μάρτεις του διηγούνται πώς οι άνθρωποι έχουν μετατραπεί σε ερπετά ακριβώς μπροστά στα μάτια τους.

Εδώ είναι μερικά έργα τέχνης του Jim Carrey στο Twitter

Εδώ είναι ένας που δείχνει τους γιους του Trump που σκοτώνονται  από έναν ελέφαντα.

Έκανε άλλη μια επίθεση στην εμφάνιση της Σάρα Σάντερς, γραμματέα του Λευκού Οίκου.

Η Breitbart.com αναφέρει: Αυτό έρχεται αφότου ο Carrey έχει δείξει πρόσφατα πως ο Πρόεδρος Trump κάηκε στην πυρά.

Η Breitbart.com αναφέρει: Το έργο τέχνης του Carrey φαίνεται να δείχνει ότι ένα αγόρι έχει ληφθεί από μια μεγαλύτερη, πιο ισχυρή αρχή από ό, τι δηλώνει, «θέλω τη μαμά μου».

40 αθώα παιδιά σκοτώθηκαν σε λεωφορείο στην Υεμένη.

Ο Jim Carrey εξέφρασε δημοσίως την οργή του στον νέο νόμο της Καλιφόρνια για τον εμβολιασμό.

Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια λέει ναι για τη δηλητηρίαση περισσότερων παιδιών με υδράργυρο και αλουμίνιο σε υποχρεωτικά εμβόλια. Αυτός ο εταιρικός φασίστας πρέπει να σταματήσει.

Λένε ότι ο υδράργυρος στα ψάρια είναι επικίνδυνος, αλλά αναγκάζοντας όλα τα παιδιά μας να εγχυθούν με υδράργυρο σε thimerosol δεν αποτελεί κίνδυνο. Βγάζει νόημα?

Δεν είμαι κατά των εμβόλίων. Είμαι αντι-θιμεροσάλη, αντι-υδράργυρος. Έχουν πάρει μέρος των θιμεροσάλων που είχαν φορτωθεί με υδράργυρο από τα εμβόλια. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΛΑ!

Αναφορές Motherjones.com:

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός έχει μιλήσει ενάντια σε εμβολιασμούς. Ο Carrey, ο οποίος συναντήθηκε με την Jenny McCarthy, την εκστρατεύτρια για την ανοσοποίηση, έχει εδώ και καιρό ενισχύσει την πίστη σε μια σχέση μεταξύ εμβολίων και αυτισμού.

«Η επιστήμη γνωρίζει ότι τα εμβόλια προστατεύουν δραματικά τα παιδιά από μια σειρά μολυσματικών και επικίνδυνων ασθενειών», δήλωσε ο κυβερνήτης Τζέρι Μπράουν σε δήλωση. «Ενώ είναι αλήθεια ότι καμία ιατρική παρέμβαση δεν είναι άνευ κινδύνου, τα στοιχεία δείχνουν ότι η ανοσοποίηση προάγει και προστατεύει έντονα την κοινότητα».

Δείτε το τρομερό βίντεο  από Αφρική πως αγοράζουν παιδιά οι διάσημοι του HOLLYWOOD και τα πηγαίνουν μετά για θυσία στον διάβολο.

CHILD SACRIFICE-CELEBRITIES-HOLLYWOOD RITUALS EXPOSED

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *