ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΤΕΙ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σε ένα συγκλονιστικό περιστατικό στη Νορβηγία, τέσσερις μουσουλμάνοι άνδρες απήγαγαν, χτύπησαν και έκλεψαν έναν χριστιανό ιεροκήρυκα απαιτώντας είτε να τον μεταστρέψουν στο Ισλάμ είτε να σκοτωθεί, αναφέρει το Barnabasfund.
Σύμφωνα με τις αναφορές, το θύμα που προσδιορίστηκε ως Roar Fløttum εμπλέκεται στο να κηρύττει τακτικά και να προσεύχεται για τους άρρωστους στους δρόμους της ιστορικής βόρειας πόλης Trondheim της Νορβηγίας. Στις 28 Νοεμβρίου συσχετίστηκε με τέσσερις άνδρες που ήθελαν να προσευχηθεί για έναν φίλο που «τραυμάτισε το πόδι του και περίμενε ένα ασθενοφόρο».

Ωστόσο, ο χριστιανός ευαγγελιστής Fløttum απήχθη, κτυπήθηκε και οι τραπεζικές του κάρτες, το κινητό τηλέφωνο κλέφτηκαν από αυτόν από τους μουσουλμάνους άνδρες που τον ήθελαν να μεταστραφεί στο Ισλάμ. Τον κρατούσαν όμηρο και πάνω από 10.000 Kr (1000 δολάρια) αποσύρθηκαν από τους λογαριασμούς του.

Οι απαγωγείς υποχρέωσαν τον χριστιανό ευαγγελιστή Fløttum να απαγγείλει αραβικά λόγια και απαίτησαν να «μεταστραφεί στο Ισλάμ ή να πεθάνει» ενώ κρατείται ενάντια στο θέλημά του. Το Fløttum είπε: «Φοβόμουν και πιστεύω ότι θα με σκοτώσουν επειδή είπαν ότι είχαν ένα μαχαίρι και δεν ήθελαν μάρτυρες».
Η τοπική αστυνομία ερευνά τώρα το περιστατικό, αλλά δεν έχει ακόμη προβεί σε συλλήψεις στην υπόθεση.
Από το 2016, εκτιμάται ότι το 5,7% του πληθυσμού στη Νορβηγία είναι μουσουλμάνοι … προσεγγίζοντας γρήγορα το σημείο θραύσης πηγαίνουν 10%, όπου όλη η κόλαση ξεσπάει.

Dutch Muslim children say either convert to islam or die.

ΣΟΥΗΔΙΑ: Η μαζική μετανάστευση των Μουσουλμάνων έχει ως αποτέλεσμα το γενναιόδωρο σύστημα κοινωνικής πρόνοιας να βρίσκεται τώρα στα πρόθυρα της κατάρρευσης
Τρεις πρώην διευθυντές του σουηδικού ασφαλιστικού ταμείου ισχυρίστηκαν ότι από το 2015, η καταγραφή των μεταναστών στο εθνικό σύστημα κοινωνικής ασφάλισης της Σουηδίας έχει σχεδόν καταρρεύσει, οδηγώντας σε υψηλές δυνατότητες κατάχρησης.
Breitbart : Ο Stig Orustfjord, ο Gunnar Johansson και ο Erik Kärnekull ισχυρίστηκαν ότι ο μεγάλος αριθμός μεταναστών που έλαβε η Σουηδία στο ύψος της κρίσης των μεταναστών κατέπληξε τη γραφειοκρατία και ότι η λογιστική των μεταναστών «σχεδόν κατέρρευσε».
«Το σύστημα πήρε την τελική ρωγμή του το 2015, όταν δεν μπορούσε πλέον να διασφαλιστεί η ακεραιότητα των δημόσιων αρχείων. Σήμερα, η λογιστική και ο έλεγχος των μεταναστών έχει σχεδόν καταρρεύσει. Δεν έχουμε πλέον έλεγχο σχετικά με το ποιος ζει και κατοικεί στη χώρα «, ανέφεραν οι τρεις σε άρθρο συζήτησης στο Nyheter Idag.
«Έχουμε μεγάλο αριθμό αριθμών συντονισμού, οι οποίοι δίνουν το δικαίωμα στις συνεισφορές που βασίζονται στην κατοικία της κοινωνικής ασφάλισης, σε άτομα των οποίων η ταυτότητα δεν επιβεβαιώνεται. Η σουηδική ιθαγένεια έχει ανατεθεί σε άτομα των οποίων η ταυτότητα δεν κατορθώσαμε να τα καταστήσουμε και σε πολλές περιπτώσεις έχουν ανατεθεί παράλληλες σουηδικές ταυτότητες », εξήγησαν.
Οι κυβερνώντες αριστεροί στη Σουηδία συνεχίζουν να βρίσκονται στον λαό, υποστηρίζοντας, για παράδειγμα, ότι «οι μετανάστες από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική έχουν τα ίδια επίπεδα εκπαίδευσης με τους εγγενείς Σουηδούς, με πολλούς γιατρούς, μηχανικούς, δασκάλους και νοσηλευτές …» , είστε «ρατσιστής».
Ένα άλλο πρόβλημα που αναφέρει το τρίο είναι ότι η Σουηδία δεν ελέγχει τους ανθρώπους που εγκαταλείπουν τη χώρα και εξακολουθούν να εισπράττουν οφέλη, όπως φέρεται να συμβαίνει με τον Αφγανούς πολιτικούς Razaq Ahmadzai – στενό σύμμαχο του προέδρου Ashraf Ghani – ο οποίος ήταν ύποπτος για τη συλλογή των παροχών για τη μητέρα του ο οποίος είχε πεθάνει αρκετά χρόνια πριν.
Το 2018 αποκαλύφθηκε ότι ορισμένοι σουηδοί δήμοι προσέφεραν παροχές κοινωνικής πρόνοιας σε αποτυχημένους αιτούντες άσυλο και παράνομους μετανάστες παρά την απόφαση δικαστηρίου που απέτυχε ότι οι αποτυχημένοι αιτούντες άσυλο δεν είχαν δικαίωμα παροχών.
Πέρυσι, ο ιστότοπος sweden.se, που διευθύνεται από το σουηδικό ινστιτούτο, χτυπήθηκε επίσης για δημοσίευση πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι παράνομοι μετανάστες θα μπορούσαν να λαμβάνουν κρατικά επιδόματα υγειονομικής περίθαλψης και επιδόματα για παιδιά.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *