ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΩΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(Βίντεο)

5/5 (1)

 

NRW Landesintegrationsrat Συμβουλίου μετανάστευσης : Τα παιδιά  στο δημοτικό θα πρέπει να μάθουν τουρκικά, πολωνικά και ρωσικά. Ή περισσότερα μαθηματικά.

https://www.compact-online.de/wp-content/uploads/2017/07/Schule-Bildung-702x367.jpg

Προφανώς, οι νεοφιλελεύθεροι και πολυπολιτισμικοί οπαδοί έχουν σχηματίσει ένα σταυροδρόμι για να οδηγήσουν τους μαθητές σε εξάντληση και να περιπλέξουν την ολοκλήρωση.

«Είμαι υπέρ της ολοκληρωτικής κατάργησης της διδασκαλίας των αγγλικών στα δημοτικά σχολεία – όχι μόνο στα πρώτα δύο χρόνια του σχολείου», δήλωσε ο πρόεδρος του Συμβουλίου Περιφερειακής Ένταξης του NRW, Tayfun Keltek,στο Kölner Stadt-Anzeiger. Το υπουργείο σχολείων του NRW θέλει να παραλείψει εντελώς τα αγγλικά στην πρώτη και δεύτερη τάξη, πρόσθεσε η εφημερίδα αναφορικά με τους κύκλους συνασπισμού.

 

Ο Keltek επικεντρώνεται στη γνώση της μητρικής γλώσσας για τα παιδιά με μεταναστευτικό υπόβαθρο: «Μιλούν για παράδειγμα Τουρκικά, Ρωσικά, αραβικά και Πολωνικά». Συμπέρασμα: «Για τα γερμανικά παιδιά θα ήταν ευκολότερο να μάθουν αυτές τις γλώσσες.» Έτσι τα παιδιά πρέπει να μάθουν όχι λιγότερο, αλλά περισσότερες γλώσσες στην καριέρα τους στο σχολείο; Και μεταξύ αυτών εξακολουθούν να είναι βαριές γλώσσες, με εν μέρει διαφορετικό αλφάβητο;

NRW και Βερολίνου μαθητές δημοτικών σχολείων: τα γερμανικά είναι ως επί το πλείστον μόνο δεύτερη γλώσσα

NRW / Βερολίνο – Το ποσοστό των μαθητών δημοτικού σχολείου από το Duisburg που μιλούν σχεδόν άψογα Γερμανικά είναι μόλις 8,2%. Αντίθετα, το ποσοστό των πρωτοβάθμιων μεταναστών Migrahu που δεν μιλούν καθόλου τα γερμανικά έχει αυξηθεί στο 16,4%. Αυτό οδήγησε σε μια έκθεση σχετικά με την αρχική εξέταση των παιδιών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Επίσης αυξήθηκε σημαντικά: Προβλήματα συμπεριφοράς στα παιδιά με μεταναστευτικό υπόβαθρο. Στο Βερολίνο μοιάζει πολύ παρόμοια.

 

http://www.zaronews.world/wp-content/uploads/2019/02/Grundsch%C3%BCler-ohne-deutsche-Sprachkenntnisse-678x381.jpg

 

Türkischunterricht an Schulen in NRW?

 

Αγγλία: Αγγλική μαθήτρια! Αυτό είναι κάτι που η μητρική ευρωπαϊκή νεολαία πρέπει να υπομείνει καθημερινά στα σχολεία της. Ρατσιστικές επιθέσεις, ξυλοδαρμούς και ταπείνωση από τη μετανάστη νεολαία. Στη Γερμανία, ένα κορίτσι ηλικίας 11 ετών πρόσφατα δολοφονήθηκε λοιπόν!

 

UK: Το συνηθισμένο πολύχρωμο οπλοστάσιο της ποικιλίας

 

Ιταλία: εντυπωσιακό! Η αίσθηση-καλή ατμόσφαιρα στο τούνελ κάτω από το σταθμό Termini στην ιερή πόλη της Ρώμης. Shithole που δημιουργήθηκε από παράνομους μετανάστες.

 

Στην Γερμανία, η ανάκαμψη των προσφύγων της Μέρκελ στη γερμανική αγορά εργασίας είναι αξιοσημείωτη. Οι υπηρεσίες φροντίδας αυτοκινήτων βελτιώθηκαν σημαντικά και επεκτάθηκαν.

Γερμανία: Ο διευθυντής ενός δημοτικού σχολείου ενημερώνει τους γονείς ότι σύντομα 4 ιμάμηδες θα παρακολουθήσουν το σχολείο για να φέρουν το Ισλάμ πιο κοντά. Τα παιδιά δεν πρέπει να φέρουν το χοιρινό κρέας! Επιπλέον, επισκέπτεται το τζαμί. Επιτακτικός! Και πρέπει να αγοράσει ένα Κοράνι για 25 ευρώ!

 

The German Youth

 

 

Ο Matteo Salvini  τραγουδα

 

Μετά από μια καταιγίδα, η Gucci σταματά να παράγει μαύρα πουλόβερ. Πρέπει να είναι ρατσιστές.

 

https://pp.userapi.com/c851424/v851424190/add91/MkhkJtMYyTk.jpg

 

Ο Eric Zemmour σχετικά με την πραγματικότητα του Ισλάμ στην Ευρώπη σήμερα μέρος 2

Υπήρξε μελέτη του CSPI που εξέταζε την «κρίσιμη μάζα» των μουσουλμάνων που έπρεπε να αναλάβουν μια χώρα. Η ιστορία μας δείχνει ότι όπου ο μουσουλμανικός πληθυσμός φθάνει το 10% τότε η διαδικασία γίνεται μη αναστρέψιμη και η χώρα θα γίνει ισλαμική. Η Αίγυπτος ήταν μια χριστιανική χώρα … και το Πακιστάν δεν ήταν επίσης ισλαμικό και δείτε τώρα. Η Btw France έχει ήδη πάνω από 10% και η Γερμανία δεν απέχει πολύ, αν ακολουθήσει τη μεταναστευτική της πολιτική. Και οι Έλληνες σε λιγότερο από 10 χρόνια θα είναι μειονότητα στην χώρα μας.

Και για να πετυχαίνει ο σκοπός τους σας ψεκάζουν και σας κοιμίζουν καθημερινά έτσι ώστε να μην μπορείτε πλέον να επαναστατείτε.

https://pp.userapi.com/c847121/v847121711/196c12/NYOw7rbKieo.jpg

Ο Eric Zemmour  επιμένει δεν είναι μετανάστευση αλλά εισβολείς, τέρμα και παύλα.

 

Eric Zemmour on the INVASION of France by a hostile culture

 

 

Eric Zemmour on the reality of islam in Europe today part 2

 

 

Φονιάδες είναι αυτοί που μετέτρεψαν την Μεσόγειο σε ένα ανοιχτό νεκροταφείο και όχι μόνο ,με την μεταφορά των δήθεν μεταναστών έρχονται και έμποροι ναρκωτικών και αυτοί που κάνουν εμπορία όπλων.

 

Salvini, in Giulianova, answers a commie in the audience about migrants

 

 

Το πόσο καλή θρησκεία είναι το Ισλάμ μπορούμε να το δούμε στο πρόσφατο παράδειγμα  στην Medina όπου αποκεφάλισαν ένα μικρό αγόρι γιατί δεν είχε την δικιά τους θρησκεία.

 

http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2019/02/medina-696x390.jpg

 

Όπως αναφέρουν οι Dailymail, η εξαετής Ζακαρία Αλ-Τζαμπάρ και η μητέρα του ήταν σε ταξί στη Μεντίνα όταν ο οδηγός γύρισε ξαφνικά.

 

Κάποια στιγμή ρώτησε αν το αγόρι ήταν σιίτες (επίσης μουσουλμάνοι, αλλά όχι σουνίτες). Όταν επιβεβαιώθηκε, σταμάτησε το ταξί έβγαλε το έξι χρονών αγόρι  από το αυτοκίνητο και το έσυρε σε  ένα από τα ντόπια καφενεία εκεί οργισμένος. Ως αποτέλεσμα, έσπασε ένα μπουκάλι και έκοψε κατ ‘επανάληψη το παιδί με το σπασμένο γυαλί στο μικρό σώμα και αποκεφάλισε το παιδί μπροστά στην  μητέρα του η οποία ούρλιαζε με την αποτρόπαια πράξη.

 

Ο δολοφόνος είναι ένας σουνίτης, καθώς και οι περισσότεροι κάτοικοι  που έρχονται στην χώρα μας , οι οποίοι είναι «νεοι-συνέλληνες » ισλαμικοί συμπολίτες. Παρόλο που συνελήφθη, σύμφωνα με τις επικρατούσες πεποιθήσεις, επειδή  το μικρό αγόρι ήταν σιίτης, «έκανε τα πάντα σωστά». Λένε οι αρχές.

Τώρα ιστοσελίδα με λαθρο γάμους

https://pp.userapi.com/c849032/v849032105/122e51/LGy_M0ngnYo.jpg

 

Το κατάντημα θα είναι αυτό όπως αυτής της άτυχης κοπέλας

 

https://pp.userapi.com/c851524/v851524649/b107a/3os28MKmXoY.jpg

 

https://sun6-1.userapi.com/c850420/v850420967/ab4cd/h0JRTObEXig.jpg

 

Michel, warum weinest Du?

 

 

https://pp.userapi.com/c850332/v850332585/d9352/hoia8oM2eHI.jpg

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *