ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΧΩΡΙΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

(Natural News) Ακούσατε για την πώληση του νέου βραχιολιού εμβολίου; Σωστά. Μπορείτε να το φορέσετε δημόσια, ώστε οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι είστε ασφαλείς να είστε κοντά. Μακάρι να αστειευόμουν. (Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε από τον DavidFiorazo.com) Αυτό πωλούν. Αποφύγετε τους συμπολίτες σας, να φοβάστε τον μισό πληθυσμό. Τρόπος για να πάμε φιλελεύθεροι ακτιβιστές των μέσων ενημέρωσης. Στη συνέχεια, υπάρχει ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo που σχεδιάζει να διαχωρίσει τα στάδια του μπέιζμπολ σε εμβολιασμένα και μη εμβολιασμένα τμήματα. Ας δούμε, να χωρίσουμε τους ανθρώπους ακόμη περισσότερο – τι θα μπορούσε να πάει στραβά;

https://davidfiorazo.com/2021/05/papers-please-coming-soon-no-shot-no-service/

Γράφοντας για το Harbinger’s Daily, ο παρατηρητής προφητειών, ο Τσαντ Τόμας μοιράστηκε κάποιες ανησυχίες που πολλοί από εμάς προειδοποίησαν. Είμαστε αναστατωμένοι σχετικά με την υπερβολή της κυβέρνησης και την απώλεια των ελευθεριών μας, ναι, αλλά θα είναι εταιρείες, αεροπορικές εταιρείες και ιδιωτικές επιχειρήσεις που θα σας αναγκάσουν πρακτικά να κάνετε εμβόλιο. Οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να αγοράσουν, να πουλήσουν ή να ταξιδέψουν χωρίς αυτό. «» Περισσότερα για αυτό σε ένα λεπτό. Σκέφτηκατε ποτέ ότι αυτά τα πράγματα θα συνέβαιναν με τόσο μεγάλη ταχύτητα;

https://harbingersdaily.com/chad-thomas-vaccine-passports-and-the-mark-of-the-beast/

Πρώτον, ας διευκρινίσουμε. Δεν είμαστε απερίσκεπτοι ζητώντας νόμιμες ερωτήσεις σχετικά με περισσότερες έρευνες και μελέτες ή θέλουμε ακριβή στατιστικά στοιχεία για όλα τα πράγματα σχετικά με τον Covid. Δεν αρνούμαστε τις σοβαρές ανησυχίες των ανθρώπων ή εκείνους με σοβαρές ευπάθειες στην υγεία. Οι άνθρωποι πέθαναν, η κυβέρνηση είπε ψέματα. Ο ίδιος ο ιός είναι πολύ πραγματικός. Όμως ο φόβος, η προοδευτική ώθηση καταστρέφει την οικονομία της χώρας μας και η ασφυξία των ελευθεριών μας πρέπει να μας ξυπνήσουν. Η ατζέντα πίσω από όλα αυτά μας ωθεί πιο κοντά σε μια νέα παγκόσμια τάξη. Είναι ένα όνειρο παγκοσμιοποιητών.

Έτσι, αυτός ο εφευρέτης του βραχιολιού εμβολιασμού λέει ότι η συσκευή του λέει τις δυνάμεις που είναι: «Υποστηρίζω την προσπάθεια εμβολιασμού, έχω εμβολιαστεί, είμαι ασφαλής όταν βρίσκομαι κοντά». Ονομάζεται ImmunaBand, και για περίπου είκοσι δολάρια, μπορείτε να αισθανθείτε ανώτεροι από τους άλλους και να έχετε άμεσα διαθέσιμα τα αρχεία εμβολίων σας. Έτσι, αντί για τις αρχές που απαιτούν να δουν τα χαρτιά σας, ζητούν να δουν την ταινία του καρπού σας. Ο εφευρέτης, Δρ. Toshof Bernton του Ντένβερ, είπε ότι οι άνθρωποι στη βιομηχανία ταξιδιών και εστιατορίων παίρνουν τα συγκροτήματα για τους υπαλλήλους τους.

https://www.theblaze.com/news/vaccination-bracelet-inventor-message

Voter ID «Unconstitutional,» But Vaccine Passports OK?

Τον Μάρτιο, ο Κυβερνήτης Cuomo ανακοίνωσε ένα πιλοτικό πρόγραμμα για ένα ηλεκτρονικό διαβατήριο COVID-19 που θα επέτρεπε στους ανθρώπους να εισέρχονται σε δημόσιους χώρους. Η TheBlaze ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι ένας αυξανόμενος αριθμός franchise NBA και MLB θα ζητήσει «διαβατήρια εμβολίων» καθώς ανοίγουν ξανά τους χώρους τους.

https://www.theblaze.com/news/sports-teams-requiring-vaccine-passports-from-fans-for-entry-to-venues

Ο Cuomo πρόσφερε ακόμη και δωρεάν εισιτήρια σε υπαρξιακούς θαυμαστές. «Και αν πάρεις το σουτ, παίρνεις ένα δωρεάν εισιτήριο», είπε. Το ονομάζει εγχώριο τρέξιμο της Νέας Υόρκης: Ελάτε στο παιχνίδι, πάρτε ένα εμβόλιο στο γήπεδο, πάρτε ένα δωρεάν εισιτήριο για άλλο παιχνίδι.

https://www.dailywire.com/news/cuomo-will-segregate-baseball-games-with-vaccinated-unvaccinated-sections-give-free-tickets-to-those-who-get-the-jab

https://sun9-69.userapi.com/impg/8GuJDIY8SiJKINV3Hl1j0JMduiY879xhDclYmQ/fUjOB0pZbnk.jpg?size=865×1080&quality=96&sign=8c367ca70c211dc2009d9fb8073ec01c&type=album

Αρκετοί κυβερνήτες του GOP έχουν ήδη απαγορεύσει τα διαβατήρια εμβολίων στις πολιτείες τους, αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι πολιτικό ζήτημα. Και όμως – δυστυχώς, είναι. Κάποιοι από εμάς το είδαν αυτό, αλλά πότε θα φτάσουμε σε ένα σημείο ανατροπής; Είμαστε βομβαρδισμένοι από διαφημιστικές πινακίδες, διαφημίσεις κοινωνικών μέσων και τηλεοπτικές διαφημίσεις που λένε στους ανθρώπους να πάρουν το πλάνο και να σώσουν ζωές. Εάν ενδιαφέρεστε για τα ανθρώπινα όντα, κάντε το σωστό. κάλυψη, κοινωνική απόσταση, λήψη του εμβολίου, πλύσιμο, έκπλυση, επανάληψη.

Αλλά πού είναι η ισορροπημένη και ειλικρινής αναφορά σχετικά με τις χιλιάδες που έχουν πεθάνει μετά από την πειραματική γονιδιακή θεραπεία; Πού είναι η επιστήμη που δικαιολογεί μάσκες και αναγκάζει εμβόλια σε μικρά παιδιά; Εκατοντάδες κολέγια απαιτούν τώρα από τους μαθητές να εμβολιαστούν ανεξάρτητα από το γεγονός ότι μόνο περίπου 0,1% όλων των θανάτων από COVID ήταν ηλικίας 15-24 ετών. Αυτό δεν είναι ούτε σοφό ούτε συνταγματικό. Γράφοντας για τα διαβατήρια εμβολίων και το σήμα του θηρίου που περιγράφεται στο Βιβλίο της Αποκάλυψης, ο Τσαντ Τόμας αναφέρει:

«…αυτοί που φορούν μάσκα, οι κάρτες ταυτότητας εμβολίου και τα διαβατήρια εμβολίων είναι όλα μέρος της ημερήσιας διάταξης για να υποχρεώσουν τους ανθρώπους να αποδεχτούν τελικά αυτό το σημάδι. … Έφτασε κοντά σε ένα χρόνο φθοράς μάσκας, με εντολές μάσκας να σκορπίζουν σε όλο τον κόσμο. Στις περισσότερες χώρες, υπάρχουν ομοσπονδιακές κυρώσεις για παραβίαση των κυβερνητικών εντολών. Η ουσία είναι ότι οι άνθρωποι θέλουν τη ζωή τους πίσω. »

https://harbingersdaily.com/chad-thomas-vaccine-passports-and-the-mark-of-the-beast/

Αλλά ίσως χρειαστεί να συνηθίσουμε τις ελευθερίες με όρους και περιορισμούς. Με άλλα λόγια, διακρίσεις και ακόμη και διώξεις. Και αν δεν ακολουθείτε τυφλά το πλήθος. Εάν διαφωνείτε ή προσπαθείτε να μιλήσετε απλά την αλήθεια, θα σας απαγορευτεί, θα λογοκριθείτε ή ακυρωθείτε. Διαβάστε την αναφορά του David Fiorazo από την προηγούμενη εβδομάδα.

https://davidfiorazo.com/2021/05/censorship-is-here-and-theyre-coming-for-christians/

Κρατήστε τα όλα σε προοπτική. Αυτή η ζωή είναι ατμός. Πάρτε τη στάση σας για τον Χριστό και μετά για την αλήθεια, ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι στέκεστε μόνοι. Δεν έχετε ιδέα ποιος παρακολουθεί πώς ανταποκρίνεστε και ποιος μπορεί να ενισχυθεί με το παράδειγμα σας. Αυτές οι δοκιμές και οι δοκιμές είναι προσωρινές. Το ίδιο και τα βάσανα αυτής της εποχής, και η Βίβλος λέει ότι δεν αξίζει να συγκρίνουμε με τη δόξα που πρόκειται να μας αποκαλυφθεί. Ο Ιησούς κάνει όλα τα πράγματα νέα, και όταν επιστρέφει, αυτό που περνάμε θα ξεχαστεί γρήγορα και θα εξασθενίσει στην αιωνιότητα. Το βίντεο είναι ευγενική προσφορά του Freedom Project Media Διαβάστε περισσότερα στο: DavidFiorazo.com

🔥 MARKUS KRALL: DAS WÄRE SICHERER TOD! 😨 WARUM WIR DIESES HORRORSZENARIO UNBEDINGT VERHINDERN MÜSSEN

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *