ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ (Βίντεο)

5/5 (11)

brigette-vs-muslim-brotherhood-TERRORISTS-660x400

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Γεγονός είναι ότι στις ΗΠΑ οι μουσουλμάνοι με την ανοχή των κρατικών αρχών έχουν διεισδύσει σε πολλούς τομείς της δημόσιας ζωής και έχουν καταφέρει να επιβάλουν τα πολιτιστικά τους και τα θρησκευτικά τους πρότυπα.

Η πολιτική αναλύτρια Μριζίτ Γκαμπριέλ, παρουσιάζει αναλυτικά σημαντικά στοιχεία που αποκαλύπτουν χρόνια πριν, το σχέδιο των μουσουλμάνων για την καταστροφή της Αμερικής.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ίδια, το σχέδιο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας για την καταστροφή της Αμερικής γράφτηκε στις 22/5/1991 με τίτλο «η Μουσουλμανική Αδελφότητα: μια αιτιολογική έκθεση για το γενικό στρατηγικό στόχο για την ομάδα της Μουσουλμανικής Αδερφότητας στη Βόρεια Αμερική και Βρετανία 522 1991»(«the Muslim Brotherhood: an explanatory memorandum for the general strategic goal for the group the Muslim Brotherhood in North America Britain 522 1991».).

Σε μια χαρακτηριστική παράγραφο του μουσουλμανικού αυτού σχεδίου αναφέρονται τα εξής:

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η έννοια «μουσουλμανικός αδερφός» στη Μέση Ανατολή σημαίνει πολιτιστικός ιερός πόλεμος τζιχάντ. Διότι οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να κατανοήσουν πως ο ρόλος τους είναι η ολική καταστροφή του αμερικανικού πολιτισμού, καθώς και του Λευκού Οίκου με στόχο την τελική επιβολή της δικής τους θρησκείας ως την μοναδική επικρατούσα θρησκεία στην Αμερική.

muslim.fire.everywhere

Στη μεγαλύτερη τρομοκρατική δίκη το 2007, η Αμερικανική κυβέρνηση είχε καταδικάσει μέλη της μεγαλύτερης μουσουλμανικής φιλανθρωπικής οργάνωσης στην Αμερική με την ονομασία Holy Land Foundation for Relief and Development (Ίδρυμα της Ιερής Γης για την Αρωγή και την Ανάπτυξη).

Επιπλέον, μαζί με την δίκη, είχε εκδώσει 108 καταδικαστικές αποφάσεις για μουσουλμανικές και αμερικανομουσουλμανικές οργανώσεις οι οποίες συγκέντρωναν χρήματα για να υποστηρίξουν τρομοκρατικές οργανώσεις στη Μέση Ανατολή.

muslim-terrorist-act

Στην τελευταία σελίδα του σχεδίου της Μουσουλμανικής Αδελφότητας το 1991, υπάρχει μια λίστα με 29 οργανώσεις ισλαμικών μετώπων που έχουν στηθεί στην Αμερική με σκοπό το ολοκληρωτικό σαμποτάρισμά και την καταστροφή της.

Μερικές από αυτές είναι:

H οργάνωση ISNA (Islamic Society of North America), η οποία αποτελείται από συμβουλάτορες του Ομπάμα που τον κατευθύνουν σχετικά με την πολιτική στη Μέση Ανατολή.

Ακόμη, η Μουσουλμανική Ένωση των Σπουδαστών MSA(Muslim Student Association), έχει περισσότερα κεφάλαια στα πανεπιστήμια όλης της Αμερικής από τους δημοκράτες και τους ρεπουμπλικάνους μαζί.

Μια άλλη οργάνωση είναι η Ισλαμική Εμπιστοσύνη Βόρειας Αμερικής-NATE (North America Islamic Trust), η οποία θεωρείται υπαίτια για την ίδρυση 95% των μουσουλμανικών τζαμιών στην Αμερική.

Οι μουσουλμάνοι χρησιμοποιούν αυτές τις οργανώσεις για να διαλύσουν κάθε τομέα της Αμερικανικής κοινωνίας καθώς έχουν διεισδύσει παντού. Γύρω στις 150 τρομοκρατικές οργανώσεις είναι τα τελευταία χρόνια ενεργές στην Αμερική.

muslim_brotherhood-e13687247409131

Η επικίνδυνη εξάπλωση του Ισλάμ στη Δύση είναι ένα φαινόμενο το οποίο είχε αρχίσει πολλά χρόνια ακόμη πριν την «προσφυγική κρίση».

Η αρχή της εξάπλωσης του Ισλάμ είχε ξεκινήσει στις αρχές του 20ου αιώνα με την Μουσουλμανική Αδερφότητα. Ο Ρομπερτ Στάυφερ, πρώην πράκτορας του FBI, λέει χαρακτηριστικά πως στις πόρτες της αδελφότητας αναγράφεται με μεγάλα γράμματα «Θάνατος στο Ισραήλ» , «Θάνατος στην Αμερική».

Η μουσουλμανική αδελφότητα, σύμφωνα με τον Καμαλ Χελμπαβί, μέλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στη Δύση, ξεκίνησε 1928 από τον ιδρυτή ιμάμη Χασάν αλ-Μπάννα και τους ακολούθους του. Το 1938 έγινε η δημιουργία του πρώτου ισλαμικού κράτους στην Αίγυπτο από τον ηγέτη Αλ Μπανά.

Ειδικότερα, η μουσουλμανική αδελφότητα λειτουργεί με διπλή στρατηγική. Η πρώτη στρατηγική της μουσουλμανικής αδελφότητας είναι το δημόσιο πρόσωπό της, δηλαδή παρουσιάζεται ως μια πολιτική οργάνωση με φιλάνθρωπες οργανώσεις. Το κύριο όμως σχέδιο της οργάνωσης είναι η παγκόσμια κατάκτηση.

Αργότερα, αφότου συλλαμβάνεται ο αρχηγός της μουσουλμανικής αδελφότητας Χασάν αλ-Μπαννά το 1945, τα μέλη της τρέπονται σε φυγή και εξαπλώνονται τελικώς σε όλες τις ηπείρους. Στην αρχή άρχισαν να δρουν διακριτικά ενώ σήμερα η κατάσταση σε Ευρώπη και ΗΠΑ είναι πλέον ανεξέλεγκτη.

Με την ίδρυση της Μουσουλμανικής Ένωσης των Σπουδαστών το 1963, οι μουσουλμάνοι κατάφεραν να εξαπλωθούν σε όλα τα πανεπιστήμια της Αμερικής. Έτσι, το 1973 ιδρύουν την Βορειο-Αμερικανική Μουσουλμανικη Συμμαχία (North American Islamic Trust), η οποία έχει υπό τον έλεγχο της καθετί μουσουλμανικό όπως τζαμιά, μουσουλμανικές περιουσίες κ.α.

Από το 1986 και εξής μέχρι σήμερα, με την χρηματοδότηση από αμερικανικές υπηρεσίες όπως το FBI, οι μουσουλμανικές αυτές οργανώσεις έχουν καταφέρει να επεκταθούν και να έχουν υπό τον έλεγχό τους όλο και περισσότερο τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Δεν αποκλείεται σταδιακά να συμβεί το ίδιο και στην Ευρώπη αν δεν ληφθούν μέτρα κατά της συνεχόμενης λαθροεισβολής.

Brigitte Gabriel on Islam in American Schools

Brigitte Gabriel The Muslim Brotherhood in American Schools

 

 

 

 

 

 

Not_Kennedy_but_Roosevelt

O Mosab Hassan Yousef, γιός ενός ηγέτη της μουσουλμανικής τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς επίσης αποκαλύπτει ανοιχτά το σκοτεινό ρόλο του Ισλάμ. Σε καμία άλλη θρησκεία, όπως αναφέρει, δεν σκοτώνουν στο όνομα του θεού τους παρά μόνο στο Ισλάμ. Το Ισλάμ είναι ένα φανερό πρόβλημα, ένας μεγάλος κίνδυνος για την κοινωνία, και πρέπει επιτέλους να αντιμετωπιστεί.

EX Muslim EX Hamas Bravest man in the world Mosab Hassan Yousef

Mosab Hassan Yousef tells the shocking truth about Islam!

Οι μουσουλμάνες γυναίκες ζουν σε άθλιες καταστάσεις κάτω από το νόμο του Ισλάμ στις χώρες τους αφού ουσιαστικά δεν έχουν ελευθερία.

Σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, δεν τους επιτρέπεται να κυκλοφορούν μόνες τους έξω, να οδηγούν και γενικότερα να κάνουν πράγματα τα οποία είναι αυτονόητα σε άλλες θρησκείες και εθνικότητες. Οι περισσότερες από αυτές μην μπορώντας να αντέξουν άλλο αυτήν την καταπίεση, τρέπονται σε φυγή ζητώντας άσυλο σε άλλες χώρες.

Πολλοί μουσουλμάνοι, πιστεύουν στο Ισλάμ απλώς και μόνο επειδή έχουν μεγαλώσει σε ισλαμική χώρα, χωρίς όμως να ξέρουν για αυτήν τη θρησκεία και τι πραγματικά αντιπροσωπεύει. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι αυτό μιας Σομαλής πρώην μουσουλμάνας, της Μόνας Ουόλτερ, η οποία μετανάστευσε και ζει εδώ και χρόνια στη Σουηδία.

Όπως η ίδια αφηγείται, δεν γνώριζε καθόλου τις διδασκαλίες του Κορανιού και ούτε καν ποιος είναι ο προφήτης Μοχάμεντ. Μόλις μετακόμισε στην Ευρώπη και άρχισε να μελετά εις βάθος το Κοράνι, συνειδητοποίησε πως το Ισλάμ δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια θρησκεία γεμάτη μίσος ενώ ο Μοχάμεντ ένας αδίστακτος άνθρωπος που διέπραξε μόνο εγκλήματα.

Απογοητευμένη με όλα αυτά, έγινε αρχικά άθεη, στη συνέχεια όμως χάριν κάποιων συγγενών της άρχισε να διαβάζει τη Βίβλο. Ιδιαίτερη εντύπωση της έκανε ένας στίχος από το κατά Ματθαίον ευαγγέλιο:

Ματθ. 5,44   Εγώ όμως σας λέγω, αγαπάτε τους εχθρούς σας, ευλογείτε αυτούς, οι οποίοι σας καταρώνται, ευεργετείτε αυτούς, οι οποίοι σας μισούν, και προσεύχεσθε δι’ εκείνους, οι οποίοι σας υβρίζουν και σας συκοφαντούν και σας καταδιώκουν αδίκως,

Για πρώτη φορά είδε μια θρησκεία η οποία διδάσκει αγάπη, ειρήνη και ανεκτικότητα σε αντίθεση με το μίσος που διδάσκει το Ισλάμ. Έτσι αποφάσισε να αλλάξει θρησκεία και να μεταστραφεί στον χριστιανισμό.

Χαρακτηριστική είναι η φράση της όπου περιγράφει τους μουσουλμάνους. Συνήθως, λέει, οι μουσουλμάνοι είναι καλοί άνθρωποι όπως ο καθένας από εμάς. Μόλις όμως διαβάζουν το Κοράνι μετατρέπονται σε μηχανές εξόντωσης και έτσι δημιουργούνται οι διάφορες τρομοκρατικές οργανώσεις.

Η Μόνα Ουόλτερ, προσπαθεί να αφυπνίσει όσες μουσουλμάνες γυναίκες μπορεί, πληροφορώντας τες για το Κοράνι και τον ισλαμικό νόμο κάτω από τον οποίο είναι υποχρεωμένες να ζουν.

Islam.offered.nothing

Είναι γνωστό ότι στη σημερινή εποχή αν κάποιος παραθέσει στίχους του Κορανίου, πιθανότατα θα θεωρηθεί ρατσιστής και ότι εκφωνεί λόγο μίσους όμως στην πραγματικότητα απλώς παραθέτει τα αυτούσια διδάγματα του Ισλάμ όπως αυτά είναι γραμμένα εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Ο θεός του Ισλάμ είναι ένας απρόσωπος θεός, γεμάτος μίσος, χωρίς έλεος και ειρήνη. Αντίθετα, ο χριστιανικός Τριαδικός Θεός, είναι ένας Θεός ο οποίος μετέχει στη δημιουργία και περιβάλλει όλη την πλάση με αγάπη και ελεημοσύνη.

HIJRAH

Συμπεραίνοντας, η ISIS και όλη αυτή η «προσφυγική κρίση» συνεχίζει να υφίσταται επειδή ορισμένοι ηγέτες στις κυβερνήσεις και στον επιχειρηματικό κόσμο το επιτρέπουν. Όλα αυτά τα γεγονότα συμβαίνουν λόγω συγκεκριμένων ανθρώπων της Δύσης οι οποίοι, έχοντας μεγάλη εμμονή με την εξουσία και τον έλεγχο, είναι κυριολεκτικά ικανοί να διαπράξουν ακόμη και γενοκτονίες λαών προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους.

Islamic.peace

 

JIHAD ALL NIGHT – Beatles Parody

 

 

 

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikoxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *